netix Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Ahoj, je nejak mozny na mym OFICIALNIM fw ( mam 3.71 psp slim ) rozchodit filmy z netu ? Sou to 2 soubory ( jak jinak ) - MPEG-4 film s normalnim nazvem, a .thm. Nevite, jestly to budu moct nejak rozchodit ? Pise mi to Unsupported data :(. Predem diky. nema to nazactku MAQ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 tak dlouhe tema todle bych nevydrzel psat.......klobouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 2gaga: Už to pomalu bude rok co jsem na to nehráb, o aktuální obsah se už nějaký ten pátek starají moderátoři, čímž jim děkuji, že se o tento topic starají, protože bez nich by upadl v zapomnění,...takže tenhle guid není pouze moje práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovi Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 ahoj mam takovej malej problem...Kdyz chci spustit wifi tak mi tam naskocí tohle číslo 80410A80... NEVÍM CO TO JE A tady na začátečníkách jsem to nenašel... pomohl by jste mi někdo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno76 Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Potřeboval bych radu nedaří se mi nahrát POPSloader do psp slim v 3.90 m33 v3 nehraje mi resident evil 1 z psx(rip je vpořádku) Díky za radu bruno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 hej aj nevim vubec o cem tu je rec :/ tam pise jakesi custom a takove ty veci ja us na to uplne hovno .. nevite nekdo jak udelat z verze 3.80 aby na tom jeli gamesy ?? jako bez jakesi siberi ci co o cem to tu je rec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 lepsi navod by nesepsali ani amici kdyz jsem byl amater precetl jsem si ho celej a ted koukejte co ze me je o PSP vím snad skoro vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ahoj mam takovej malej problem...Kdyz chci spustit wifi tak mi tam naskocí tohle číslo 80410A80... NEVÍM CO TO JE A tady na začátečníkách jsem to nenašel... pomohl by jste mi někdo.. 80410A80 ?? Nic víc k tomu PSP nepsalo? Opravdu si nepamatujeme co každý chybový kód znamená :) Potřeboval bych radu nedaří se mi nahrát POPSloader do psp slim v 3.90 m33 v3 nehraje mi resident evil 1 z psx(rip je vpořádku) Díky za radu bruno Dřív na jiném fw ti to fungovalo? hej aj nevim vubec o cem tu je rec :/ tam pise jakesi custom a takove ty veci ja us na to uplne hovno .. nevite nekdo jak udelat z verze 3.80 aby na tom jeli gamesy ?? jako bez jakesi siberi ci co o cem to tu je rec Je to tam krásně napsaný. Jsou originální fw a hacknutý fw, na kterých si můžeš stahovat gamesy např. z netu. Btw. asi nemyslíš siberi, ale Pandoru. Na to je tam taky odkaz. Pokud to podle návodu nedokázeš realizovat, tak je tu hodně lidí, co to dělají zdarma nebo za drobný obnos. Případně jukni na tenhle link http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=17627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 jaaaj no ja tomu vubec nerozumim :P ale kdyby byl nejaky normalni navod ne tady ty keci :P tohle je uz pro ty co s tim umi ne pro ty co skilujou tekena jako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 dalo by se nejak hrat iso hry s verzi 3.80? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 dalo by se nejak hrat iso hry s verzi 3.80? Přes Pandora's Battery jinak to nejde ... -------------------------- menší aktualizace ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Sice jsi to pekne updatnul, ale mozna by jsi to mohla dat hned na zacatek to s tim CFW a downgradem apod.. Protoze pochybuji ze se tam lamy prokousou.. Navic bych tam dal urcite odkaz na mapku flasheru.. A urcite bych neco ze zacatecniku odebral.. Vedet treba jake jsou zmeny ve 2.81 oproti 2.80 je myslim dost nedulezite do zacatku a akorat to zneprehlednuje cele zacatecniky - myslim ze to rozhodne neni treba vedet do zacatku a je to jen takova doplnujici info.. Chtelo by to zde na foru zprovoznik tzv. spoilery - kdo chodi na zahr. qj.net apod, tak zna. a pak by se tyto nepotrebne info zobrazily az po rozkliknuti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryky Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 mam 3.40 FW ktery downgrad mam použít ??? nesedí mi tam žádný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Kryky: muzes updatnout na fw 3.50 a downgradovat pres UMD Lumines nebo si to psp nechas flashnout pomoci pandory nekym z mapy flasheru (odkaz v podpisu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Nejspiš dělám OT, ale odpuste please, nechce se mi číst těch 100 stran... poraďte mi please jak převist staženou ISO hru (czshare) z toho RAR, nebo co to je na ISO, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Nejspiš dělám OT, ale odpuste please, nechce se mi číst těch 100 stran... poraďte mi please jak převist staženou ISO hru (czshare) z toho RAR, nebo co to je na ISO, dik iso ti z toho vyleze kdyz ten rar jenom rozbalis - treba v 7zipu, WinRaru atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 stačí rozbalit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Jj, dik, už mi ISA jedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 A ještě jeden dotaz, když jsem ISO stáhl v několika partech, jak mám udělat aby se to sjednotilo do jednoho souboru? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 rozbalit ten první ..zbytek se rozbalí s tím automaticky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 normal klikni na part1 pravým a dej extract here nebo extrahovat zde podle toho jestli máš en nebo cz a to se ti dá vše dohromady a pak jen skopíruješ do psp a hraješ EDIT: tekken by rychlejší ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 pekny navod jednu otazku macenu si naflashocat z cfw 3.93 na 4.1 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 z CFW 3.93( zbytečnej CFW, lepší je se držet u M33)? Jinak je určitě lepší mit co nejnovější CFW...akorát kdyby si chtěl hrat PSX hry tak Popsloader je zatím jenom na 3.90M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 ahha diky moc radsi zustanu 3.93 m33 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 3.93M33 není....dej si tam 4.01M33, chybu neuděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts