Bergus Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Kdy už to zase půjde potřebuji to:ziped: :ziped: :blink: JJ taky bych rad ten Dutchovo post byl super pro nas PSP n00by :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Kdy už to zase půjde potřebuji to:ziped: :ziped: :blink: JJ taky bych rad ten Dutchovo post byl super pro nas PSP n00by :cheesygrin: to je u 1. postu Naposledy upravil: Dutch - 28.06.2007 v 14:58. Důvod: aktualizace takže chvíli počkejte :ok: snad se to nějak nepos*alo :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Gurva PiŠte AspoŇ Bez PravopisnÝch Chyb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Proc jsou v prvnim prispevku jenom samy jednicky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Proc jsou v prvnim prispevku jenom samy jednicky ?aktualizace ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Proc jsou v prvnim prispevku jenom samy jednicky ?dutch nam chtel ukazat vysvedceni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 To je na tom lip nez ja :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Predne zdravim tu vsechny..sem new user pspcka :-). Doufam,ze se brzo zprovozni ten prvni post..mam nove koupene pspcko s fw 2.81 tak potrebuju sehnat ohledne toho info. Pokud by si to precetla nejaka dobra duse z Prahy, ktera ma downgrade za sebou tak budu rad kdyz mi napise pm :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seva98 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Prosim mohl by mi nekdo napsat jak je to ted s tema verzema desky u psp ktere de obejit a ktere ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Prosim mohl by mi nekdo napsat jak je to ted s tema verzema desky u psp ktere de obejit a ktere ne? # TA-079 (označení základní desky IC6001) - první typy PSP s fw.1.00 - 1.52, bez problémů lze provádět upgrade a downgrade firmwaru # TA-081 (označení základní desky IC6001) - PSP s fw.2.00 - 2.60, bez problémů lze provádět upgrade a downgrade firmwaru # TA-082 (označení základní desky IC1003) - PSP s fw.2.50 a vyšší, bez problémů lze provádět upgrade, ale downgrade byl donedávna nemožný díky hardwarové pojistce. Jenže Dark AleXovi se podařilo tuto pojistku softwarově obejít a umožnit tak downgrade. TA-082 poznáte podle čísla IC1003 pod dvířky UMD mechaniky (viz.obrazek) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/photos/down1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bufko1 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 zda se mi to nebo je ten description smazany? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 nezdá :D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Tak lidi s tekkenem90 sme vam to zaktualizovali..endžoy...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 GW guys.. komu by se do takoveho mnozstvi infa najednou chtelo:) fakticky klobouk dole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 r4don :thx:....ale bylo to za chvíli hotový měli sme už základ od Dutche :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 :) jasny.. vim:D hele.. vyhodte z tech obchodu prodejher.cz:( snad se vsichni za tohle primluvi, na tenhle obchod jen stiznosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 :) jasny.. vim:D hele.. vyhodte z tech obchodu prodejher.cz:(snad se vsichni za tohle primluvi, na tenhle obchod jen stiznosti.. jj ale jen s psp umd hry atd maj snad dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 no jen aby nebyly vybalene a "kratce" pouzivane.. nevim:) nemam osobne zkusenost, ale jak to vidim na forech, lidi s tim shopem proste nejsou spokojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 pekny update :) jen nevim s tou FAKE kartou muj vysledek a nemam fake mam origo sice neni High Speed ale v jinym testu dosahuji dvojnasobnych hodnot ikdyz zapisuju pres total comander tak mi to jede vyssi rychlosti :) tenhle test se mi zda nejaky divny :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ahoj mámproblém při spuštení hry: FIRED UP se mi napíše chyba 80020130 a nikde na foru jsem nenašel co to znamená nebo jak se to dá odstranit, děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 co kdyz je to chybný UMD mě to dělá podobnej problem se spojenim PSP>PC prez kabel :P ale jen nekdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 :) jasny.. vim:D hele.. vyhodte z tech obchodu prodejher.cz:(snad se vsichni za tohle primluvi, na tenhle obchod jen stiznosti.. jj ja se taky přimluvím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Prostě a jednoduše - tento tut mi pomohl začít... Teď už to jde skoro samo... Nebít tohoto tutoriálu, jistě bych už PSP několikrát brickl... :) Hlawně jsem se dozvěděl o ISO hrách, bez čehož by PSP bylo téměř k ničemu... DĚKUJI!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 mel bych takovej lamerskej dotaz. co to je? a k cemu to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 loool fakt lamerskej..to je Analog stick....:D:D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts