Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro začátečníky PSP - aktualizace 15.4. 2009

Dutch

Recommended Posts

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdravim (zas ja):

Prosim vas,v uzitecnych programech jsem nasel velice uzitecny a zajimavy program. Jmenuje se Adhoc file transfer.

Zkousel jsem ho s kamosem, ale kdyz jsem se na nej chtel napojit pres Wifi, tak to neslo.

Takze me vsetecne otazky:

1) Je nutne aby mel taky ten samy program v PSP, aby to mohl prijimat?

2) V tom topicu je taky napsana veta: "když někomu něco posíláš (např. ISO), tak ať si ten příjemce najede do složky ISO a pak to přijme" : Tak to vubec nechapu, kam jako v tom PSP ma najet, aby to slo?

Dik za odpoved...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, je to tak. Ale doporucuji ti koupit si spise wifi router, bo s wifi klicem budes muset mit spusteny PC, pokud budes chtit s PSP na net. Navic ma WiFi klic mensi dosah. Router ma i budouci vyuziti, pro notebook, budovani domaci site apd.. WiFi klic je dneska uz proste k nicemu.

Odkaz ke komentáři

:)... jen je problem ze jsem v panelovem dome... tim padem nemohl by se pres wifi router pripojit i lide kteri bydli napr. podemnou?..

Edit: jako nanestesti podemnou bydli velmi dobry kamarad (sme 4-patrovy panelak) takze jedine on ma PC a je mu 23 let takze by to ani nevyuzival kdyz uz si vse plati sam ;)... ale i tak se radeji ptam nez abych cubrnel jak by mi pak basnil stim ze ma zadarmo internet :D...

Edit2: Anonymous nejsi nahodou ten kterymu jsem psal o unflash (bo jak se to jmenuje)... rikal jsem ze se ti jeste ozvu pri zacatku roku...

Odkaz ke komentáři

:)... jen je problem ze jsem v panelovem dome... tim padem nemohl by se pres wifi router pripojit i lide kteri bydli napr. podemnou?..

Edit: jako nanestesti podemnou bydli velmi dobry kamarad (sme 4-patrovy panelak) takze jedine on ma PC a je mu 23 let takze by to ani nevyuzival kdyz uz si vse plati sam ;)... ale i tak se radeji ptam nez abych cubrnel jak by mi pak basnil stim ze ma zadarmo internet :D...

Edit2: Anonymous nejsi nahodou ten kterymu jsem psal o unflash (bo jak se to jmenuje)... rikal jsem ze se ti jeste ozvu pri zacatku roku...

jsem..

WiFi klic musis zaheslovat stejne, jako WiFi router, takze to je tam stejne. Jak uz tu ostatni psali, neni problem zapnout WPA sifrovani a MAC filtraci a nemusis se bat.. Proste jde jen o to, ze router se ti bude hodit i do budoucna (budes kupovat dalsi PC.. dalsi wifi zarizeni..) a nemusis mit zaple PC - je to samostatny aktivni prvek site - kdezto u WiFi klice musis mit zaply PC - coz je uchylne, hrat na PSP a vedle mit zaple PC.. Nemyslis? ;)

Predelani norm. linky na wifi? Co to je za blbost? Vubec nezalezi na tom, jak prijimas internet.. Kdyby jsi chytal net pres WiFi, tak se s PSP stejne nenapojis :D Predelava se to prave tim routerem, tim si udelas vl. WiFi sit, ve ktere bude rozveden tvuj nynejsi internet.

Odkaz ke komentáři

jsem..

WiFi klic musis zaheslovat stejne, jako WiFi router, takze to je tam stejne. Jak uz tu ostatni psali, neni problem zapnout WPA sifrovani a MAC filtraci a nemusis se bat.. Proste jde jen o to, ze router se ti bude hodit i do budoucna (budes kupovat dalsi PC.. dalsi wifi zarizeni..) a nemusis mit zaple PC - je to samostatny aktivni prvek site - kdezto u WiFi klice musis mit zaply PC - coz je uchylne, hrat na PSP a vedle mit zaple PC.. Nemyslis? ;)

No predstava ze az mi bude 18 a budu pridavat na najem.. a abych cumel jako blb na pocitac a pritom do PSP mi nedela moc dobre :D.... ted na to wifi prdim jelikoz si tata nechal udelat presne tento router v praci a tam ja ted take makam... takze zatim muzu stahovat atp. u nej.. ale do zivota si mi dal dobry rady.. .:) (ohledne PSP :D)

Edit: No jako nejsem odbornikem takze jsem myslel ze nastaveni na wifi neco stat bude... nechci delat chytreho prave proto pisu nekdy i tyto obluzne message :)

Odkaz ke komentáři

Prosim Vas, spomaluji 16GB karty nejak PSP, respektive na tomto - PSP Slim s CFW 5.00 M33 ?

Uvazuju o koupi 16GB karty, a zajima me tahle karta: Lexar Memory Stick Pro Duo 16 GB. Co myslite, mohla by byt kvalitni, nebo jen smejd/fake ?? Je to totiz dost levna.

Nebo s tema fake kartama, zalezi nejak na znacce pametove karty, nebo na cem zalezi?

A jen tak mimochodem, a co 32GB karty, podporuje to PSP?

Diky za info na vsechny otazky...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu