Patriot Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Zdravím Vás.Zvažuji koupi PSP Slim,ale poté,co jsem si prošel tohle forum jsem došel k závěru,že jediný způsob,jak nahrát custom firmware do psp Slim je buď ten, že o to někoho tady na foru požádám a nebo k tomu potřebuji vlastnit psp fat.Existuje i nějaká jiná cesta?Prostě metoda udělej si sám,ale bez toho,abych k tomu potřeboval psp fat.Díky moc za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Zdravím Vás.Zvažuji koupi PSP Slim,ale poté,co jsem si prošel tohle forum jsem došel k závěru,že jediný způsob,jak nahrát custom firmware do psp Slim je buď ten, že o to někoho tady na foru požádám a nebo k tomu potřebuji vlastnit psp fat.Existuje i nějaká jiná cesta?Prostě metoda udělej si sám,ale bez toho,abych k tomu potřeboval psp fat.Díky moc za informace. nn tekken odzkousel i pandoru na Slimu http://console-forum.net/showthread.php?t=14560 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriot Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 nn tekken odzkousel i pandoru na Slimu http://console-forum.net/showthread.php?t=14560 A je tato metoda dostatečně ověřená?Ne že bych tekkenovi nevěřil,ale jedna vlaštovka jaro nedělá.Nerad bych si zničil zařízení za 5000:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 sam tekk to pozdejc zkousel cituju "a překvapivě funguje" :) ;) takže NP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriot Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 sam tekk to pozdejc zkousel cituju "a překvapivě funguje" :) ;) takže NP Děkuju:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anakonda Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Chtěl bych se zeptat jestli je nekdo z okoli HK, kdo by me pomohl downgrade PSP Slim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Potřebuju Network Acess Code chce ho po mně https://www.yourgamingname.com/ ale k psp sem nic nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramirez_REM Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Póóómoc najdu spřízněnou duši v Č.B. která by mi pomohla skrotit PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricko Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Chtěl sem se zeptat, fakt se v tom snažim vyznat, ale mate mě to. Mám firmware 3.03OE-E, když bych chtěl nejvyšší CF, musím na ně upgradovat postupně, nebo jde rovnou skočit na ten nejvyšší. Jestli sem to pochopil dobře, tak z tý 3.03OE-E můžu skočit rovnou na 3.40 OE-A a pak musím postupně upgradovat ty verze M33? Fakt moc děkuji za odpověď, jo a ještě poslední dotaz, je na to upgradování v nějakyý fázi potřeba original UMD hra, nebo třeba pandora battery nebo to jde jednoduše přes nakopírování firmwaru a jeho nainstalování (naflashování)? Fakt díky moc za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 z 3.30OE můžeš rovnou na 3.52 M33 a pak na 3.71 m33 a z něj na nejnovější 3.72 Hx-1 (ale 3.71 M33 ti stačí) UMD ani Pandoru u toho nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricko Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 z 3.30OE můžeš rovnou na 3.52 M33 a pak na 3.71 m33 a z něj na nejnovější 3.72 Hx-1 (ale 3.71 M33 ti stačí)UMD ani Pandoru u toho nepotřebuješ Díky díky moc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SainT^ Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jj fakt suuuper, ale urcite by to chtelo zvyraznit jako dulezity topic v otazkach a odpovedich, a nebo jeste lip jako globalni a trvale oznameni :) at to ty lamy neprehlidnou ;) Stejně se radši zeptám ... nebo rovnou založím novou diskuzi. :nospam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 ^^ jestli se zeptas na nakou hovadinu ktera tady uz je tvuj topic bude presunut do archivu..takze nezakladej novou diskuzi o necem co se tady muzes snadno dozvedet.!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada1965 Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Mám firmware 2.71 SE-B" můžu rovnou na 3.71 m33 díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Mám firmware 2.71 SE-B" můžu rovnou na 3.71 m33 díky za odpovědi NE musis na 3.52m33-4 a pak na 3.71m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SainT^ Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 ^^ jestli se zeptas na nakou hovadinu ktera tady uz je tvuj topic bude presunut do archivu..takze nezakladej novou diskuzi o necem co se tady muzes snadno dozvedet.!! Ježiši ... tady sou teda very friendly lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mucik Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Prosím nevíte někdo kde seženu tento patcher - KXploit Permanent Patcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 proběhla další aktualizace - novinky: něco o Custom Firmware + celý přehled Recovery a VSH Menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Prosím nevíte někdo kde seženu tento patcher - KXploit Permanent Patcher v navodu na custom fw 3.52M33 viz sekce tutorialy-seznam tutorialu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Čau chci si koupit PSP slim a kamarádi my říkají že bez karty PSP nejede je to pravda?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 není....bude normálně fungovat ale prakticky ti bude k ničemu...nebudeš si mít kam ukládat savy z her mp3 atd a hlavně ISO hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrzy Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 zdrawim,chci se zeptat...wim ze to tu je ale mam v tom bordel.Mam PSP s FW 2.81 potrebuju UP na 3.03 nebo 3.50 pak DG na 1.50 abych mohl hodit 3.40OE-A . ale jak sem cetl potrebuju k tomu GTA LCS a to bohuzel nemam..je jiny zpusob jak se dostat na 1.50 ??? diky moc vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 zdrawim,chci se zeptat...wim ze to tu je ale mam v tom bordel.Mam PSP s FW 2.81 potrebuju UP na 3.03 nebo 3.50 pak DG na 1.50 abych mohl hodit 3.40OE-A . ale jak sem cetl potrebuju k tomu GTA LCS a to bohuzel nemam..je jiny zpusob jak se dostat na 1.50 ??? diky moc vsem jasne, pres pandora battery, pokud mas zajem o vice info, napis mi PM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEXÍK Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 CAO,,poradite mi prosim.Mam PSP FR 3,71 M33...jakmile si stahnu hru iso...tak ji nelze pustit( PSP se restartuje najede uvodni logo hry ale nepusti se ukaze se jen loading,a jeste casteji se ukaze jen cerna obrazovka na PSP.) cim to je prosim,co mi pomuze? zmena FW? Nejedou mi hry: bomberman(vubec) fifa stree2 (jen loading a walperer) crash,nfsmw(vubec)tzn:jen cerna obrazovka! mam zmenit na jiny software ci nejaky program...hral jsem si se vsim moznym v recovery menu,ci menu select ...ale zatim jsem na ni neprisel..prosim poradte bud tady nebo na icq.... mam dva dny novej PSP a jeste jsem to proadne neokusil..dekuji ALEX 286-573-112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Ahoj lidi,mám takový "menší" problém stáhl jsem si film (MAQ00007),překopíroval ho do 100ANV01,a co se stalo,nic,tak jsem to zkusil do 100ANV0 a vono nic,tak jsem zkusil snad vše co jsem tady o tom vyčet a nic.Maximalně mi to psalo Unsoported data nebo něco takového.Fakt už jsem z toho v koncích...Dík:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts