muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 ty vo.. já sem asi d..... nikde nemů najít návod na upgrade z 2.50 na 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 ty jsi d...... na dl.qj.net stahni fw 2.71 a pak ho EBOOT.PBP dej do PSP/GAME/UPDATE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 tak sem tam dal tu 2,71 ale ted se mi tan nechce nagrát ta 1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Jdi podle navodu ten downgrade jsem delal taky a je ze vsech nejlehci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 ale bohuzel tam neni napsaný kde to mam stáhnout a když to stáhnu na tom dl.gj.net tak mi to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 zkus psp-zone.wgz.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 bohužel tam mi to taky nejde stáhnout to skus jestli ti to pude a pak mi poraď na tuhle stránku mě to vždi hodí když to chci stáhnout: http://rapidshare.com/files/1712172/HENC_2.71___Generic_Downgrade-_Packed_by_Black_Skull.zip.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 bohužel tam mi to taky nejde stáhnout to skus jestli ti to pude a pak mi poraď na tuhle stránku mě to vždi hodí když to chci stáhnout: http://rapidshare.com/files/1712172/HENC_2.71___Generic_Downgrade-_Packed_by_Black_Skull.zip.html dole musis dat Free a pak to teprv sosnes.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Ahoj hele tak sem si nainstaloval verzi 3.100 OE-A akorát nevim kam mam ukládat ty iso hry?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Ahoj hele tak sem si nainstaloval verzi 3.100 OE-A akorát nevim kam mam ukládat ty iso hry?? No myslim ze necekane na root do slozky ISO...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 si jí tam mam vytvořit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 si jí tam mam vytvořit??jj vytvorit, tam pak hazej soubory ISO a CSO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 si jí tam mam vytvořit?? Jj na rootu karty si vytvor slozku ISO a do ni kopiruj vsechny hry...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 hele de vůbec na 3.10 hrát iso hry jen že mi to vůbec nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Na originalnom firmwari 3.10 nie. Na custom firmware 3.10 OE ano... Ak mas originalny 3.10, musis cakat, zatial sa nijako neda prerobit na nejaky ISO firmware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 já sem si dnes nahrál 3.10 OE-A takže by to mělo jít?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 já sem si dnes nahrál 3.10 OE-Atakže by to mělo jít?? Jo na tom to jde 100%...jestli ti nejaky hry nejedou tak to bude tim ze mas bud v recovery nastaveny No UMD na Disabled a nepouzivas UMD...nebo to mas na Enabled a to se stava ze nektery hry nejedou tak se na to mrkni...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jak se dostanu do toho reconvery menu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jak se dostanu do toho reconvery menu?? Musis uplne vypnout PSP tzn. tak 15 sek drz tlacitko power...a pri zapinani drz tlacitko "R"...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jak se dostanu do toho reconvery menu?? Musis uplne vypnout PSP tzn. tak 15 sek drz tlacitko power...a pri zapinani drz tlacitko "R"...:wink: díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Ahoj kluci hele jak sem psal tak mam verzi 3.10 OE-A a na kartě sem si udělal zložku ISO stáhnul sem si z netu jednu hru extrahoval sem jí a nakopírovl to toho ISO ale v PSP se mi napíšeCottupted Data prosím pradte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Ahoj kluci hele jak sem psal tak mam verzi 3.10 OE-A a na kartě sem si udělal zložku ISO stáhnul sem si z netu jednu hru extrahoval sem jí a nakopírovl to toho ISO ale v PSP se mi napíšeCottupted Data prosím pradte miA jakou má ta hra koncovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 je možný že by to bylo SFO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Není, ISO nebo CSO. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflon Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 tak to tam nic takovího nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts