Guest Teapack Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 překlep, "audio tecnice" :-) no hele s tim ti bohužel neporadim, ale nevíš náhodou jak se dostat na flash pamět :-( flash pamet v PSP??? jj ale uš to vim... ;), ale rád si poslechnu tvoji radu jestli nějakou máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Teda ještě to nevim zcela jistě ale zejtra se to dovim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Hele rozumíte někdo aoudio technice a tak? Mám sluchátka Sennheiser HD 205, Parametry a specifikace:Kmitočtový rozsah: 14 – 20 000 Hz Harmonické zkreslení: pod 0,5 % Citlivost: 112 dB SPL Impedance: 32 Ohm A potřebuju vědět, jestli je bezpečný je používat k PSP. Nevim, jakse to přesně zjišťuje. Dík P. myslism si ze jo... kazdopadne nepouzivej ty sluchny ktere jsi dostal z psp.... to je to nejhorsi zlo mezi sluchatkama ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Hele rozumíte někdo aoudio technice a tak? Mám sluchátka Sennheiser HD 205, Parametry a specifikace:Kmitočtový rozsah: 14 – 20 000 Hz Harmonické zkreslení: pod 0,5 % Citlivost: 112 dB SPL Impedance: 32 Ohm A potřebuju vědět, jestli je bezpečný je používat k PSP. Nevim, jakse to přesně zjišťuje. Dík P. myslism si ze jo... kazdopadne nepouzivej ty sluchny ktere jsi dostal z psp.... to je to nejhorsi zlo mezi sluchatkama ;) to je holá pravda pekelný sluchátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Hele rozumíte někdo aoudio technice a tak? Mám sluchátka Sennheiser HD 205, Parametry a specifikace:Kmitočtový rozsah: 14 – 20 000 Hz Harmonické zkreslení: pod 0,5 % Citlivost: 112 dB SPL Impedance: 32 Ohm A potřebuju vědět, jestli je bezpečný je používat k PSP. Nevim, jakse to přesně zjišťuje. Dík P. myslism si ze jo... kazdopadne nepouzivej ty sluchny ktere jsi dostal z psp.... to je to nejhorsi zlo mezi sluchatkama ;) Ty sluchatka muzes v klidu pouzit. to bobo To si jeste nevidel sluchatka od MDA compact - jdou srovnavat jen s vietnamskymi peckami za dvacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 hele když uš sme se tu sešli nějaký, nevíte někdo o nějakým prográmku typu PSP set nebo x-Flash který by obešel gameboot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Jé, tady je tolik lidí z Jamajky až se tomu divim :-) 2Bobo: Naštěstí sem koupil Base Pack 8) 2Smarter: Já právě nevim jak přesně se to určuje, ale myslim, že tam půjde o odpor repráků v těch sluchadlech a o zesilovač v PSP no, ale co dál, to nevim. hlavně abych tim nepo.. jedno nebo druhý. Moc se v tom nevyznám. Jak si na to přišel ty? Jo ještě sem se chtěl zeptat, jaký máte zkušenosti s těma nalepovacíma fóliema na display PSP a jestli mi může někdo nějakou doporučit. Dík P. P.S. Nebyl by nějakej prýma Rasta spořič, nebo tapeta ( né úplně s ganjou ) stačí etiopský barvy a nebo tak. Dík č.2 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 Jé, tady je tolik lidí z Jamajky až se tomu divim :-)2Bobo: Naštěstí sem koupil Base Pack 8) 2Smarter: Já právě nevim jak přesně se to určuje, ale myslim, že tam půjde o odpor repráků v těch sluchadlech a o zesilovač v PSP no, ale co dál, to nevim. hlavně abych tim nepo.. jedno nebo druhý. Moc se v tom nevyznám. Jak si na to přišel ty? Jo ještě sem se chtěl zeptat, jaký máte zkušenosti s těma nalepovacíma fóliema na display PSP a jestli mi může někdo nějakou doporučit. Dík P. P.S. Nebyl by nějakej prýma Rasta spořič, nebo tapeta ( né úplně s ganjou ) stačí etiopský barvy a nebo tak. Dík č.2 :-) to já bych klisně zkousnul s ganjou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 Hele klucíííí :-) Né fakt, jak je to s těma fóliema. Je to samolepka, nebo elektrostaticky držící? Nevim jakou vybrat. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 tak pul napul :D trochu to lepi ale ne aby to zanechali po odlepeni takove ty zmolky a lehce se to odlepilo :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 A ty tam máš jakou? viděl sem jich několik a stojej kolem 200.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 Hele klucíííí :-) Né fakt, jak je to s těma fóliema. Je to samolepka, nebo elektrostaticky držící? Nevim jakou vybrat. Dík aj lcd vytvara elektrostatiku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 2Myschoo: Ja nevim, ale na mobilu mám ochranou fólii (ta nelepí) a drží. Ty máš nějakej "chránič" displaye? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 Jak máte nastavene jas displaye, když nejste v adapteru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 Jak máte nastavene jas displaye, když nejste v adapteru?Na 3. Je to najlepsie a najvyditelnejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 2shadow.wizard: No myslel sem, aby to šetřilo nenjenom baterku, ale i display jako takovej. Jako, aby se do něj nevypálily nějaký ty body, nebo tak. už mám ten Logitech PGP spokojenej sem :) Jenom bych ještě potřeboval redukci na jack, aby byl do "L" jako zahnutej do strany. Logitech dělá takovou dlouhou ( a drahou :) pro dva jacky. Ale jaá bych chtěl normální, na jeden, jenom nevim jestli se vůbec dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 Nevíte někdo, jak přesně vybrat paměťovku? Vim, že mi stačí 1GB, ale nevim jestli se to rozděluje podle nějaký rychlosti načítání, nebo tak něco. Prostě jestli stačí vědět, že má 1GB, nebo ještě něco víc. Díky P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 Nevíte někdo, jak přesně vybrat paměťovku? Vim, že mi stačí 1GB, ale nevim jestli se to rozděluje podle nějaký rychlosti načítání, nebo tak něco. Prostě jestli stačí vědět, že má 1GB, nebo ještě něco víc. Díky P.Takze pokial chces rychlejsie nacitanie ISO suborov tak kup si SANDISK. Ten cita tak 4-5MB/s Ja mam aj Sandisk aj SONY HIGH SPEED a SONY je omnoho pomalsia pri kopirovani ISO suborov. Ale zato SONY cita rychlejsie mensie subory ako napr. DEVHOOK. Sandisk je na tuto vec pomalsi. Ale kup si radsej SANDISK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 Mě příjdou i levnější ty Sandisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bilabong Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 ftp://217.195.87.194/ poradíte mi nekdo jak se připojim na tohle ftipko???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 Hele jak je to se zavedením nový karty formátovat, nebo ne? V návodu píšou, že když to dělat nemám, že prej by jí pak PSP nemuselo rozpoznat, tak nevim. Dík za rady. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 hej mas tam 2x 5. bod a 2x 9. bod !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 Moc nerozumim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 hej mas tam 2x 5. bod a 2x 9. bod !!! fixed 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts