freelander Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 mam otazecku mej pluingy ktere sou ulozene na karte nejaky vliv na ovladani psp - cka ja totiz zadne v reconvery menu nemmam a nefunguje mi ovloadani co s tim diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Nějak nechňápu vo co go... Jak ti nefunguje ovládání? v čem? btw. Když žádný pluginy v recovery menu nemáš, tak logicky nemůžou mít žádnej vliv na ovládání PSP ne? Pokud si myslíš, že tam přece jenom nějaký máš, tak je zkus máznout z karty a uvidíš. Pokud ani toto nepomůže, pak zkus tlačítko "Power" dát do střední polohy, aby nebylo v pozici HOLD nebo-li, aby nebylo PSP zamčené/locklé. I když to je kravina, páč by ses nedostal do Recovery menu....kua co se takhle příště líp vyjádřit co vůbec chceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 pěkný návod!:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 potřebuju pomoc chci spustiti PSP PDA a ukazuje mi to chybu 8002014C tak sem tam dal eloadera a ten mi to nenajde. tak mi pls řekněte jak to mam udělat. nebo název jiného programu(něco jako zápisník) http://img207.imageshack.us/img207/6261/screen1mr0.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 co zkusit Timemachine ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 mas slim nebo fat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobino296 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Zdravím. Mohol by mi niekto poradiť. Dá sa reklamovať PSP bez daňového dokladu? Kupoval som ho v Brne v sony predajni. Myslel som, či by to náhoodu nešlo cez seriove číslo,alebo niečo také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Zdravím. Mohol by mi niekto poradiť. Dá sa reklamovať PSP bez daňového dokladu? Kupoval som ho v Brne v sony predajni. Myslel som, či by to náhoodu nešlo cez seriove číslo,alebo niečo také. Ne. Mas smulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 jezis to je uplne jednoduche .... kdyz jsis nasel nekoho na flash tak zajiste nekoho najdes s kterym se domluvis a pujdes reklamovat na jeho paragon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 malý update :) - přidány změny PSP 3000 - přidáno upozornění, že na PSP prostě PS2 emulace není a nebude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 http://cz.playstation.com/psp/news/nove-psp-playstationportable-pichazi-s-vylepenou-vysoce-kontrastni-lcd-obrazovkou-a-vestavnym-mikrofonem/index.html na teto strance (ofic. sony) sem nasel info o psp-3000 Přehled PSP®(PlayStation®Portable) (PSP-3000) Název produktu PSP®(PlayStation®Portable) Vnější rozměry cca 169,4 x 18,6 x 71,4 mm (šířka × výška × hloubka) (nezahrnuje větší přečnívající části) Hmotnost cca 189 g (včetně baterie) CPU PSP CPU (frekvence 1 – 333 MHz) Hlavní paměť 64 MB Obrazovka 4,3 palce (16:9) plně transparentní, TFT, 480 x 272 pixelů, cca 16 770 000 barev Zvuk Vestavěné stereo reproduktory Hlavní vstup/výstup Bezdrátové rozhraní LAN (IEEE 802.11b)(Wi-Fi) Vysokorychlostní rozhraní USB (USB2.0) (mini-B) Paměťová karta Memory Stick PRO Duo™ Analogový video výstup Mikrofon Hlavní konektory DC IN 5V konektor DC OUT konektor Konektor výstupu videa/sluchátek USB konektor Slot pro paměťovou kartu Memory Stick Duo™ Tlačítka / Přepínače Směrová tlačítka (nahoru/dolů/vlevo/vpravo), analogové páčky, Akční tlačítka (trojúhelník, kružnice, kříž, čtverec) tlačítka L/R Tlačítko START, tlačítko SELECT, tlačítko PS Přepínač POWER/HOLD, přepínač WLAN Tlačítko displeje, tlačítko přepínání zvuku, tlačítka pro změnu hlasitosti (+/-) Zdroje napájení Akumulátorová baterie typu Lithium-Ion AC adaptér USB zdroj napájení Interní disková mechanika UMD™ mechanika určená ke čtení Podporovaný profil PSP® (PlayStation® Portable) Game UMD™ Video Řízení přístupu Kód regionu, rodičovský zámek Bezdrátová komunikace Režim Infrastructure Režim Ad hoc (přepojí až 16 zařízení) Dodávané příslušenství AC adaptér Baterie (1200 mAh) Podporovaný kodek (na kartě Memory Stick) Video Video formát Memory Stick MPEG-4 Simple Profile (AAC LC) H.264/MPEG-4 AVC Main Profile (AAC LC) Souborový formát MP4 MPEG-4 Simple Profile (AAC LC) H.264/MPEG-4 AVC Main Profile- jen CABAC - (AAC LC) / Baseline Profile (AAC LC) AVI Motion JPEG (Linear PCM nebo μ-Lau) Hudba Audio formát Memory Stick ATRAC3™ ATRAC3plus™ MP3 MP3(MPEG-1/2 Audio Layer3) MP4(MPEG-4 AAC) WAVE(Linear PCM) WMA(jen Windows Media® Audio 9 Standard) *4 Obrázky JPEG (shodné s DCF2.0/Exif2.21) TIFF BMP GIF PNG *4 Funkce přehrávání WMA musí být aktivována. PSP®(PlayStation®Portable) (PSP-3000)Barevná provedení Název výrobku PSP®(PlayStation®Portable) Název barevného provedení Piano Black (klavírní čerň) Kód výrobku PSP-3000 PB Název výrobku PSP®(PlayStation®Portable) Název barevného provedení Pearl White (perleťová bílá) Kód výrobku PSP-3000 PW Název výrobku PSP®(PlayStation®Portable) Název barevného provedení Mystic Silver (mystická stříbrná) Kód výrobku PSP-3000 MS Právo na změny designu a technických informací vyhrazeny to by se mohlo dát k těm info o psp-1000,2000,i ted 3000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 mam psp ale nevim jak nastavit atd pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 mam psp ale nevim jak nastavit atd pls poradte co chceš nastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackshow Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 šlo by updatovat ofw 4.05> cwf když ano tak jak děkuji:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simeradim Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Mam psp slim a mam na něm Fw 3.80a chci na něm iso hry...nejde mě stáhnout program který de na FW 3.80...a nevim jak to mam udělat...pls poradte mě někdo...díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Mam psp slim a mam na něm Fw 3.80a chci na něm iso hry...nejde mě stáhnout program který de na FW 3.80...a nevim jak to mam udělat...pls poradte mě někdy...díky to je husty ze se na tohle zeptas v topic pro zacatecniky kde vsechno je:lol::lol: ale neva-sezenes si nekoho kdo ma pandorinu baterku a magic memory stick a ten ti PSP flashne...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Zdravim, jak jde videt, tak jsem tu cerstve novy . No a potreboval bych to tak rychle ve zkratce objasnit par veci, ok? Tak jedem: V nejblizsi dobe budu mit PSP s Pandora's batterii a s firmware 3.90 M33-3. A ted se chci zeptat, pokud to budu chtit hodit na nejnovejsi verzi firmware tj. myslim 4.05 jak to mam udelat? Staci mi dat odkaz na navod (nejlip na tomto bezva foru). Thx a par dobrych rad. Nechci to delat pres nakyho flashera, ale pekne sam. Dale, az to budu mit preinstalovany tak jak sem si procital tutorial pro zacatecniky, tak jsem tam narazil na zajimavou vec "USB wifi klíč". Prosim o blizsi vysvetleni. Ja jsem to pochopil tak, ze at jdu kamkoliv (treba po republice) tak budu mit pripojeni k internetu pomoci teto male vecicky na mym PSP ? Takze hadam, ze sem to asi blbe pochopil. Prosim o dokonale vysvetleni. Dale chci vedet: Pokud nemam tu Pandora baterii, tak mohu tam mit maximalne fw 3.50 abych mohl hrat stazene ISO hry? A pak taky pokud tu baterii teda mam, tak je jedno jakou mam verzi fw a muzu neustale hrat stazene hry na kartu? Death pixely - co to presne je? Jako ze kdyz budu hrat, tak neuvidim treba nakej bod ve hre? Jaky ma takovy mrtvy bod rozmery? Doufam ze ne treba centimetr. Prodavaj se v Cechach PSP komplet v cestine (asi menu, atak...) A nakonec, plati ze cim novejsi verze firmware, tim lip (respektive myslim tu 4.05 a nebo ktery je nejlepsi)? Takze moc Vas prosim o vsechny odpovedi na moje vsetecne otazky (asi jich je 7). Cim podrobneji, tim lip. Diky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 1 ) 4.05 je oficiální FW na tom ti stažený hry nepůjdou, nejnovější custom je 4.01 M33-2, odkaz na návod najdeš v prvním příspěvku 2 ) ne to opravdu ne, wifi klíč se dává do PC a ten ti pak vysílá wifi signál na který se můžeš s PSP připojit..a nejen s ním 3 ) pokud máš už custom firmware tak Pandoru nepotřebuješ 4 ) ano nojnovější FW má nejvíce funkcí ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 A custom firmware se rozumi, ze uz na nem jdou ISO hry. Takze ani tu specialni baterii mit nemusim, kdyz je to treba firmware 3.03 (na kterem jedou ISO stazene hry), tak tam jednoduse nahraju ten novej 4.01 M33-2, ano? Prosim jeste o odpoved na me dalsi 4 otazky, nahore a zde. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 1 )Death pixel - mrtvý pixel, je černý a nelze ho opravit .. 2 )cz menu - není, jen neoficiální, zatím poslední verze na CFW 3.90 M33-3 3 )pokud je v PSP CFW tak už tu baterii nepotřebuješ...zrovna 3.03 je ale oficiální FW...CFW jsou s označením OE, M33, GEN, HX ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Pokud je oficialni, tak je potom mozne toto: http://aukro.cz/item444986906_xxx_sony_psp_fat_firmware_3_03_6gb_her_xxx.html Sem prave premyslel ze bych tento koupil. Takze kdybych ho vzal (z toho aukro presne), pujde mi to preinstalovat na tu verzi treba 4.01 M33-2 ??? Bez nakupu baterie? Nebo jaky je tvuj nazor, mam ho vzit? Jeste me zaujalo toto: http://aukro.cz/show_item.php?item=443458221&msg=E-mail+byl+%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C4%9B+odesl%C3%A1n A na ten rikas co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 když koukneš na fotku kde je zapnutý displej je tam vidět verze 3.03 OE - což je custom ajdou iso takže baterii nepotřebuješ ;) .. ale radši bych koupil PSP Slim když už, to záleží na tobě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 No Slim, v tom uz mnoho rozdilu neni ne? Jen nejaky vystup navic nebo co. Takze nakonec a jiste, pokud vezmu ten s tim 3.03 OE , tak si tam muzu nahrat jednoduse tu neoficialni 4.01? :cheesygrin: Sorry ze tak otravuju, ale od toho jste tu:psp:8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Tak ted sem se jeste projel po aukru a nasel si tam tohle slimko: http://aukro.cz/show_item.php?item=445795326&msg=E-mail+byl+%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C4%9B+odesl%C3%A1n Takze vezmu asi toto, pokud to pujde. Pokud mate jeste nejakou reakci sem s ni. Mejte se a diky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Pokud je funkcni, tak v tom nevidim problem. Ale je divne, ze je tak levne a ze je bez zaruky - zadne PSP z CR, nemuze byt starsi, nez dva roky.. Takze aby v tom nebyl nejaky hacek a PSP nebylo nejak rozhozene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts