Dutch Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 jj je to nice zajimalo by me jak si na to mdlouho pracoval ??mno to doplnovani hacku a carek bylo skoro delsi :Dasi 3hodky ono to jde samo, kdyz vis kde hledat a mas v tom prehled :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 takovej super návod na všechno jsem na žádným cizím fóru asi neviděl.....jsi první na světě :D ....ne fakt dobrá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 takovej super návod na všechno jsem na žádným cizím fóru asi neviděl.....jsi první na světě :D ....ne fakt dobrá práce:) dikpremyslim, ze bych mel zacit psat s diakritikou pac projizdet horni tlacitka a hledat "é" je trosku zdlouhavy :lol: opraveny dalsi pravopisne chyby, prekopano par slovnich spojeni, dodelani konvertoru a doplneni nekterych dalsich sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 U fw. 2.01 mas chybu ve slove "samí" ma tam bytz tvrde y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 U fw. 2.01 mas chybu ve slove "samí" ma tam bytz tvrde y ne ne tam muzes mit jakykoliv i/y páč samí/ý není spisovně:+P jarní mladý - kdyz uz tak bych spis jarni :D mno nevim samý se koukni jak to vypada :D spravne samé :lol: :lol: *EDIT* teda co to kecam mas pravdu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 To viz ze mam pravdu, "je to uplne ten samý (mladý) jako.......:D jeste ti tam urcite nejakou chybu najdu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 To viz ze mam pravdu, "je to uplne ten samý (mladý) jako.......:D jeste ti tam urcite nejakou chybu najdu :)mno ono se lecos za ty 2mesice vypari :lol: , ale uz nic nenajdes !! :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 jarni, mlady??? hosi co blbnete snad sou prazdniny ne? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 :D jj ta čeština nejhorší předmět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 :D jj ta čeština nejhorší předmětcoz o to ja bych to pretrpel, ale ta ucitelka to je fakt maso...3ucitelky a jak to tak byva ta nejhorsi.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 :D jj ta čeština nejhorší předmětcoz o to ja bych to pretrpel, ale ta ucitelka to je fakt maso...3ucitelky a jak to tak byva ta nejhorsi.. :( to zname :D jeste ze uz du na stredni 8) snad tam budou lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 :D jj ta čeština nejhorší předmětcoz o to ja bych to pretrpel, ale ta ucitelka to je fakt maso...3ucitelky a jak to tak byva ta nejhorsi.. :( to zname :D jeste ze uz du na stredni 8) snad tam budou lepsi mno to tezce pochybuju :D zalezi kam jdes...mezi 45-60 lety maj nejlepsi vek pro buzerovani...A vubec nejhorsi je kdyz uz tam uci pul stoleti :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajtek Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 jeste sem se vas chtel zeptat, jak na ikonky corrupted data. jestli vite co myslim. nejde to nak schovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 ale jde odhalil som dutchov tajny odkaz v sigu: Ať žijí pubertální domorodci, neboť lam není nikdy dost...Lam, Lam, Lamkajda lam lam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajtek Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 ale jdeodhalil som dutchov tajny odkaz v sigu: Ať žijí pubertální domorodci, neboť lam není nikdy dost...Lam, Lam, Lamkajda lam lam :D tak uz sem na to prisel. pomoh mi tenhle programek.http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=8350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 ale jdeodhalil som dutchov tajny odkaz v sigu: Ať žijí pubertální domorodci, neboť lam není nikdy dost...Lam, Lam, Lamkajda lam lam :D jo na to sem se taky dival ale je to pravda taxem nic radsi nerikal :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 ale jdeodhalil som dutchov tajny odkaz v sigu: Ať žijí pubertální domorodci, neboť lam není nikdy dost...Lam, Lam, Lamkajda lam lam :D tak uz sem na to prisel. pomoh mi tenhle programek.http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=8350 já na to používám tenhle homebrew http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006020022 :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda2 Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 ale jdeodhalil som dutchov tajny odkaz v sigu: Ať žijí pubertální domorodci, neboť lam není nikdy dost...Lam, Lam, Lamkajda lam lam :D jo na to sem se taky dival ale je to pravda taxem nic radsi nerikal :lol: Proc tady ty deti porad spamujou a zadny mod s tim nic nedela?? Tohle je celkem dulezity thread a tak by mohl byt prehledny!!! Zacnete s tema spamerama neco delat proc treba symbianforum muze mit uroven a toto ne?!? Protoze vsichni malcolmiby na sf meli ban a nebo stazenou rit!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 ale jdeodhalil som dutchov tajny odkaz v sigu: Ať žijí pubertální domorodci, neboť lam není nikdy dost...Lam, Lam, Lamkajda lam lam :D jo na to sem se taky dival ale je to pravda taxem nic radsi nerikal :lol: Proc tady ty deti porad spamujou a zadny mod s tim nic nedela?? Tohle je celkem dulezity thread a tak by mohl byt prehledny!!! Zacnete s tema spamerama neco delat proc treba symbianforum muze mit uroven a toto ne?!? Protoze vsichni malcolmiby na sf meli ban a nebo stazenou rit!!!!! No comment :roll: a do koho si jedes jake malcolmiby? a jinak ty si dospeli ja jsem male dite :P PS.misto abys ses vratil do diskuze a rekl nam at toho nechame tak tu rozohnujes dalsi Flame takze kdo bude spammovat nebo OT pod touhle carou je ichtyl :roll: _____________________________________________________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 jeste sem se vas chtel zeptat, jak na ikonky corrupted data. jestli vite co myslim. nejde to nak schovat? treba... mas fastloader a fastloader% a prepises je na __SCE__FASTLOADER a %__SCE__FASTLOADER a corrupted zmizi :) PS: byl jsem odhalen :cry: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 takovej super návod na všechno jsem na žádným cizím fóru asi neviděl.....jsi první na světě :D ....ne fakt dobrá práce to si asi nevidel monstrozny FAQ na PSPupdates... je to asi 50 threadov dokopy :roll: Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 Tak takhle to má vypadat!!!Ale toho je sakra moc.Jdu tam najít něco zajímavého. :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 jo tak na tom se nekdo poradne vyradil :) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest tadtroj Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 Super prace, fakt. Jsem zacatecnik a todle mi moc pomohlo. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Super prace, fakt. Jsem zacatecnik a todle mi moc pomohlo. Diky moc.hh to jsem rad :) nz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts