matof Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Fungujou orig. hry kdyz tam neni karta.Kam se ukladaj savy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Fungujou orig. hry kdyz tam neni karta.Kam se ukladaj savy?? no prave ze nikam myslis ze by se ti mohli ukladat nekde na zahonek? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Hry bez kraty jdou ale k PSP bys mel mit poradnou kartu jinak je to to skoro na ******* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARySTAL Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 no hlavne bez karty nemas kam ukladat savy takze je to hodne na picu bez karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 bez savu je to fakt onicem ..znam s ps2 =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Zdarec mohli by jste mi poradit jaký je rozdíl mezi touto kartou: SanDisk Memory Stick PRO DUO 4GB MagicGate a touto: SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 60x 4GB MagicGate? Vím že je rychlejší, ale nevím právě jakou rychlost má ta první. U té druhé je napsané 10 MB/s čtení, 9 MB/s zápis, kdežto u té první není nic. :( A co znamená to 60x? Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Ta ultra je myslim zatim to nejrychlejsi co muzes v teto kategorii sehnat ale podle me je to zbytecne, zalezi na tom kolik mas penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Zdarecmohli by jste mi poradit jaký je rozdíl mezi touto kartou: SanDisk Memory Stick PRO DUO 4GB MagicGate a touto: SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 60x 4GB MagicGate? Vím že je rychlejší, ale nevím právě jakou rychlost má ta první. U té druhé je napsané 10 MB/s čtení, 9 MB/s zápis, kdežto u té první není nic. :( A co znamená to 60x? Díky za rady myslim ze tu je i topic o tom , jaky karty sou lepsi pomalejsi a je tam i porovnaní..hledej holovrátku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palermo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Ako, pripadne akym programom vytvorim zalohu hry iso ...? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Jo dik moc objednal sem si value pack. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Dobrý den, měl bych dotaz. Jaký je rozdíl mezi Firmwarem 2.71SE-A, Firmwarem 2.71SE-B, Firmwarem 2.71SE-B', Firmwarem 2.71SE-B'', Firmwarem 2.71SE-C a spouštění ISO her na orig. firmware 2.71 (viz.http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736) ???? Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 A-B na B jde spustit ISO B-B' spousteni ISO bez UMD(beta verze) B'-B''- tusim ze je to vice her, ktere jdou bez UMD...odstraneny nejake chyby napr. jako zasekavani PSP kdyz nemate na rootu slozku ISO. se-c jeste nevysel mel by podporovat komprimovany format dax, hrani iso pres USB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 Díky. A jaký je rozdíl mezi Firmware 2.71SE-X a spouštěním ISO her na orig. firmware 2.71 (viz.http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736) ???? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 na orig. FW 2.71 je to mnohem složitější, musíš použít HENC a potom ještě devhook, na FW 2.71 SE-B je to úplně jednoduchý a ISO hry se ti zobrazujou rovnou v GAME - MS a můžeš je spustit bez devhooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 jaka je asi moznost bricku pri downgradu z 2.71 na 1.5 a potom jeste update na 2.71 SE-B ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 zadna. Ja s tim mel ze zacatku problem ale zjistil jsem ze problem je v tom ze mam jen 32mb pak to na vetsi slo jak po masle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 jaka je asi moznost bricku pri downgradu z 2.71 na 1.5 a potom jeste update na 2.71 SE-B ?? tuhle variantu jsem delal 2x, celkove jsem psp reflashoval asi 20x PSP stale funguje 8) ...takze pokud dorzis pokyny tak se snad nic nestane :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 Díky. A jaký je rozdíl mezi Firmware 2.71SE-X a spouštěním ISO her na orig. firmware 2.71 (viz.http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736) ???? Díkes. na orig. FW 2.71 je to mnohem složitější, musíš použít HENC a potom ještě devhook, na FW 2.71 SE-B je to úplně jednoduchý a ISO hry se ti zobrazujou rovnou v GAME - MS a můžeš je spustit bez devhooku presne tak, zkratka nepotrebujes zadny emulatory, zadne nastavovani zkratka komfort :) ...staci jen nainstalovat- iso hry kopirujes do slozky ISO na rootu, a ty se pak zobrazuji jak psal nandu v game\memory stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singler Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 fakt nej topic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 ja uz delal down 5krat aspon a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 tak to jsem rad ze je minimalne sance ted si jeste neporidit PSP s TA-082 (i kdyz v nejhorsim bych to nak prezil :) )a jsem v komunite PSPckaru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 tak to jsem rad ze je minimalne sance ted si jeste neporidit PSP s TA-082 (i kdyz v nejhorsim bych to nak prezil :) )a jsem v komunite PSPckaru :D nekdy dame multak psp..sem z brna-vinohrady,,,lisen je kousicek=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicot Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 mne to porad ukazuje u devhooku The game could not be started (80020148) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 mne to porad ukazuje u devhooku The game could not be started (80020148) tak si procti poradne tento topik =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicot Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 pls poslete mi nakej navod na (upgrade fw z verze 2.01 na verzi 2.71),(downgrade fw z verze 2.01 na verzi 1.5) Moc diky nikde sem to nenasel a nechcou se mi davat takovy prachy za original email: stana.lol@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts