kolb Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 halóóó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Halóóóó?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Mám dvě otázečky na Vás znalé....: 1) kde a kdy mám přetaktovat psp pro hraní? Mám 3.3 OE-B. Pomáhá to i u psx her, aby neběhali tak rychle? Kdy to používáte? Poznat, jestli to je hrou nebo hardwarem..?2) chvílema se mi jemně seká analog. Pokud ho dám malinko vpravo, tak se někdy úplně nevrátí. Kdo tohle opravuje? Nechci to nosit do sony, páč se asi jedná jen o vyčištění.. Vlastně tři otázky: Do jakého adresáře se kopírují programy pro psp a homebrew? 1) v Recovery menu 3) Jestli máš CF tak do GAME150 jinak do GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Znate tu moznost ze si prehravani muzete nastavit predvolby ekvalizeru funguje je to tak kdyz mate sluchatka jste v prehravani pisnicek nebo v menu a stisknete L+nota dneska jsem na to nahodou prisel, ale jestli uz to vsichni znaj tak sry P.S.:Funguje mi to v 3.10 OE-A nevim jak v ostatnich FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Znate tu moznost ze si prehravani muzete nastavit predvolby ekvalizeru funguje je to tak kdyz mate sluchatka jste v prehravani pisnicek nebo v menu a stisknete L+nota dneska jsem na to nahodou prisel, ale jestli uz to vsichni znaj tak sryP.S.:Funguje mi to v 3.10 OE-A nevim jak v ostatnich FW jo to je myslim funkce fw 3.10 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Znate tu moznost ze si prehravani muzete nastavit predvolby ekvalizeru funguje je to tak kdyz mate sluchatka jste v prehravani pisnicek nebo v menu a stisknete L+nota dneska jsem na to nahodou prisel, ale jestli uz to vsichni znaj tak sryP.S.:Funguje mi to v 3.10 OE-A nevim jak v ostatnich FW ??? zkousel jsem to a nic...jediny ceho dosahnu je to prepinani mezi heavy,pops,unique atp...ale k tomu nepotrebuju L nevite nekdo k cemu je to dynamic normalizer??? EDIT: aha ,tak je to automaticka regulace hlasitosti v mp3, kdy ruzny mp3 maji ruznou hlasitost...tohle to reguluje na stejnou uroven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelda Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Potreboval bych pomoc mam psp 2.81 a kdyz jsem skousel downgrade podle navodu tam my to nefaka fakt nevim co s tim muze mi prosim nekdo pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Mám takovej dotaz, nevim, jestli to tu už nebylo, kdyštak se omlouvám. Chtěl jsem si zahrát demo online ratcheta, tak jsem si u sony vytvořil registraci, napsalo se mi, že musim do 30 dnu potvrdit prihlášením, ale ještě mi od nich mailem nic nepřišlo. Jak dlouho to tak trvá??? Už bych rát zapařil třeba i MoH, ale pořád nemám ten nick a pass. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamba15 Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 chtěl bych se váz zeptat tak kkdyz si tet koupis nový psp tak na něm můžukdát teda iso hry a mýt internet třeba tolhle http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-portable-psp-base-pack-3234.php[php]kdybych si ho koupil šloby teda předělat na jinný firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Lidi pls...lama dotaz...dejte mi pls někdo cestu z 1.5 na 3.02OE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 bež na 3.03 OE-C ... máš to lepší ako 3.02 OE-B.. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7862 a na 3.10OE-A' se vys*r ... jsou tam ještě nějaké nevyřešené věci..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Hele lidi potrebuju nejrychleji vedet jak rozjet animovany gif v psp resp. co ho prehraje protoze prohlizec jej jen zobrazi staticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevaja Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 dík tento navod mi hodne pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Lidi pls...lama dotaz...dejte mi pls někdo cestu z 1.5 na 3.02OE-B hej dopr* proc mas muj signature u sebe? proc si nezazadas o vlastni nebo neudelas? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Lidi pls...lama dotaz...dejte mi pls někdo cestu z 1.5 na 3.02OE-B hej dopr* proc mas muj signature u sebe? proc si nezazadas o vlastni nebo neudelas? :roll: a jak tam ma jeste napsany to Malcolm. :lol: Hele lidi potrebuju nejrychleji vedet jak rozjet animovany gif v psp resp. co ho prehraje protoze prohlizec jej jen zobrazi statickyani nevim, jeste sem to nezkousel...normalne v picture to nefunguje?? mozna by to chtelo jiny format animace...a nebo si na to stahni nejaky hb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 zdarec... mam psp s fw 2.81 a chtěl bych na něj dostat nějakej custom fw... poradí mi někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 na animovany gifi potrebujes SVC player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik dutchi!! Jdu to prubnout EDIT: jo jenze jak ho mam rozfachat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.R.!.@.N Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Čus lidi pomožte mi někdo mam firmware 3.02OE-A a nejdou mi ISO hry poraďte pls pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Čus lidi pomožte mi někdo mam firmware 3.02OE-A a nejdou mi ISO hry poraďte pls pls a mas tie ISO hry ulozene v zlozke ISO priamo na karte? :?: :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik dutchi!! Jdu to prubnoutEDIT: jo jenze jak ho mam rozfachat? tusim ze nejak do slozky SVC X:/PSP/PHOTO jestli tu hombrew mas tak si precti readme tam to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.R.!.@.N Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Jo mam to uložený v x/ISO.Jsou to hry Burnout Legends a Metal Gear portable ops Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Jak je napsáno že PSX hry mam nakopirovat do slozky o par pismenech v game150 tak tam je soubory eboot.pbp a dalsi zbyle soubory ale ja mam jen soubor keys.bin a eboot.pbp ... tak jestli staci tyto dva soubory nebo jestli mi jeste nejaky chybi ... A kdyz to pak spusim tak me to hodi chybu 80010002 (nefunguji umd filmy ale ja mma demodisk) a uz je to treti PSX hra co me to pise ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 to by melo stacit, jaky jsi zkousel ty PSX hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Jo mam to uložený v x/ISO.Jsou to hry Burnout Legends a Metal Gear portable ops Popis chyby by bodnul. Jak je napsáno že PSX hry mam nakopirovat do slozky o par pismenech v game150 tak tam je soubory eboot.pbp a dalsi zbyle soubory ale ja mam jen soubor keys.bin a eboot.pbp ... tak jestli staci tyto dva soubory nebo jestli mi jeste nejaky chybi ...A kdyz to pak spusim tak me to hodi chybu 80010002 (nefunguji umd filmy ale ja mma demodisk) a uz je to treti PSX hra co me to pise ... Mno podle mě na PSX hry nepotřrbuješ UMD v mechanice. nemáš náhodou aktivovanej screenshot plugin v menu? Jestli jo, tak mrkni do RECOVERY a nastav Plugins -> screenshotbmp.prx [VSH]: Disabled. Jestli to takhle nastavený máš, nebo plugin vůbec nepoužíváš, tak mě už nic nenapadá. EDIT: Tak moment, PSX hry se nedávají do GAME150, ale do GAME :!: Pokud ses nehrabal v RECOVERY a neměnil Kernel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts