Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro začátečníky PSP - aktualizace 15.4. 2009

Dutch

Recommended Posts

Tak zatim zkousim ten 2.71 na 1.5 a moc uspesny nejsem... :(

dostal jsem se i k red screenu a nechal jsem to az se to samo vypnulo ale pak stejne nic po restartu nenabehlo :( sakra sakra :( tak zkousim znovu a znovu najet do fotek a cervena obrazovka nikde... chvili to nacita z MS pak se to vypne :( tak ted nevim a je tam porad 2.71

Podle jakého návodu to děláš?

tady podle toho...

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4564&highlight=

od shadow wizarda

delej to podle tohohle navodu

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5534

JSI BUH POVEDLO SE MI TO!!!!!!!

V te modre obrazovce co to nahlasi... Mam z ni koleckem vyskocit???

Pise to v prekladu neco jako Nastaveni informaci je poskozeno stisknete O pro opravu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Poradte please nekdo, me nechodí film (Team America), stáhnu všechny soubory-kliknu na 1. otevřu přes 7zip-vyjede 250MB soubor, bez přípony a když ho nahraju do psp (do VIDEO), tak se mi tam vůbec neobjeví. Nevíte někdo, co s tím?

EDIT: Další problém-stáhl sem film a ten je ve formatu .pmp a jsou k němu titulky .sub, co s tim?

Odkaz ke komentáři

Když by se mi bricklo psp pri Dg tak pri reklamaci poznaj ze jsem chtel DG ??
ne, musis byt ale vymluvnej a stat si za svym...

Rekni ze jsi stahl oficialni update treba fw 2.82 a kdyz jsi updatoval, tak se ti to seklo na 33%. Ty jsi to nechal hodinu a nehlo se to, tak jsi to vypl a PSP uz nenaskocilo, tohle rekni a oni to sezerou obcas se to stava i doopravdy

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu