PsychoCZ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 u me v podpisu klikni na mapu flasheru .... - mozna nemas dobre udelanou pandoru ... zkus to hodit do slimka a ci ti to bootne dcv ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattiaCZ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Ahoj, mam PsP slim s oficialnim f 3.71...tady se opravdu jaksi nevyznam a nevim jak mam udelat, abych měl možnost hrát ISo hry...poradite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 musis to flashnout, ale radsi se podivej do mapy flasheru at ti to udela nekdo jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Aktualizace první strany !!!! snad už velmi n00b friendly :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahi Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Mam problem...mam PSP fat a dal jsem tam včera 3.90 m33 a stáhnul jsem NFS Pro street a God of war a ani jedna hra mi nejde spustit...píše mi to The game could not be started (80020148 ) jiné hry jsem nezkoušel...dneska jsem dělal update pomocí Network update a pořád nic...nevíte někdo čim to? předem díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix_DC Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Mam problem...mam PSP fat a dal jsem tam včera 3.90 m33 a stáhnul jsem NFS Pro street a God of war a ani jedna hra mi nejde spustit...píše mi to The game could not be started (80020148 ) jiné hry jsem nezkoušel...dneska jsem dělal update pomocí Network update a pořád nic...nevíte někdo čim to? předem díky za odpověď Co třeba toto: ? Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem a) 80020148 b) 80020321 c) 80010002 d) v RECOVERY nejde Configuration a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) b) 80020321 - V mechanice není UMD c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy, nebo máte pravděpodobně vadné iso d) pokud nejde v RECOVERY najet na možnost config (PSP se sekne) dejte v RECOVERY Advanced/Toogle USB to flash1 a smažte soubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojula Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Já mám taky jeden problé,když jsem měl fw 3.71 M33-4 tak mi tam šlapali všechny hry a když jsem si tam nedávno hodil fw 3.90 M33-2 tak mi nějáký hry píšou chybu s 80000108 a nějáký s 80020148 i když mám Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled.Vážně už nevim jak to recovery menu nastavit.Je to psp slim + 4gb a když tam zadám /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP tak mi to napise cislo 80010002. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahi Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Co třeba toto: ?Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem a) 80020148 b) 80020321 c) 80010002 d) v RECOVERY nejde Configuration a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) b) 80020321 - V mechanice není UMD c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy, nebo máte pravděpodobně vadné iso d) pokud nejde v RECOVERY najet na možnost config (PSP se sekne) dejte v RECOVERY Advanced/Toogle USB to flash1 a smažte soubor mam cfw 3.90 - 2 takže nízkym fw to nebude a v recovery mam nastavený tohle dobře.... už nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavku Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Ahoj všem. Přečetl jsem zde, co se dalo a mám z toho plnou hlavu. Doufám, že tomu všemu chápu a jsem rád, že je zde takové fórum. Vlastním PSP Slim s oficiálním Firmware 3.71 a provedl jsem u něj upgrade oficiálním FW 3.80. Chci se zeptat, zda to nevadí a zda bych mohl ještě bez obav provést upgrade oficiálním FW na 3.90. Jasně, že chci pak, aby mi to šlo předělat na upravený CFW pro hraní ISO her. Asi mohu a je mi jasný, že na PSP Slim je potřeba PB. Jinak to předělat nepůjde, a že mohu bez obav experimentovat s oficiálním FW. Je tak? No, jinak nevím a nikoho neznám, kdo by mi to pak předělal na to tak zvané CFW s tou PB a zda se to pak může normálka tak jak u ofic. FW aktualizovat bez nějaké PB asi ano. Tak vidíte, co otázek mám. Děkuji za odpovědi. Pokud by se ještě někdo našel na přeinstalování na CFW pro hraní ISO her. JÁ SI NA TO NETROUFÁM. Jsem z Kroměříže a ta mapa co tu je, jsou poblíž jen dva kontakty a ti jsou neustále offline. Hlavně mi nenadávat, vlastním PSP od soboty. Mira. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 miroslavku můžeš aktualizovat na jaký ofic. FW chceš všechny jdou přes PB flashnout na CFW Updaty CFW se provádí bez PB jednoduše jako Updaty ofic. FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojula Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Mohli byste mi pls taky poradit,treba jak mate vy udělaný to recovery menu a fungujou vam iso a máte cfw 3.90 M33-2 nebo jestli nemám zkusit přehrát cfw nebo já už vážně nevim jak to udělat.Poraďte pls,třeba i přes icq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 musíš to mít flashnutý,jdi na mapu flasherů,někdo ti to udělá-vysvětlí(třeba já....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojula Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ale já to mám flashnutý,když se podíváš o pár přízpěvků vejš tak tam uvidíš co mám za problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erosgm Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 hele moc dík za rady něco jsem si zapomatoval a něco jsem nechápal a ALE VĚČINU JO TAK MOC DÍK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojula Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 kdyz mam cfw 3.90 M33-2,muzu si tam hodit cfw 3.71 M33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xanli Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 hej lidi jeden kamos mi nastavil psp na iso hry ale kdyz si je dam ty hry do psp tak se mi tam pise ze tam zadny nejsou ale vzdy mi to ubere pamet!!!pls pomozte moje icq :447925992 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 hej lidi jeden kamos mi nastavil psp na iso hry ale kdyz si je dam ty hry do psp tak se mi tam pise ze tam zadny nejsou ale vzdy mi to ubere pamet!!!pls pomozte moje icq :447925992musíš to dávat do ms/ISO/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Nejde mi GTA VC kdyz ho zapnu zcerná orazovka a dál nic. zkousel se nastavit dle navodu ale stale nejde muze mi nekdo PLS pomoc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibko68 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Snazil som sa preklikat sa cez mnozstvo stranok, co sa tu pise o roznom CF a ze teda umoznuje spustanie ISO hier a podobne, chyba mi vsak strucne a jasne vysvetlenie, o co pridem tym, ze tam dam CF namiesto originalneho firmware? To je asi jasne, ze potom nemozem davat upgrade cez internet, ale zaujima ma napriklad, ci: - pripojenie na internet je nejak obmedzovane? Mozem ist na akukolvek stranku, aj na Sony? - nakupovanie cez PS Store je nejak obmedzene? Mozem si do PSP s CF nakupit oficialne nieco z PS Store? - bude mi fungovat internetove radio, Skype a podobne doplnky? - je mozne hrat online hry cez net s inymi majitelmi PSP? - budu mi fungovat vsetky UMD disky? Alebo su hry co zistuju verziu firmware a jednoducho sa mi nespustia z UMD ? - da sa PSP s CF spojit s PS3, kde je najnovsie firmware? Funguje Remote Play, zdielanie suborov s PS3, prenos demo hier z PS3 na PSP, ktore boli cez PS3 stiahnute z PS Store? - su nejake ine vyznamne obmedzenia CF na PSP, ktore by zasahovali do pohodlia pouzivania PSP? - je mozne sa bez problemov vratit k normalnemu, oficialnemu firmware? Alebo je postup navratu rovnako nebezpecny a narocny ako prechod ku CF? Dakujem za pripadnu odpoved! Nejde mi totiz len o hranie ISO hier ale aj o vyuzivanie inych moznosti PSP a preto by som vedel, ci pri prechode na CF o tieto moznosti nepridem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Snazil som sa preklikat sa cez mnozstvo stranok, co sa tu pise o roznom CF a ze teda umoznuje spustanie ISO hier a podobne, chyba mi vsak strucne a jasne vysvetlenie, o co pridem tym, ze tam dam CF namiesto originalneho firmware?.... cf te nijak neomezuje, vsechny funkce orig. fw jsou dostupny i na psp s cf ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 cf te nijak neomezuje, vsechny funkce orig. fw jsou dostupny i na psp s cf ;) Prijdes leda tak o teoretickou zaruku (kdyz pak pujdes na reklamaci tak si tam ale stejne hodis originalni FW) takze o nic neprijdes :)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibko68 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Dakujem za odpovede, ale 2 veci si chcem naozaj ujasnit, lebo ubezpecenie typu "urcite je to lepsie s CF nez bez" nie je to co by som chcel: - je tu niekto, kto s PSP kde je CF (napr. 3.90 ..) nakupil nieco oficialne z PS Store ? - ak sa potrebujem vratit k oficialnemu firmware staci ist v menu do update cez internet a nainstaluje sa mi to naspat na najnovsie oficialne firmware? Dakujem za odpovede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladanek Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 to tibko68: jak vidno, pokud se zajimáš hlavně o origo tak zůstaň kde jsi, ale žadný HB si nepustíš.....jinak CFW nemá chybu jak říkají kolegové........:lol: ------------------------------------------------------------------------- PSP Fat 3,90 m33-2 teprve jen 9 ISO her..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibko68 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Origo je origo ... inak mam 2xPSP, jedno SLIM "origo" a jedno FAT s 3.90 M33 ci tak nejak (tie ISO hry tam idu). Na tom originale mam zakupene nejake hry z PS Store (napr. aj flOw), ale bojim sa to iste skusit aj s tym druhym - nebol by som rad, ak by sa mi zablokoval. Jedinym dovodom preco uvazujem nad CF aj do toho SLIM je to, ze hry pre 2 sa mi daju hrat len tak, ze na SLIM-e mam originalne UMD. A hoci mam tych UMD asi 17, tie co ma bavia najviac (Tekken 5 a SSX) mi este chybaju ... ozaj, nemate niekto na predaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 sak ked na tom slimakovi das CFW tak tam dale muzes poustet hry na UMD nebo nvm ceho se bojis s tim zablokovanim? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts