Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Ahoj lidi,mám takový "menší" problém stáhl jsem si film (MAQ00007),překopíroval ho do 100ANV01,a co se stalo,nic,tak jsem to zkusil do 100ANV0 a vono nic,tak jsem zkusil snad vše co jsem tady o tom vyčet a nic.Maximalně mi to psalo Unsoported data nebo něco takového.Fakt už jsem z toho v koncích...Dík:ziped: zkus to dát do složky VIDEO -> ms0:/VIDEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ahoj lidi,mám takový "menší" problém stáhl jsem si film (MAQ00007),překopíroval ho do 100ANV01,a co se stalo,nic,tak jsem to zkusil do 100ANV0 a vono nic,tak jsem zkusil snad vše co jsem tady o tom vyčet a nic.Maximalně mi to psalo Unsoported data nebo něco takového.Fakt už jsem z toho v koncích...Dík:ziped: a zkousel jsi to do toho 100MNV, nebo jak to je? Proste tu slozku jak mas vytvorenou v MP_ROOT po naformatovani v PSP? Mas tam dve slozky - 100ANV.. a pak 100MNV.. tak to zkus do obou ;) pokud ti to nepujde, budes to muset znova konvertovat, protoze v ms0:\VIDEO ti to na 60% nepujde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 a zkousel jsi to do toho 100MNV, nebo jak to je? Proste tu slozku jak mas vytvorenou v MP_ROOT po naformatovani v PSP? Mas tam dve slozky - 100ANV.. a pak 100MNV.. tak to zkus do obou ;)pokud ti to nepujde, budes to muset znova konvertovat, protoze v ms0:\VIDEO ti to na 60% nepujde.. Zkoušel jsem to jak v 100ANV01 tak i v 100MNV01,tak i v 100ANV0 i ve videu.Normální mp4 mišlapou,jen todle ne .Nemůže to bejt tím že mám fw 3.03???? Ještě to zkusim znova stáhnout...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Zkoušel jsem to jak v 100ANV01 tak i v 100MNV01,tak i v 100ANV0 i ve videu.Normální mp4 mišlapou,jen todle ne .Nemůže to bejt tím že mám fw 3.03????Ještě to zkusim znova stáhnout...:lol: origoš že? xD tak to ti nepjede v rozlišení 480x272 xD jenom na cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 od origo 3.30 720x480 :dozey: Still jestli máš origo přejdi na custom...z 3.03 de udělat DG pomocí nepatchovanýho GTA LCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 od origo 3.30 720x480 :dozey:Still jestli máš origo přejdi na custom...z 3.03 de udělat DG pomocí nepatchovanýho GTA LCS Jdu do toho,už jsem si sehnal pepíčka kterej to dělá...Už aby to bylo... :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada1965 Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Mam PSP FR 3,71 M33...jakmile si stahnu hru iso...tak ji nelze pustit( PSP se restartuje najede uvodni logo hry ale nepusti se ukaze se jen loading,a jeste casteji se ukaze jen cerna obrazovka na PSP.) cim to je prosim,co mi pomuze? zmena FW? Nejedou mi hry: bomberman(vubec) fifa stree2 (jen loading a walperer) crash,nfsmw(vubec)tzn:jen cerna obrazovka! mam zmenit na jiny software ci nejaky program...hral jsem si se vsim moznym v recovery menu,ci menu select ...ale zatim jsem na ni neprisel..prosim poradte Mám stejnej problem jako Alex Za radu předem děkuji lada lada1965@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 jestli nemas..doinstaluj kernel 1.5...popripade zkus smazat config.se...a nebo preinstaluj na 3.52M33 3.71M33 stoji za ho*no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Dg potřebuju udělat dg z 2.82 mam libertko a i lumines jenže nechapu jak už ste mi to někdo radil ale ja to nechapu a sry že tu s tim votravuju:sorry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 jestli nemas ty hry jde to jedine uz pres pandoru..musel by si mit jeste jedno PSP s CF ..nebo si nekoho sezen..jestli si z Prahy je dost lidi..klidne ti to udelam ale cas mam az o vikendu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 jestli nemas ty hry jde to jedine uz pres pandoru..musel by si mit jeste jedno PSP s CF ..nebo si nekoho sezen..jestli si z Prahy je dost lidi..klidne ti to udelam ale cas mam az o vikendu.. to budu jedině rad ja se ještě nejak domluvim s rodičema :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oWnLoAb Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 poradte mi pls , mam fw 2.82 a vzdi kdyz si stahnu upgrade a skopiruju na msp tak mi ukazuje neplatny soubor :-(((((????????????????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 bych sa vsadil že tam v psp máš nelegál fw a teď tam strkáš origo:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 poradte mi pls , mam fw 2.82 a vzdi kdyz si stahnu upgrade a skopiruju na msp tak mi ukazuje neplatny soubor :-(((((?????????????????????????jestli myslis to ze chces fw 2.82 stahnout na vyssi tak si jen stahnes vyssi FW a ten soubor co stahnes prejmenujes na EBOOT.PBP a das do PSP/GAME/UPDATE a spustis v PSP..bych sa vsadil že tam v psp máš nelegál fw a teď tam strkáš origo:Dasi ne kdyz pise ze ma 2.82..:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 m já to znam kámík měl psp s nelegálem fw a stahoval origo update a taky mu to ukázalo neplatný soubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.Ice Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Je tady někdo, kdo by mi případně tenhle upgrade udělal? Případně ze nějakou dotaci??? Nějak když jsem si to přečet tak jsem z toho moc moudej nebyl. Nebo aspoň nějakýho přítele na ICQ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uganda Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Zdar lidi hele mam psp Fw 3.71 slime. Chtel bych mačkat stažený hry pomuže mi nekdo prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 dejte tomu ugandovy rovnou ban .. double post .. pak se pta na otazky co sou tu 100% polozeny .. a navic to sou jeho 2 jediny prispevky, a hled takhle lamacky... to je fakt na ba n.. aspon na tejden ptřed 3 dnema jsem měl taky 3.71 .. teď tam mám 3.71 M33 4 ... a stačilo si 3x pročíst forum pro začátečníky, pak se zeptat na nejasnosti (a ne typu kdo mi pomuze) a flashnul jsem si to sam doma, a to jsem pred tim nikdy PSP v ruce nedrzel.... HLEDEJ!! TADY JE TO VSUDE VSECHNO Edit .. už ten druhej smazal... dobro k němu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uganda Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 dejte tomu ugandovy rovnou ban .. double post .. pak se pta na otazky co sou tu 100% polozeny .. a navic to sou jeho 2 jediny prispevky, a hled takhle lamacky... to je fakt na ba n.. aspon na tejdenptřed 3 dnema jsem měl taky 3.71 .. teď tam mám 3.71 M33 4 ... a stačilo si 3x pročíst forum pro začátečníky, pak se zeptat na nejasnosti (a ne typu kdo mi pomuze) a flashnul jsem si to sam doma, a to jsem pred tim nikdy PSP v ruce nedrzel.... HLEDEJ!! TADY JE TO VSUDE VSECHNO Edit .. už ten druhej smazal... dobro k němu.. hele kámo ja fakt nwm jak koukam tady všude a nwm nechceš mi poradit prosim byl bys takovej frajer a pomoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cami13 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 všechno je to super prima navod ale stejně jsem v pasti musim se ještě hodně učit s psp diky za navod panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 doufám že my nikdo nevynadá můžu změnit fw 2,81 na 3,50 desku mám TA 082 dík za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 29, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Jo to je ofiko update takze v poho muzes , soubor EBOOT.PBP (to je ten update) , nakopiruj na kartu do PSP/GAME/UPDATE , tu slozku UPDATE tam vytvor . Pak uz to jen spustis v xmb pod game--memory stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 pujde tato karta v PSP http://www.alza.cz/sandisk-memory-stick-pro-duo-4gb-d65719.htm diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 udělal jsem jak poradil romeo ale stále píše fw 2,81 dík za radu problém vyřešen špatná prace lamismus v menu dík všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 pujde tato karta v PSP http://www.alza.cz/sandisk-memory-stick-pro-duo-4gb-d65719.htm diky jasne ze pude..;)udělal jsem jak poradil romeo ale stále píše fw 2,81 dík za radua co to takhle spustit.?? nestaci to tam jen dat...:D reknu ti to znova...stahnes si ofic FW 3.50...stahnes nejaky soubor s nazvem XXXX_EBOOT.PBP (to X budou nejaky cisla..mozna) prepises to na EBOOT.PBP a nakopirujes do PSP/GAME/UPDATE ...pak najedes v PSP do Game-memory stick a jednoduse spustis UPDATE.. nechas to pracovat a pak uala mas 3.50....baterka musi bejt min. na 75%.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts