BadBoy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 chci se zeptat, mohl bych downgradovat FW treba 3.60 TA-082 na FW 2.71 aby na tom sli isa hry?? Asi sem zaspal dobu, ale už je fw 3.60? Já myslel, že Sony ještě stále nechává venku jen 3.03 (nebo to byl překlik?). Jinak DG uděláš jen z fw 2.80 a nižšího (může být i deska TA-082). (Pozn. Pokud se pletu, tak mne pls někdo opravte) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 zadny treba fw 3.60 neni, ale i kdyby byl tak nejde, v bode 3. downgrade to mas napsany, maximalni firmware ktery se necha downgradovat je 2.80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 diky za odpoved. jo a stou 3.60, to je tady http://www.managers-special.eu/detail.php?id=194&s_id=kj6j6r5p1hv56cdc2uffkbsek3 nevim co je na tom pravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 nejak se upsaly, nejvyssi firmware je 3.03 a na to si nerozjedes zadnou aplikaci ani piratskou hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 jj, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amazoon Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Zdravím pánové. Potřebuji prosím radu. Podla vašich skvělých návodů jsem dal do PSP firmware 3.03 OE-B. Stáhl z netu nějaký Iso z hrama a jak to zprovoznit. Dal jsem do PSP novou kartu 2 Gb, vytvořil adresář ISO a nakopčil do něj 3 hry. Ale po najětí na kartu přes Game v PSP mi to hlásí There are no games. Co mám blbě? Něco mi chybí na kartě, nebo co? Předem díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 slozka GAME ve slozce PSP, vytvor ji, muze byt i prazdna..kdyby to neslo zkus jeste ke slozce GAME vytvorit slozku GAME150 a GAME303, obcas to dela bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCRyan Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 [align=right:57410553b3][/align:57410553b3]TA-086 Mělo by být to samé jako TA-082, ale liší se tím, že minimální firmware je 2.81, tudíž nejde downgradovat, protože firmware 2.81 ještě nebyl prolomen. Jak tedy poznám, že v PSP je TA-086? Jesli jsem to pochopil spravne: Stare desky-neni tam nic TA-082 -je tam ten zrdcadlovej napis TA-086 - ???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Nevim jestli ten update na 3.03 OE-A resp. 3.03 OE-B mam udělat, protože sem tam četl, že je tam nebezpečí briknutí. Jde to bez problémů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 [align=right:90b8f1ef76][/align:90b8f1ef76]TA-086 Mělo by být to samé jako TA-082, ale liší se tím, že minimální firmware je 2.81, tudíž nejde downgradovat, protože firmware 2.81 ještě nebyl prolomen. Jak tedy poznám, že v PSP je TA-086? Jesli jsem to pochopil spravne: Stare desky-neni tam nic TA-082 -je tam ten zrdcadlovej napis TA-086 - ???????? sam nevim, ale pravdepodobne taky ic1003proc to chces vedet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCRyan Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 [align=right:03372ead92][/align:03372ead92]TA-086 Mělo by být to samé jako TA-082, ale liší se tím, že minimální firmware je 2.81, tudíž nejde downgradovat, protože firmware 2.81 ještě nebyl prolomen. Jak tedy poznám, že v PSP je TA-086? Jesli jsem to pochopil spravne: Stare desky-neni tam nic TA-082 -je tam ten zrdcadlovej napis TA-086 - ???????? sam nevim, ale pravdepodobne taky ic1003proc to chces vedet? Nj, uz mi to docvaklo....Chtel jsem to vedet kvuli tomu, ze tam je min. 2.81 a to nejde DW. Ale vlastne kdyz uz to PSP budu moct rozbalit,tak se rovnou podivam jakej je tam firm a nebudu muset resit desku, v tom pripade mi ale vyvstava dalsi otazka: Proc teda tady nekolik uzivatelu pise,jak se v obchode divali,co tam je za desku,kdyz je to vlastne jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 To BadBoy!! Jinak díky moc za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amazoon Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 To: Dutch Prosímtě tak jsem vytvořil složku Game i Game 150 a Game 303 a hry to objěvilo, byla tam ikona a jakoby intro, ale po spuštění to napíše The game could not be started (80020321). Tak co mám jěště prosímtě blbě? Pokud tě tím nebudu moc zatěžovat skus mi prosím poradit postu co dělat , když mám firmware 3.03 OE-B, holou 2 Gb kartu a nachystaný Isa. Co zkopírovat co vytvořit , aby to jelo. Jinak mám na test stáhlý Siphon filter, Everybody Golf a Medal of honor. U všech byl po stáhnutí přes torrent jen jeden soubor a to hra s koncovkou iso. Některje byl možná spakovaný RAR a já to rozbalil, ale to je snad dobře kdyš se chci dostat k tomu Iso. Předem moc díky za jakoukoliv radu. Jinak c mechanice nemám žadnej umd disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 musis mit umd v mechanice, nebo v recovery modu zapnout no umd, ale nefunguje to u vsech her, doporucuji si nejake UMD ,treba jen demodisk, si poridit pokud nemas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amazoon Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 To: Dutch Vyřešeno, bylo tím diskem . Díky moc za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 mno jeste pred par tydny to jedno nebylo proto se vsichni divali na desku aby mohli udelat DG dneska uz staci mrknout na FW :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axis70 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Ahojky.Nedávno jsem zakoupil konzoli.Moc nechápu co je zde vše popsáno.Hledám dobrovolníka,který by měl trpělivost a naučil mě využít psp naplno.Moje icq je346 037 424..Jsem připojen každej den od 18:00hod.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Když jsem updatoval na 3.03 OE-B, tak mam přejmenovat složku GAME271 na GAME303? Předem díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Chci se zeptat kterym programem konvertovat do toho MPEG4 s integrovanym h264? taky by me zajimaly jestli nektery program umi konvertovat primo na rozliseni PSP, aby bylo video pekne ostre, diky za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Ahojky.Nedávno jsem zakoupil konzoli.Moc nechápu co je zde vše popsáno.Hledám dobrovolníka,který by měl trpělivost a naučil mě využít psp naplno.Moje icq je346 037 424..Jsem připojen každej den od 18:00hod.Děkuji No prob :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8pernik Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 cau chci si koupit psp (novy) a chci si ho koupit v kamenym obchode v plzni !! kdybych ho musel reklamovat tak aby jsem ho nemusel nikam posilat schanim samozrejme co nejlevnejsi !!! zatim jsem nasel tohle http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=_R.z6oZKTSpSR0EjRWFBwx1z0000f6uaKopc?ProductID=bCTD4QFHsQIAAAEOcbBCGhi7&CatalogCategoryID= pokud by jste nekdo sehnali naky levnejsi tak to sem prosim napiste diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojk Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 ja se chci jen zeptat jsem totiz naprosty amater a chtel bych vedet kdy presne mam drzet pri tom startu to R aby mi nabehlo to menu nak se mi to totiz nedari...moc dekuju prosim odpovezte mi na mail neojk@seznam.cz moc dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 ja se chci jen zeptat jsem totiz naprosty amater a chtel bych vedet kdy presne mam drzet pri tom startu to R aby mi nabehlo to menu nak se mi to totiz nedari...moc dekuju prosim odpovezte mi na mail neojk@seznam.cz moc dekuji ee, ja ti to napisem sem (budem citovat moj prispevok z ineho topicu): Do Recovery menu sa dostanes tak, ze pri VYPNUTOM PSP (nie uspatom, ale vypnutom, vypina sa tak, ze tlacidlo zapinania/vypinania podrzis na tak na 3 sekundy a PSP sa vypne) stlacis a podrzis R (to je prave horne priehladne tlacidlo) a zapnes PSP... nabehne Recovery menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Když jsem updatoval na 3.03 OE-B, tak mam přejmenovat složku GAME271 na GAME303?Předem díky za info. ano,prejmenuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 To Dutch. Díky. Nevíš náhodou jak udělat v PC image UMD disku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts