Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro začátečníky PSP - aktualizace 15.4. 2009

Dutch

Recommended Posts

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pls pomozte mi!! :cry: Ja jsem si stahnul Need for Speed:Carbon(na psp samozrejme) a kdyz to pak hodim do sebe ty tri casti tak mi vznikne zazipovana slozka ripped a kdyz ji rozbalim tak tam je slozka PSP_GAME(a uvnitr nejake ty slozky...)a pak tam je pod tim PSP_GAME jeste UMD_DATA.BIN ale to je nejaky program ktery windovs nerozezna(vsak to znate).No a ja newim kam co nakopirovat tak pls pomuzete mi?? :( :cry: :oops: my icq 451-040-912

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

navod jsem si precetl snad 4x,jsem zacatecnik,PSP jsem dostal k vanocum,ale stejne potrebuju poradit..muj bracha (ten vul) mi vcera zvedl fimware z 2,81 na 3,03.ochranou zakladni desku proti ISO atd. nemam a v jedne hre mi to pise,ze si ten firmware muzu zase snizit na 2,81..tim moje PSP nebricknu,ze ne..sry jsem lamer

Odkaz ke komentáři

navod jsem si precetl snad 4x,jsem zacatecnik,PSP jsem dostal k vanocum,ale stejne potrebuju poradit..muj bracha (ten vul) mi vcera zvedl fimware z 2,81 na 3,03.ochranou zakladni desku proti ISO atd. nemam a v jedne hre mi to pise,ze si ten firmware muzu zase snizit na 2,81..tim moje PSP nebricknu,ze ne..sry jsem lamer

No ona ti ta hra ten fw nesníží. Není tam spíš napsáno, že ta hra je podporována až od fw 2.81? Jinak dg s 3.03 zatím neuděláš a nejspíš ještě pěkně dlouho ne...

Odkaz ke komentáři

hmm ma jen segru a ta ani nevi,co je PSP :( :( ..pockam si,az bude neco na srazeni..jakou odhadujete dobu,nez to nekdo srazi??
To si pockas pekne dlouho, jen se koukni jak dlouho trvalo udelat DG na 2.80. Videl sem na foru tipka co vymenoval PSP 3.00, tak mu rekni :wink:
Odkaz ke komentáři

hmm ma jen segru a ta ani nevi,co je PSP :( :( ..pockam si,az bude neco na srazeni..jakou odhadujete dobu,nez to nekdo srazi??

Ty máš jen sestru? Tak jak Ti mohl bratr updatovat FW? :D

Neupdatoval jsi náhodou sám, protože jsi nevěděl, že se na nižších FW dají hrát ISO hry a teď to svádíš na imaginární postavu? Nebo to je jen povánoční eufórie? :D

Jinak jak už psal Brento - na downgrade si asi "chvilku" počkáš, ikdyž dneska to jede skoro jako na běžícím páse :) .

Odkaz ke komentáři

jo muj bracha..ten sice vi co PSP je..je mu 7 a taky ja (vul) jsem si na kartu dal ten novej firmware 3.03 on mi prohrabal cely PSP a cvakl pro instalaci toho noveho firmware az ja asi za hodku jsem zjistil,ze ho mam novej..nejradsi bych mu jdenu flakl

PS:bracha na tohle PSP urcite prachy nema a segra nekoupi a ani nemam moc v umyslu PSP menit..hold si budu muset pockat..jinak dikas

Odkaz ke komentáři

jo muj bracha..ten sice vi co PSP je..je mu 7 a taky ja (vul) jsem si na kartu dal ten novej firmware 3.03 on mi prohrabal cely PSP a cvakl pro instalaci toho noveho firmware az ja asi za hodku jsem zjistil,ze ho mam novej..nejradsi bych mu jdenu flakl

PS:bracha na tohle PSP urcite prachy nema a segra nekoupi a ani nemam moc v umyslu PSP menit..hold si budu muset pockat..jinak dikas

voe tak to je moc nosit len tak nahodou instalaciu FW3,03 na karte :lol: a uste k tomu ulozenu tak aby sa dala pustit :lol: :lol: :lol: a potom sa vyhovorit na 7-rocneho brata :lol: moje decka do toho cumia kazdy den a vobec nemusim mat strach ze sa s tym nieco stane proste nenosim updaty a ani ine flash nastroje v spustitelnej podobe :lol: to je vool kaviarovy tousty :lol:

PS: keby ho tak este uprostred vypol to by bola prdel :wink:

Odkaz ke komentáři

nj jenze to neznas myho brachu..ten proleze vsechno jen proto,aby mohl neco mackat..na karte jsem to mel kvuli tomu,ze muj kamos nema intas,PSP ma taky,ale uz ten firmware 3.03 hrozne chtel..ja vul jsem to dal pro UPDATE do GAMES misto nekam na kartu,bracha se v tom pohrabal no a pak cumim,ze tam ma 3.03..ale to je jedno.hold si budu muset nejakou chvili pockat pro down,zatim bude jenom samej legal

Odkaz ke komentáři

nj jenze to neznas myho brachu..ten proleze vsechno jen proto,aby mohl neco mackat..na karte jsem to mel kvuli tomu,ze muj kamos nema intas,PSP ma taky,ale uz ten firmware 3.03 hrozne chtel..ja vul jsem to dal pro UPDATE do GAMES misto nekam na kartu,bracha se v tom pohrabal no a pak cumim,ze tam ma 3.03..ale to je jedno.hold si budu muset nejakou chvili pockat pro down,zatim bude jenom samej legal
Ach tys tomu dal :evil: Radsi si vymysli lepsi historku,tedy jestli to mas zapotrebi... Neboj tady neni zadna vyslechova sluzba :D Nejsi prvni ani posledni kdo ma FW nad 3.03 proti sve vuli.
Odkaz ke komentáři

1.) Screenshoty se dají dělat i na 3.02 OE-B pomocí pluginu. Stačí ho dát na root karty do složky "seplugins" a ve hře potom stiskneš kombinaci NOTA+R. Za chvilku Ti dím link na ten plugin.

2.) mulťák s kámošem si zahrát pochopitelně můžeš, ale na 1.5km to přes ad-hoc fakt nepůjde, musíte to udělat jako když hrajete přes net (WiFi klíče máte, takže předpokládám víte, jak na to :) ). Nevím, co hrajete za hru, dám příklad třeba s NFS Carbon - tam si nejedeš do Lobby a vytvoříš hru, můžeš ji dát pod heslem, kámoš si Tě najde a..... zbytek je snad už jasnej :) .

EDIT:

Tady je ten plugin http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=107807#107807

kdyžtak si ten topic prohlídni celej (má jen dvě stránky), je tam i návod, jak dělat screeny ve hrách nebo v menu.

Odkaz ke komentáři

Ach tys tomu dal :evil: Radsi si vymysli lepsi historku,tedy jestli to mas zapotrebi... Neboj tady neni zadna vyslechova sluzba :D Nejsi prvni ani posledni kdo ma FW nad 3.03 proti sve vuli.
me je jedno jestli mi verite nebo ne,hlavne,ze jsem se dozvedel to,co jsem chtel
Odkaz ke komentáři

Ahoj vsem, jsem tu novy a tak nejak jsem to tady snad i precetl (je mi 31 a tak snad proboha nejsem uplna lama) a i kdyz si myslim, ze se to tu nekde resilo uz, tak snad me neukamenujete :-)

Mam PSP s origo FW 2.71 - co mam udelat aby mi tam chodila ISA? Pokud jsem to pochopil spravne, tak bych to mel downgradovat na 1.5 a nasledne tam nahrat custom FW 3.02 ? A nebo to funguje jinak?? Moc diky za odpoved, vim ze to pro zkusene uzivatele je lamas dotaz...

Odkaz ke komentáři

Ahoj vsem, jsem tu novy a tak nejak jsem to tady snad i precetl (je mi 31 a tak snad proboha nejsem uplna lama) a i kdyz si myslim, ze se to tu nekde resilo uz, tak snad me neukamenujete :-)

Mam PSP s origo FW 2.71 - co mam udelat aby mi tam chodila ISA? Pokud jsem to pochopil spravne, tak bych to mel downgradovat na 1.5 a nasledne tam nahrat custom FW 3.02 ? A nebo to funguje jinak?? Moc diky za odpoved, vim ze to pro zkusene uzivatele je lamas dotaz...

Lamy jsme všichni :)

Jinak podívej se jakou máš desku (mb), aby jsi věděl, kterou cestou Downgrade(u) jít ;)

Na začátku v tomto topicu najdeš odkazy na správné Downgrady. A jak jsi správně napsal, tak potřebuješ na 1.5 a poté up na cf 3.02 OE-B (nejdříve OE-A a poté up na OE-B). Kdyby byl nějaký dotaz, tak vklidu napiš ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu