kaja16 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 jak udělat z 2.01 2.71 c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Hele mám dotaz, kámoš má PSP s asi 20 DP, ale to PSP už je starý asi půl roku... myslíte, že by to šlo reklamovat??? myslim, ze ano, 20DP je uz celkom dost... avsak ak ma nejaky ISO friendly firmware, otazka znie, ci sa mu oplati riskovat, ze mu (s velkou pravdepodobnostou) vymenia PSP za PSP s 3.0x firmwarom... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxdzzip Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Hello všichni našel jsem na netu custom firmware 3.03 OE-A, ale nezkoušel jsem ho takže nemůžu říct zdali je funkční :D zde odkaz http://rapidshare.com/files/10350694/3-03OE-A.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Hello všichni našel jsem na netu custom firmware 3.03 OE-A, ale nezkoušel jsem ho takže nemůžu říct zdali je funkční :D zde odkaz http://rapidshare.com/files/10350694/3-03OE-A.rar Ehm... http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7139 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7202 :D :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 ehm ja uz mam teda 3.03 OE-B :D hledat chlapci hledat nez sem neco soupnete... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Update 11.1.2007 aktualizace - pridano info o novych fw, pridan bod J) Wifi , pridan downgrade ta082 na fw 2.80 přidana naucna animace o ta082 :D :lol: :twisted: [flash width=450 height=450:794adfc89f]http://www.dutch.tym.cz/1.swf[/flash:794adfc89f] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shawn Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Hele prosimvas, kdyz mam FW 3.00 (jak uz sem si precet nejde z tohoto FW downgradeovat na FW 1.50) de to aspon nejak zformatovat a pak nainstalovat FW 1.50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 nie, neda sa to zatial nijako... musis cakat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Hele prosimvas, kdyz mam FW 3.00 (jak uz sem si precet nejde z tohoto FW downgradeovat na FW 1.50) de to aspon nejak zformatovat a pak nainstalovat FW 1.50? ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 potrbuju pomoct....mam problem s FW 3.02SE-B dokud jsem mel fw 2.71SE-C sly hry vpohode ale zatim se mi nepodarilo spustiti jeste ani jednu hru... mozna mam nejaky to spatny nastaveni ale nerekl bych skousel jsem si s nim pohravat a zatim nejak bez uspechu hry se mi normalne zobraziju v Games=>memori stick ale kdyz je spustim je tam jen uvodni okno (takove to bíle s napisem PSP) a PSP se vypne uz netuším čím to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Skus si v recovery nastavit Use NO-UMD na Disabled,vlozit UMD do mechaniky a potom tu hru spustit. Me to u nekterych her pomohlo jinak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Chtel bych se zeptat jak se da naformatovat bezpecne karta a jeste dotaz, ze kdyz si koupim kartu od nekoho kdo ma FW 3.02 OE-B a ma na te karte nejkae hry atd. tak jestli mi to pujde vsechno i na mojem PSP s FW 3.02 OE-A nebo tam budu muset prejmenovat ty slozky nebo neco? a jeste dotaz ze kdyz mam FW 3.02 OE-A tak si mam vytvorit tu slozku GAME150 a do toho davat ty ISA?newim jestli jsem to spravne pochopil...a tu slozku si mam vytvorit v pocitaci kdyz tam budu mit ptipojene PSP?diky za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 setting/system settings/format memory stick ano pujde ne, pochopil jsi to spatne, ISO hry se kopiruji do slozky ISO, ktera je velde slozky PSP tzn. na rootu karty (X:/ISO) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 mam dotazy...1) muzu s cistym svedomim zkusit nastavit vyssi cpu frekvenci v recovery? tedy bez rizika zaseku nebo bricku :) 2) muzu dat v system settings nainstalovat wma a flash player? nebude to chtit instalaci nejakeho orig fw? a k cemu to vubec je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 1) muzes 2) neni treba, najed do recovery tam do registry hack a wma player a flash player aktivuj a nemusis s tim list ani na net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amazoon Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Zdravím pánové, nechci vypada jako pako i přes tak nádherně napsaný návod, ale přesto se radši zeptám. Mám na PSP firmware 2.8. Na jekej firmware přejít , aby mi hlavně jeli iso hry z pamětové karty? Předem díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Zdravím pánové, nechci vypada jako pako i přes tak nádherně napsaný návod, ale přesto se radši zeptám. Mám na PSP firmware 2.8. Na jekej firmware přejít , aby mi hlavně jeli iso hry z pamětové karty? Předem díky za radu.skoc na fw 1.50 a pak upgrade na nejaky custom fw 3.0XOE-X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amazoon Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 To Dutch: Moc díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Lidi, jak se pozná falešná karta ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 1) muzes 2) neni treba, najed do recovery tam do registry hack a wma player a flash player aktivuj a nemusis s tim list ani na net tak jsem to aktivoval,ale video s koncovkou wma mi to stejne neprehraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 jenže video má koncovku wmv,audio je wma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 aha,tak to jsem lamka,ja myslel,ze my to bude prehravat ty videa wmv a ono to je na hudbu,aha :) tak to se omlouvam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Potřeboval bych poradit, jsem nováček mezi PSP (mam ho od pátku) a sice jsem si přečetl všechno, tak pořád nerozumim jak spustit ISO hru. Prostě jak je to s tím hombrew, devhook a UMD emulatorem. PSP-čko mam upgradovaný na verzi 3.02 OE-B (původní verze 2.50 => 2.71 => 1.50 => 3.02 OE-A => 3.02 OE-B)a hlavně čekám na memory stick 2GB, do té doby bych to chtěl umět. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Potřeboval bych poradit, jsem nováček mezi PSP (mam ho od pátku) a sice jsem si přečetl všechno, tak pořád nerozumim jak spustit ISO hru. Prostě jak je to s tím hombrew, devhook a UMD emulatorem. PSP-čko mam upgradovaný na verzi 3.02 OE-B (původní verze 2.50 => 2.71 => 1.50 => 3.02 OE-A => 3.02 OE-B)a hlavně čekám na memory stick 2GB, do té doby bych to chtěl umět.Díky za odpověď. Zatím můžeš klidně i udělat update na 3.03 OE-B (nejdříve musíš na 3.03 OE-A!). Jinak ISA nejdříve stáhneš (nebo ti je někdo přinese na dvd, ...). Poté si na kartě v PSP vytvoříš složku ISO (X:\ISO) a do té poté nahráváš hry co jsi si stáhl (ISO, CSO). Hombrew pro fw 1.5 nahráváš do složky GAME150, kterou si musíš vytvořit v adresáři PSP (X:\PSP\), kde máš také složku GAME. Jinak hombrew jsou řůzné aplikace, které si "někdo" udělal případěn upravil něco stávajícího. Devhook máš na emulaci firmware. Používal se často, když člověk zůstával na fw 1.5 a nechtěl (nebo z nějakého důvodu nemohl) dělat upgrade na custom firmware (zkratka cf - upravený firmware hackery). Dnes už není, tak nutné ho používat, protože tu jsou custom firmware(y) a ty jeho funkci dostatečně (při hraní ISO her) zastávají. A teď musím do školy, tak ztm bye...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 chci se zeptat, mohl bych downgradovat FW treba 3.60 TA-082 na FW 2.71 aby na tom sli isa hry?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts