Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro začátečníky PSP - aktualizace 15.4. 2009

Dutch

Recommended Posts

tak to si zajdi k ocnimu..je tu napsany kam presne se to ma nahravat
Abych to upřesnil, iso hru mám nakopírovanou ve složce ISO v ROOTu a složky GAME150 a GAME271 mám taky vytvořené!!! V psp mi to píše Corrupted Data!!!

Co zkousis za hru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest paganizer
tak to si zajdi k ocnimu..je tu napsany kam presne se to ma nahravat
Abych to upřesnil, iso hru mám nakopírovanou ve složce ISO v ROOTu a složky GAME150 a GAME271 mám taky vytvořené!!! V psp mi to píše Corrupted Data!!!

Co zkousis za hru?

Tak už jsem to vyřešil ale u nějakých her mi to píše: The game could not be started. (80020130)! Nevíte někdo co to znamená?
Odkaz ke komentáři

Jj jsem si jistej na 1000000%.

Dnes taťka odešel a šel jsem se podívat jestli nemám TA-082, vytáhnu z mechaniky demodisk podívám a vidím hnusný, nejhnusnější nápis IC1003. :cry: :cry: Jsem to sice trochu čekal, protože jsem poslední dobou viděl na fóru hodně lidí, co maj TA-082, ale nepotěší to. Doufám že je tam aspoň ten FW 2.71, co říkal taťka. :roll: Jinak by to asi se mnou o Vánocích praštilo. No musím doufat, že pro TA-082 vyjde nějakej custom fw, nebo tu blbou desku nějak prolomí. :wink:

EDIT: Né že bych si chtěl kupovat modchip, ale jen tak mě to zajímá. Kdybych do PSP s TA-082 namontoval modchip, tak bych mohl mít jakýkoliv FW na modchipu, je to tak?

Tak to tě lituju kámoš ted taky objednal takže při nejhoršim jim to vrátíme zpátky což se do 14 dnů bez udání důvodu může :)

Odkaz ke komentáři

Tak to tě lituju kámoš ted taky objednal takže při nejhoršim jim to vrátíme zpátky což se do 14 dnů bez udání důvodu může :)

Jj může se to, ale taky bych jim to tam vrátil, ale jak znám taťku tak by byl určitě proti. On totiž ví, že na 2.71 jdou hrát ISA.
Odkaz ke komentáři

Jen taková technická: Proč citujete, když reagujete na poslední příspěvek? Je peklo to potom pročítat, tři příspěvky jsou na šesti obrazovkách...
Obcas si neuvedujeme, ze to mame zaskrtle...uz je to takovy zvyk, vidis posledni prispevek a hned citujes...

- uz jsem to promaznul ;) :)

Odkaz ke komentáři

Jj může se to, ale taky bych jim to tam vrátil, ale jak znám taťku tak by byl určitě proti. On totiž ví, že na 2.71 jdou hrát ISA.

za zkousku nic nedas...kdyztak ho posli za mnou, ja mu to rad vysvetlim, v cem spociva vyhoda non-ta082 ;)
Už jsem to zkoušel, ale říkal, že mě musí stačit ty iso hry a né další kraviny. No co už s tím, hlavní jsou pro mě ty iso hry. A ty na FW 2.71 rozjedu takže vklidu. :P Měl bych ještě pár dotazů.

1) Kdybych do PSP s TA-082 namontoval modchip, tak bych mohl mít jakýkoliv FW na modchipu, je to tak? Nehci si kupovat modhip, ale jen mě to tak zajímá

2) Je nějaká možnost hrá multiplayer s mým PSP FW 2.71 a s kámošovým 2.71? Slyšel jsem, že to nejde přes devhook, kvůli FW v ramce. Je nějaký jiný loader fungující na FW 2.71, kde by šly hrát ISO hry(MP)?

3) Jaké HB jdou spusit na FW 2.71 přes HenC? Je někde nějaký seznam HB pro 2.71? Nebo jdou spustit i nějaké HB z nižšího FW?

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři

zadnou novejsi hru jsem nehral, ale treba takovy burnout jde jak mezi DH a orig, ale i s DH a DH

to sonyz: 1. ano je to presne tak jak rikas, mohl by jsi tam mit jakykoli fw a kdykoliv ho prehrat

2. ..... uplne vse... v devhook si muzes emulovat fw 1.5, tzn. ze se ti firmware 1.5 nacte pres devhook z karty (zadny zasah do flash pameti) a pak muzes vyuzivat vsech jeho funkci - tedy i HB

3.

Odkaz ke komentáři

Nějak jsi si asi popletl čísilka. Asi trojku za dvojku.

Jinak u toho třetího dotazu. Je mi jasný, že to jde přes devhook, ale zajímá mě jestli nějaké HB jsou přímo na PSP s FW 2.71. Přes ten HenC. Nemyslím emulací FW 1.5 přes DH.

A jak je to teda s tím MP( dotaz č.2)

Díky

Odkaz ke komentáři

Jinak u toho třetího dotazu. Je mi jasný, že to jde přes devhook, ale zajímá mě jestli nějaké HB jsou přímo na PSP s FW 2.71. Přes ten HenC. Nemyslím emulací FW 1.5 přes DH.

Díky

zadnou novejsi hru jsem nehral, ale treba takovy burnout jde jak mezi DH a orig, ale i s DH a DH
Odkaz ke komentáři

Díky

Aha tak to je vklidu. Jinak infratructure valí v pohodě v devhooku že?
Odkaz ke komentáři

Díky

Aha tak to je vklidu. Jinak infratructure valí v pohodě v devhooku že?
jaj tim burnoutem jsem myslel infrastructure mp...s tim po netu to bude chtit asi nekoho se zkusenostma, ale melo by to valit..
Odkaz ke komentáři

Prosim chci si z FW 2,6 upgradnout na 2,71 a pak down na 1,50 ale kdyz chci upgradnout na 2,71,udelam vse co je potreba:zapojim psp do nabijecky,formatnu memory stick,pak do PSP/GAME/EBOOT/ nakopcim soubor eboot(s FW 2,71) a kdyz najedu v PSP do game do memori stick tak tam mam akorat CORRUPTED DATA!!!!!!!!!!!co s tim,nevim co delat,a mam bobky ze jsem si bricknul PSP

:(

Odkaz ke komentáři

dpc pokazdy kdyz chci upgradnout z verze 1.50 na 2.71 tak mi to ukaze update cannot be started. The data is corrupted.

Delam to kvuli tomu ze jsem si chtel intnout custome firmware a pri instalaci se to vyplo a nejde mi to zapnout bez Wifi

Nbo bych byl rad kdyz mi pls poradite jak tam spustit ISO atd... (fm. 1.50)

Dik :cry: :(

Odkaz ke komentáři

dpc pokazdy kdyz chci upgradnout z verze 1.50 na 2.71 tak mi to ukaze update cannot be started. The data is corrupted.

Delam to kvuli tomu ze jsem si chtel intnout custome firmware a pri instalaci se to vyplo a nejde mi to zapnout bez Wifi

Nbo bych byl rad kdyz mi pls poradite jak tam spustit ISO atd... (fm. 1.50)

Dik :cry: :(

napis mi na icq 343-878-303, kdyz to nestihnes dneska, zitra bych tu mel byt cely den...
Odkaz ke komentáři

Dutch je nas dobrak..nedame na nej dopustit..;):) ty jeho tutorialky a vsecko toto ..:)

Na druhou starnu, moderátor se přece musí starat os voje ovečky ne? :)

:lol:

Problem vyresen....custom firmware co nainstaloval byl pro fw 1.5 (wifi packa dolu fw devhook, wifi packa nahoru normal fw flash) ... Custom fw 1.5 jsme odinstalovali, upgrade na 2.71 jsem mu vymluvil a uz ma 2.71SE-B'' :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu