stearsans Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Pomocí jakého programu předěláváte hry z psx do formátu pro psp? Můžete mi případně hodit link pro stažení+návod na převádění? Díky moooc. PS: jde to i zpřepalované hry na psx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Pomocí jakého programu předěláváte hry z psx do formátu pro psp? Můžete mi případně hodit link pro stažení+návod na převádění? Díky moooc.PS: jde to i zpřepalované hry na psx? Můžeš zkusit použít program PSX2PSP (viz. link níže). :) Ano jde to i z her, které máš vypálené, jen je lepší, když si dáš pozor na NTSC a PAL verzi, protože i když existují konvertory PAL -> NTSC, tak často PAL verze mají nějaké problémy (špatné zobrazení, zvuk, ...). http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6759&highlight=psx2psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 lidi, funguje (nějak) SSX na 303oeb? nemožu ho rozjet, thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 me jede SSX v poho asi mas spatny ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hmn, na 271sec to jelo norm...ještě se pokusím něco podrbat v recovery btw. hry předělaný z psx maj na psp vždycky "zmenšenej" obraz, nebo je to i u ofic. her od sony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hmn, na 271sec to jelo norm...ještě se pokusím něco podrbat v recoverybtw. hry předělaný z psx maj na psp vždycky "zmenšenej" obraz, nebo je to i u ofic. her od sony? jo vždycky,musíš dát home a screen mode a nastavit si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hmn, na 271sec to jelo norm...ještě se pokusím něco podrbat v recoverybtw. hry předělaný z psx maj na psp vždycky "zmenšenej" obraz, nebo je to i u ofic. her od sony? jo vždycky,musíš dát home a screen mode a nastavit si to jj, thx....našel jsem to, když sem chtěl ze hry vypadnout (dřív než napsals) //EDIT: už sem byl zoufalý...asi 15x sem předělával recovery a po spuštění hry vytahoval baterii, na další pokus už to jelo - jak ssx, tak katamari co mi nešli předtím...uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 funguje na 303oeb net?... ...dneska jsem to zkoušel a hodilo to nějakou chybu - 8008271D (wifi sem měl zapnutý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 co mám používat na správu souboru na psp v pcčku ? vuubec nevidím pspčko ? mám ho vidět jako další dysk ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 To musíš napojit na USB kabel a pak v psp v settings dát USB connection. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 caute lidi, tak zitra je ten den kdy si budu kupovat psp 2,60 a pustim se do downgrabu. chci se jen zeptat jestly jekej navod je ten nejlepsi,nejbezpecnejsi a nejednodusi :) ??? jsem totiz hroznej Jantar. Jsou tu toziz asi 3 navody jak z 2,71 na 1,50 tak nevim kterej diky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Mi napiš zítra na icq, Tě povedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 CAu,potrebuju vedet jestly memory stick pro duo ultra 2 od Sandisk bezi na PSP v pohode???diky prosim rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 ano bezi bezproblemove :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 dik mel jsem strah prto sem se radsi zeptal protoze v obchode rikaly ze to na psp nejde.tak jsem byl zmatenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Vzdy, kdyz si na moje PSP natahnu nejakou hru (ulozim pres USB do .../PSP/GAME/...) Potom to spustim v PSP (GAME, Memory Stick Duo) a tam mi to u všeho ukáže: This game cannot be started. The data is corrupted. To už dělám asi u desáté hry a ono to nejde... Pomůžete mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Vzdy, kdyz si na moje PSP natahnu nejakou hru (ulozim pres USB do .../PSP/GAME/...) Potom to spustim v PSP (GAME, Memory Stick Duo) a tam mi to u všeho ukáže:This game cannot be started. The data is corrupted. To už dělám asi u desáté hry a ono to nejde... Pomůžete mi? aky mas firmware? Asi este nejaky originalny, tolko moj nazor... na originalnych nejdu ISA (okrem 1.50) P.S.: ak mam pravdu, skus preluskat prvu stranu tohto velkeho topicu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 jak nejlíp udělám z 2.01 - 3.03OE-B. Dík za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 jak nejlíp udělám z 2.01 - 3.03OE-B. Dík za pomoc Udělej upgrade třeba na 2.71, pak downgrade na 1.50, a pak to upgradni rovnou na 3.03 OE-C. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic81 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 cau prehraju na 2,71 pmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 cau prehraju na 2,71 pmpne, musis downgradovat na nejaky firmware na kterem jdou hombrew, doporucuju ti downgradovat na 1.5 a upgradovat na 3.03OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic81 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 nechci brick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 jak nejlíp udělám z 2.01 - 3.03OE-B. Dík za pomoc Udělej upgrade třeba na 2.71, pak downgrade na 1.50, a pak to upgradni rovnou na 3.03 OE-C. :wink: kdy by to šlo tak bych to potřeboval i s návody jsem úplná lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Neboj, taky jsem se hrozně bál, ale 2. den, co jsem PSP měl, jsem downgradoval. Koukni na podpis :wink: . PSP mám od Vánoc. Pokud půjdeš podle návodu, tak se skoro určitě nic nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Vzdy, kdyz si na moje PSP natahnu nejakou hru (ulozim pres USB do .../PSP/GAME/...) Potom to spustim v PSP (GAME, Memory Stick Duo) a tam mi to u všeho ukáže:This game cannot be started. The data is corrupted. To už dělám asi u desáté hry a ono to nejde... Pomůžete mi? aky mas firmware? Asi este nejaky originalny, tolko moj nazor... na originalnych nejdu ISA (okrem 1.50) P.S.: ak mam pravdu, skus preluskat prvu stranu tohto velkeho topicu... na krabici od PSP mám napsáno: PSP-1004 220-240v ss259 K Firmware je asi to K. A jak si nainstaluji nový FIRMWARE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts