Malcolm. Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ja bych jen chtel doplnit jak tam mas psane o FW 2.80 tak ze na nej vysel eLoader a jdou na nem hrat HB :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ja bych jen chtel doplnit jak tam mas psane o FW 2.80 tak ze na nej vysel eLoader a jdou na nem hrat HB :wink:Jdou tam hrat vsechny Hombrew? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ja bych jen chtel doplnit jak tam mas psane o FW 2.80 tak ze na nej vysel eLoader a jdou na nem hrat HB :wink:Jdou tam hrat vsechny Hombrew? :roll: nn nejdou. Jen některé HB v uživatelském módu, žádný DH apod. Jen některý jednoduchý HB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ja bych jen chtel doplnit jak tam mas psane o FW 2.80 tak ze na nej vysel eLoader a jdou na nem hrat HB :wink:Jdou tam hrat vsechny Hombrew? :roll: nn nejdou. Jen některé HB v uživatelském módu, žádný DH apod. Jen některý jednoduchý HB tak jednoduche bych to nenazval :roll: de tam i GBA emulator a tak takze vsechno krome ISO loaderu a DH :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ano, to je docela podstatna zminka, hned doplnim thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid8 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Ahoj, chci se zeptat kam přesně do PSP nahrát dema a v jakém formátu by měly být. Mám firmware 3.03. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Ahoj, chci se zeptat kam přesně do PSP nahrát dema a v jakém formátu by měly být. Mám firmware 3.03. Díky Možná do složky PSP/GAME Ale nevím to jen typuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid8 Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak už jsem na to přišel. Je to PSP/GAME + specifický adresář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Můžete mi někdo poradit na taji té stránce?http://www.warforum.cz/viewtopic.php?t=411738 pošlu na warforu i nějaký WM když pomůžete,dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Bohužel máš brick. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 coze? tam mas napsane ze s custom FW 3.02 jako minus ze nejdou hrat HB ani ISA :D neni to tak trochu blbost? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 coze? tam mas napsane ze s custom FW 3.02 jako minus ze nejdou hrat HB ani ISA :D neni to tak trochu blbost? :wink: Nechce se mi teď vracet zpět, ale o co jde? Jestli o samotný fw 3.02 tak na něm přeci nejdou hrát ISA ani HB (nemluvím o cf 3.02 OE-A!).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 coze? tam mas napsane ze s custom FW 3.02 jako minus ze nejdou hrat HB ani ISA :D neni to tak trochu blbost? :wink: Nechce se mi teď vracet zpět, ale o co jde? Jestli o samotný fw 3.02 tak na něm přeci nejdou hrát ISA ani HB (nemluvím o cf 3.02 OE-A!).. no prave ze je to v oddeleni Custom FW :wink: takze se mysli tim 3.02OE-A :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 vylozene napsany v jakym to je oddeleni tam neni, ale doopravdy myslim 3.02 a ne 3.02OE-A, jeste dneska to cely aktualizuju a pokaď by byl zajem uz mam i navod na DG 2.80 staci jen poslat na forum.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 mam dotaz...budu upgradovat z 1.5 rovnou na 2.71 SE-C...ale v tom archivu od dutche...fw_SEC (cca 17mb) nikde neni recovery...mam ho pak prehrat z archivu 2.71 SE-B (taky cca 17mb)...v nem je adresar flasher for recovery, devhook 2.71 flasfix,newinstall a SE-B update.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 lol recovery je součástí toho firmware normálně se tam nahraje samo.. nechápu pro 2.71.. dej si 3.02OE B.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 A proč nejdeš rovnou na 3.02 OE? Jinak nejsem si jistej, jestli je to recovery úplně stejný, pro jistotu Ti sem dávám do přílohy Recovery co jsem měl u 2.71 SE-C :wink: Maeko: nelolkuj tady :), tu složku potřebuješ, když se Ti něco po...e nebo když chceš návrat na 1.50 (nabo nahrát jiný FW) :P . Jinak se ale do PSP dávat nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 do 3.02oe se mi zatim nechce...muzu si ho pak casem dat i z 2.71 se-c? mam uz ted 1.5 a pujdu upgradovat rovnou na 2.71se-c...mam pred tim formatovat ms pro duo?a jeste k tem pluginum,co jsou v se-c...chtel bych mit jen moznost delat sreeny,ale mp3 ve hrach nechci a taky bych nerad,aby se mi hry kvuli pluginum sekaly...co radite? moc diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 do 3.02oe se mi zatim nechce...muzu si ho pak casem dat i z 2.71 se-c? mam uz ted 1.5 a pujdu upgradovat rovnou na 2.71se-c...mam pred tim formatovat ms pro duo?a jeste k tem pluginum,co jsou v se-c...chtel bych mit jen moznost delat sreeny,ale mp3 ve hrach nechci a taky bych nerad,aby se mi hry kvuli pluginum sekaly...co radite? moc diky MS je lepší předem naformátovat. Proč jdeš na SE-C, když si tím budeš stěžovat např. hraní her? 3.02 OE-A a teď už i OE-B je daleko lepší volbou ;). S těmi pluginy ti moc neporadím to sry. Ale jestli jsou už obsahem SE-C, tak ti nic sekat nebudou (alespoň když je nepoužíváš), protože jsem ten cf používal a fungoval v tomto směru bezproblémů (víceméně :)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 mam dotaz...budu upgradovat z 1.5 rovnou na 2.71 SE-C...ale v tom archivu od dutche...fw_SEC (cca 17mb) nikde neni recovery...mam ho pak prehrat z archivu 2.71 SE-B (taky cca 17mb)...v nem je adresar flasher for recovery, devhook 2.71 flasfix,newinstall a SE-B update.... jo ta slozka recovery funguje pod vsema customa firmwarama. Az budu mit cas uploaduju ji tam zvlast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jak si budu fw se-c ztezovat hrani her? a v cem je 3.02 o tolik lepsi nez 2.71se-c? a muzu ho dat i z 2.71se-c? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jak si budu fw se-c ztezovat hrani her? a v cem je 3.02 o tolik lepsi nez 2.71se-c? a muzu ho dat i z 2.71se-c?funkce z firmwaru 3.02, funguje vsechny ISO hry, ted v update na OE-B dokonce podpora ps1 her! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 zatim si dam 2.71 se-c,pak se uvidi...kam se kopiruje adresar flasher for recovery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jak si budu fw se-c ztezovat hrani her? a v cem je 3.02 o tolik lepsi nez 2.71se-c? a muzu ho dat i z 2.71se-c? Už jen doplním odpověď od Dutche, protože nic více se k tomu napsat nedá :). Ano můžeš udělat upgrade z 2.71 SE-C (viz. návod tady na fóru upgrade na 3.02 OE-A) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 kam nakopirovat flasher for recovery? a mam ho tam dat jeste pred spustenim instalace fw 2.71se-c? jinak ps1 hry nechci...uz takhle mam asi 5dvd iso her a to mi na nejakou dobu bohate staci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts