Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro začátečníky PSP - aktualizace 15.4. 2009

Dutch

Recommended Posts

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdarec

mohli by jste mi poradit jaký je rozdíl mezi touto kartou: SanDisk Memory Stick PRO DUO 4GB MagicGate a touto: SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 60x 4GB MagicGate? Vím že je rychlejší, ale nevím právě jakou rychlost má ta první. U té druhé je napsané 10 MB/s čtení, 9 MB/s zápis, kdežto u té první není nic. :( A co znamená to 60x? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest PAINkillerCZE
Zdarec

mohli by jste mi poradit jaký je rozdíl mezi touto kartou: SanDisk Memory Stick PRO DUO 4GB MagicGate a touto: SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 60x 4GB MagicGate? Vím že je rychlejší, ale nevím právě jakou rychlost má ta první. U té druhé je napsané 10 MB/s čtení, 9 MB/s zápis, kdežto u té první není nic. :( A co znamená to 60x? Díky za rady

myslim ze tu je i topic o tom , jaky karty sou lepsi pomalejsi a je tam i porovnaní..hledej holovrátku :D

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, měl bych dotaz. Jaký je rozdíl mezi Firmwarem 2.71SE-A, Firmwarem 2.71SE-B, Firmwarem 2.71SE-B', Firmwarem 2.71SE-B'', Firmwarem 2.71SE-C a spouštění ISO her na orig. firmware 2.71 (viz.http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736) ????

Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři

A-B na B jde spustit ISO

B-B' spousteni ISO bez UMD(beta verze)

B'-B''- tusim ze je to vice her, ktere jdou bez UMD...odstraneny nejake chyby napr. jako zasekavani PSP kdyz nemate na rootu slozku ISO.

se-c jeste nevysel mel by podporovat komprimovany format dax, hrani iso pres USB

Odkaz ke komentáři

Díky. A jaký je rozdíl mezi Firmware 2.71SE-X a spouštěním ISO her na orig. firmware 2.71 (viz.http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736) ???? Díkes.

na orig. FW 2.71 je to mnohem složitější, musíš použít HENC a potom ještě devhook, na FW 2.71 SE-B je to úplně jednoduchý a ISO hry se ti zobrazujou rovnou v GAME - MS a můžeš je spustit bez devhooku

presne tak, zkratka nepotrebujes zadny emulatory, zadne nastavovani zkratka komfort :) ...staci jen nainstalovat- iso hry kopirujes do slozky ISO na rootu, a ty se pak zobrazuji jak psal nandu v game\memory stick

Odkaz ke komentáři

Guest PAINkillerCZE
tak to jsem rad ze je minimalne sance ted si jeste neporidit PSP s TA-082 (i kdyz v nejhorsim bych to nak prezil :) )a jsem v komunite PSPckaru :D

nekdy dame multak psp..sem z brna-vinohrady,,,lisen je kousicek=)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu