shadow.wizard Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Nevyzera vobec zle. Ja mam Logitec Playgear Pocket + UMD Multi Case. To je take nieco ako Playgear Street len v 2 veciach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Hele, asi sem divnej, ale mě se taky docela zamlouvá, ale některý věci sem úplně nepobral ( ten vývod na sluchadla, tzn. že je tam jenom díra krz a tam strčíš jack, nebo je tam nějakej propojovací kabel? ) Pak by mě zajímal matroš uvnitř, jestli je polstrovanej nebo jak a nakonec co ty dírky na tom víku, to vypadá jak nějaký S/M ne? :-) A jak tak koukám, tak mám možná strach, že ty "dva rozdělováky" mezi UMD, jak jima jde ta guma by se docela mohly "prorýsovat" displayem :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 ..najed si do googlu a dej vyhledat obrazky PLYGEAR STREET... ...tim si asi odpovis na vsechny svoje dotazy :wink: ...jinak vnitrek je celej z gumy-absolutni bezpecnost... ...na sluchatka je v tom obale zestrany dira na jacka...na snurku zlabek kdyz to zavres(vse uvidis na obrazcich) ...ty dirky ve vyku sou jen iluze...pres cely vyko je "slupka" asi 4mm pruhlednyho tvrzenyho plastu, kvuli absolutni bezpecnosti-na netu sem vydel i test kde to prejeli autem a vydrzel to(ten plast, psp dovnitr nedali :) ) ...poskozeni displaye je vylouceny, ptz na vnitrni strane vyka jsou takovy gumovy vycnelky, ktery drzi PSP pri zavrenem obale pevne zafixovane by se nekvrdlalo a aby byl ve vzdalenosti od tech UMDcek... ...spatne se to popisuje spis koukni na foto... fotky od natelogana http://natelogan.ic.cz/images/stories/recenze/logitech-playgear-street/PGstreet_open_big.jpg http://natelogan.ic.cz/images/stories/recenze/logitech-playgear-street/PGstreet_close_big.jpg tady je recenze kde ho prejeli autem http://www.pspworld.com/sony-psp/reviews/logitech-playgear-street-review-001348.php ...existuje jeste odlehcena verze...PLAYGEAR POCKET (bez mista na MS a UMD, ale s moznosti vkadani vlastnich pozadi) crashtest http://youtube.com/watch?v=O8xS-OTQBw4 "recenze" http://youtube.com/watch?v=-bmBTU_xgJY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 jj taky ho mam a jsem s nim spokojeny, hlavne v nem muzu tahat vsechny kramy, tim myslim UMD a memory stick a vetsinou tam narvu i prenosny peckovy sluchatka ve slotu pro UMD :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Ukecal si mě :-) Jenom mi řekni jestli se to dá někde koupit v "kamenným" obchodě, bych si to ještě prohlíd v realu. Sem dost "háklivej" na poškrábaný věci, prostě bych rád svoje PSP co nejdýl udržel jako nový :) 2Dutch: Já tam sluchadla asi nenarvu, mám asi tak velký jako Otík z Vesničko má středisková :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Ukecal si mě :-)Jenom mi řekni jestli se to dá někde koupit v "kamenným" obchodě, bych si to ještě prohlíd v realu. Sem dost "háklivej" na poškrábaný věci, prostě bych rád svoje PSP co nejdýl udržel jako nový :) 2Dutch: Já tam sluchadla asi nenarvu, mám asi tak velký jako Otík z Vesničko má středisková :) hh poradne se pokoukni jeste pod dalsich pouzrech, me toto vyhovuje protoze ma ten pas a muzu do toho hodit ty UMD a ty sluchatka..ale to, ze je to dobry pro me nemusi byt pro tebe poradne to omrkni :) at nejsi zklamany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Jasný :-) Ještě sem koukal na Logitech PlayGear Pocket. Hlavně nevim, kam tyhle věci chodit kupovat, přes e-shop se mi do toho moc nechce. Teď sem koukal na doslova hroudu pouzder, ale spíš to vypadalo jako shangajský mučírny na potkany, prostě bych se docela bál, že né okolní vlivy, ale to pouzdro pošle moje PSP na věčnost :-( Ty "nezničitelný" Logitech se mi zdaj nejlepší, tak se po nich musim někde mrknout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 ja mam tohle pouzdro a sem s tim naprosto spokojenej...;) je jednoduchy, nic do toho nedas(krome psp :D), ale hlavne to ochrani psp pred vsim... http://www.supergamer.cz/speed-link-psp-carry-case-p-6938.html yo a kupoval jsme ho v datartu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 tak ja mam playgear pocket a spokojnost ;) PG street sa mi uz zda moc velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 Který? Logitech PlayGear Pocket? A čim je "vycpaný" vevnitř? A kde si to koupil? To je otázek co.. :wink: Váhám nad timhle a nad timm velkym, ale nevim kam se na ně v Praze můžu jít podivat a dyžtak pokoupit a už se tady ptal asi 4x a nikdo nic nenapsal, tak je to asi nějaký tajný místo, kde se to kupuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 jj logi. pgp a je vycpany ciernou gumou a kupil som ho v bratislave :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 KrocanX: Počkej, trochu sem to zvrtal, ty máš to bílý na zip, to sem chtěl původně, ale když sem viděl logitech futraly, tak sem si to každoprdně rozmyslel.. Ale třeba je v pohodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 Celkem dálka Praha-Bratislava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 Haló, prosím vás řekne mi někdo, kde v Praze koupim Logitech PlayGear Pocket? Už sem se tady na to ptal několikrát, ale do Bratislavy nepojedu "thx2mischoo :-)" (teda né kvůli krytu na PSP :-)) Díííík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 ja v praze nebydlim..pravdepodobne v kazdym obchode kde maji PSP...nebo zkus elektra: elektro world.datart,mozna makro hypenova atd atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 Právě že tam sem (myslim že všude) byl, ale nikde nic. Furt řešim jestli logitech pgp nebo tu "tvojí" street verzi, i sem koukal, jestli nemá v Praglu někde zastoupení tahle firma, ale nic sem nenašel. Ještě pokouknu po nějakejch těch elektrech, ale nevim.. Viděl sem na nějakejch stránkách i různý kufříky, ale toť moc obr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 Mno v nasem velkem elektro worldu v tabore, kde je PSP u ktereho se dívim, ze jeste funguje mame spoustu doplnku..vcetne pgp a ruznych dalsich veci..V tomhle ti musi pomoct nekdo z Prahy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 Našel :-) Playcentrum.cz Sice asi drahý, ale mrknu tam 2mrw.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 jakfunguje? Ten obchod nebo PSP. Myslim, že Electro World sem vynechal, pletu ho s datartem.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Hele rozumíte někdo aoudio technice a tak? Mám sluchátka Sennheiser HD 205, Parametry a specifikace: Kmitočtový rozsah: 14 – 20 000 Hz Harmonické zkreslení: pod 0,5 % Citlivost: 112 dB SPL Impedance: 32 Ohm A potřebuju vědět, jestli je bezpečný je používat k PSP. Nevim, jakse to přesně zjišťuje. Dík P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 překlep, "audio tecnice" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 překlep, "audio tecnice" :-) no hele s tim ti bohužel neporadim, ale nevíš náhodou jak se dostat na flash pamět :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Nó, koukni na to kolik mám příspěvků a jakou mám vlajku pod jménem, a uvidíš, že jsem ještě větší začátečník než ty, tzn. že bohužel nevim .. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 tjn jenom náhodou jestli to netušíš... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 překlep, "audio tecnice" :-) no hele s tim ti bohužel neporadim, ale nevíš náhodou jak se dostat na flash pamět :-( flash pamet v PSP??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts