zluda Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 chtel jsem se zeptat jestli kdyz mam fw 3.40 tak jestli staci vymenit zakladni desku a zmeni se. Nekde jsem to cetl tak doufam ze to neni uplna kravina:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 chtel jsem se zeptat jestli kdyz mam fw 3.40 tak jestli staci vymenit zakladni desku a zmeni se. Nekde jsem to cetl tak doufam ze to neni uplna kravina:roll: no jestli tu desku vymenis za nakou s jinym fw, tak budes mit v psp ten jinej fw... :):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 a nevite jeste nekdo na kolik to prijde(aspon cca) a kde by to vymenily(nejakej servis,pokud mozno ve strednich cechach). Nechce se mi cekat buhvijak dlouho na dg z 3.40;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 no na slovensku je prej manik kterej to dokaze za 1300 sk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 no na slovensku je prej manik kterej to dokaze za 1300 sk.... No,cena je good,ale na slovensko je to trochu z ruky:) a posilat to postou a cekat jestli se mi psp vrat nebo ne,na to sem asi trochu neduverivej:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 nekdo by mel opravit udaje kdyz uz je ten downgrade z 3.50ky na 1.50 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudlaa Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Ahoj pls pomocte mi vůbec nějak nevím jak mám postupovat při dowgradu mám Fw 3,30 ? mám tam hodit 3,40 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Ahoj pls pomocte mi vůbec nějak nevím jak mám postupovat při dowgradu mám Fw 3,30 ? mám tam hodit 3,40 ?ne na 3.50 ale potrebujes gamesu (hru) Lumines... viz tady http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=8806 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Zdá se že zmizel 1. post:shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Zdá se že zmizel 1. post:shock: taky na to koukam jak datel, treba aktualizace :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Zdá se že zmizel 1. post:shock: taky na to koukam jak datel, treba aktualizace :thumbup: nebo se stalo to samý jako s RS je nám fuk..to by hodně nas*alo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 co se tam stalo ?? u toho RS je nam fuk ? :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 co se tam stalo ?? u toho RS je nam fuk ? :-O to samý co tady:cheesygrin: :cheesygrin: ....post se nějak omylem smazal z db..pro nechápavce db=databáze :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 vim co je to DB ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogu Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 pls newite jestli je uz jsou rozjet stazeny hry na 3.40 jesli jo tak piste na psp3.40@seznam.cz diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 pls newite jestli je uz jsou rozjet stazeny hry na 3.40 jesli jo tak piste na psp3.40@seznam.cz diky jo daj...uděláš up na 3.50 a pak pomocí lumines dg :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogu Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 napis celej navod ja to psp nemam moc dlouho diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogu Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 a i ten dg pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 :roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=8806 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogu Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 tekkene90 prosim napismi ja to mam udelat ja se v tom moc neviznam. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 tekkene90 prosim napismi ja to mam udelat ja se v tom moc neviznam. diky nevim jak víc napsat jak to udělat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogu Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 dik dik dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogiTRANCE Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Lidi Kdyz Chci Fw Prekopat, Musim Mit Pametovou Kartu_? Nebo Vlastne Kam Se Instaluje Novy Fw Do Psp Nebo Na Kartu_?_predem Moc Diki Za Odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Lidi Kdyz Chci Fw Prekopat, Musim Mit Pametovou Kartu_? Nebo Vlastne Kam Se Instaluje Novy Fw Do Psp Nebo Na Kartu_?_predem Moc Diki Za OdpovedAno, musis mit kartu na kterou das instalacni soubor s FW a ten se nainstaluje do flash pameti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudlaa Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Zdá se že zmizel 1. post:shock: Kdy už to zase půjde potřebuji to:ziped: :ziped: :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts