Jan Holík Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Tak zatim zkousim ten 2.71 na 1.5 a moc uspesny nejsem... :(dostal jsem se i k red screenu a nechal jsem to az se to samo vypnulo ale pak stejne nic po restartu nenabehlo :( sakra sakra :( tak zkousim znovu a znovu najet do fotek a cervena obrazovka nikde... chvili to nacita z MS pak se to vypne :( tak ted nevim a je tam porad 2.71 Podle jakého návodu to děláš? tady podle toho... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4564&highlight= od shadow wizarda delej to podle tohohle navodu http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5534 JSI BUH POVEDLO SE MI TO!!!!!!! V te modre obrazovce co to nahlasi... Mam z ni koleckem vyskocit??? Pise to v prekladu neco jako Nastaveni informaci je poskozeno stisknete O pro opravu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Takže nejvyšší prolomený firmware je 2.8 TA-082 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Takže nejvyšší prolomený firmware je 2.8 TA-082 ?? Fw 2.8 ano, TA-082 je jen označení desky (ikdyž hraje v DG velkou roli, kterou desku máš :)).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Když si koupím Base pack kde neni memory karta tak jeste nez bych chtel udelat DG tak musim nejdriv kupit nejakou memory kartu ,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Když si koupím Base pack kde neni memory karta tak jeste nez bych chtel udelat DG tak musim nejdriv kupit nejakou memory kartu ,ne? Přesně, potřebuješ "někam" nahrát soubory nutné k DG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 A co bych měl udělat když bych DG a bricklo se mi to ? To bych asi moc s reklamací neuspěl, co? Stalo se to někomu a co s tím pak delal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 A co bych měl udělat když bych DG a bricklo se mi to ? To bych asi moc s reklamací neuspěl, co? Stalo se to někomu a co s tím pak delal ? Pokdu se ti to brickne, tak se to ještě dá nějak reklamovat. Jen to musíš okecat. Někdo to tu mám to tušení dělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Neznáte někdo program na posílání souborů přes infra z mobilu do PSP? Někde sem o něm slyšel, ale nemůžu ho nikde najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Neznáte někdo program na posílání souborů přes infra z mobilu do PSP? Někde sem o něm slyšel, ale nemůžu ho nikde najít... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1964&postdays=0&postorder=asc&start=0 Ale mě to s mobilem spojit nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Mě to taky nejde... no to je jedno... jinak dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 jakoze good prace fak to cumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Tuto jsou rady k nezaplacení precet sem to celi nez sem si koupil psp..... strasne mi to pomohlo..... a v obchode kdyz sem se dival jestli to neni ta-082 byla srandam, prodavac VUBEC nechapal proc se divam do UMD mechaniky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 jeste se vracim k tomu pluginu na screeny...vyzkousel jsem vsechny rady,co jste tady psali (vytvorit slozku PHOTO atd)...ale nic nepomohlo...tak mi to holt nepujde...ale zas tolik mi to nevadi...hlavne ze mi jdou ISO :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 jeste se vracim k tomu pluginu na screeny...vyzkousel jsem vsechny rady,co jste tady psali (vytvorit slozku PHOTO atd)...ale nic nepomohlo...tak mi to holt nepujde...ale zas tolik mi to nevadi...hlavne ze mi jdou ISO :)a vyzkousel si tu moji radu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 jeste se vracim k tomu pluginu na screeny...vyzkousel jsem vsechny rady,co jste tady psali (vytvorit slozku PHOTO atd)...ale nic nepomohlo...tak mi to holt nepujde...ale zas tolik mi to nevadi...hlavne ze mi jdou ISO :)a vyzkousel si tu moji radu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Poradte please nekdo, me nechodí film (Team America), stáhnu všechny soubory-kliknu na 1. otevřu přes 7zip-vyjede 250MB soubor, bez přípony a když ho nahraju do psp (do VIDEO), tak se mi tam vůbec neobjeví. Nevíte někdo, co s tím? EDIT: Další problém-stáhl sem film a ten je ve formatu .pmp a jsou k němu titulky .sub, co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 mas to napsane na orvni strane oba dva soubory do X:/PSP/VIDEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 to mi nefunguje (to sem zkusil jako první) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 to bude mozna tim ze to ma byt X:/VIDEO :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 to bude mozna tim ze to ma byt X:/VIDEO :wink: pmpčka strkam do VIDEO ve slozce PSP, mozna mas jinou verzi :) to Dane-czech: mas vubec pmp player? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K4RL3370 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Teda Dutch je fakt masér ty jeho návody sou fakt good, zvládne to každej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Teda Dutch je fakt masér ty jeho návody sou fakt good, zvládne to každej.... no divil by ses kolik lidi to nezvladne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Když by se mi bricklo psp pri Dg tak pri reklamaci poznaj ze jsem chtel DG ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Když by se mi bricklo psp pri Dg tak pri reklamaci poznaj ze jsem chtel DG ??ne, musis byt ale vymluvnej a stat si za svym...Rekni ze jsi stahl oficialni update treba fw 2.82 a kdyz jsi updatoval, tak se ti to seklo na 33%. Ty jsi to nechal hodinu a nehlo se to, tak jsi to vypl a PSP uz nenaskocilo, tohle rekni a oni to sezerou obcas se to stava i doopravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Hele mám dotaz, kámoš má PSP s asi 20 DP, ale to PSP už je starý asi půl roku... myslíte, že by to šlo reklamovat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts