ice22222 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 napis do tohoto topicu: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=17627 anonymous te tam prida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Ahoj, lidi! :) Teď mi přišlo moje nový psp a mám psp-1001 s fmw- 4.05. Na stánce o psp sem se dočet, že na tomhle fmw nelze vytvořit pandoru. Jak na něj dostanu customizovanej fmw? :cry: Prosíííím o odpověď.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 PB musíš udělat na PSP který už CFW má, nebo si jí koupit, nebo udělat HW mod..vše se dočteš zde http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 A nešlo by, aby mi to udělal někdo z mého okolí? koukal sem na mapu flasherů, ale nikdo z Budějovic mi neodpovídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 pokud ti nikdo neodpovida tak pocke treba 2 dny a pokud se neozvou tak to napis do topicu flasheru a budou z mapy vyrazeni... nikdo jiny nez z mapy ti to neudela... (pokud neznas nekoho dalsiho mimo toto forum) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Takže, když si koupim tady odsud tu baterku za 399,- http://www.psp-news.cz/psp-baterie , tak si potom budu moct flashnout psp sám? :idea: Potom už mi bude stačit si udělat na nějakou kartu tu MMC a pofrčim?:roll: Je to lamařskej dotaz....Ale nechci nic zblbnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Vyřešeno, domluveno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Vyřešeno, domluveno :) Moc děkuju!:thx::thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4rt!x Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 mam kartu sandisk ultra 2gb a je na ni jedna ISO hra(500mb) po naformátování v PSP mi ukazuje PSP že je prazdná, ale v počitači se mě tam ta hra pořad ukazuje a navic s tou kartou nemužu nic dělat protože je chraněna proti přepsaní...nevíte o nějakym spravci dat pro psp nebo jak mam tu kartu naformatovat aby takhle neblbla? mam kartu sandisk ultra 2gb a je na ni jedna ISO hra(500mb) po naformátování v PSP mi ukazuje PSP že je prazdná, ale v počitači se mě tam ta hra pořad ukazuje a navic s tou kartou nemužu nic dělat protože je chraněna proti přepsaní...nevíte o nějakym spravci dat pro psp nebo jak mam tu kartu naformatovat aby takhle neblbla? sem blbej už to mam vyřešený :D zapoměl jsem v UMD disk :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunThomas Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Pro někoho kdo o PSP nic neví je to supr. Jen bych se chtěl zeptat kdy se tak asi bude dát sehnat CFW pro PSP-3000, a jakou bys doporučoval kartutu aby se to nesejalo? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Flash psp 3k - datel vydal baterku ktera UDAJNE je schopna psp 3k prepnout do serviniho modu viz :http://console-forum.net/showthread.php?t=39119 na psppnovinkach se objevilo ze bylo prolomeno preipl pro zakladni desku ta-088v3 coz je zase o kousek bliz kdo vi kdy to bude :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Nikde sem se zde nedočetl o tom jak z PSP fat 1004 s cfw 3.40 oe-a udělat 5.00 nebo něco s iso. pokud to jde na novější verzi dejte mi vědět díky. Jde to a na první stránce je odkaz na seznam CFW updatů. http://console-forum.net/showthread.php?t=6666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 ja uvazuju ze bych si koupil psp ale nevim jaky si mam vzit ?? muzete mi prosimvas poradit ktery je nejvihodnejsi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 ja uvazuju ze bych si koupil psp ale nevim jaky si mam vzit ?? muzete mi prosimvas poradit ktery je nejvihodnejsi?? Jestli chceš hrát UMD hry a kupovat je, tak si kup nové PSP SLim nebo PSP-3000:D Jestli cheš hrát iso hry tak si sežeň jakékoliv starší (Slim nejvýše s deskou TA-088v2) PSP;) Nejlépu už flashnuté ať máš jistotu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 jj dik takze na isa bych mohl mit ten co mas ty jestli sem to dobre pochopil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Jsou 3 typy PSP: Fat (1000), Slim&Lite (2000) a nove PSP 3000.. ISO hry jdou hrat na nejstarsim PSP - tedy FAT (1000) a na starsich modelech Slim&Lite (ty, co nemaji desku TA-088v3). Nejlepsi je si sehnat bud uz flashnute nebo nove se strsi deskou (to poznas tak, ze bude mit firmware mensi nez 4.01).. Snad ale za chvili pujdou i na novych Slimkach i na tritisicovkah, takze si myslim, ze koupe noveho Slimka nebo PSP 3000 neni uplna blbost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 a kde mam to flashnute sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Pokud chces flashnute, tak jedine uz pouzite a to sezenes v nejakem bazaru nebo napr. na Aukru.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 a kde mam to flashnute sehnat?buďto od někoho třeba tady z fóra nebo třeba www.hrejte.cz, kde flashnuté poznáš tak, že má v názvu plus (např. PSP Piano Black 4.01+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 ok diky za nahu mi pomoct skusim na to aukro juknout a uvidim ale jinak dik mate tam thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 buďto od někoho třeba tady z fóra nebo třeba www.hrejte.cz, kde flashnuté poznáš tak, že má v názvu plus (např. PSP Piano Black 4.01+) A jsi si jistý, že ho nemystifikuješ? 4.01+ neznamená, že je flashlé, ale že tam je firmware 4.01 nebo vyšší... A už vůbec to nemusí znamenat, že flashnout půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Chtěl jsem se poptat.Kámoš mi přinesl psp slim a má 4.05.Určitě musím použít Pandora's Battery a podle návodu to provést?Když jsem si dělal já před rokem svoje psp tak jsem ještě měl XP Windovs a při formátování karty podle návodu to šlo,ale dnes mám vistu a už mi to nejde.A samozřejmě musím přejít na FW 1.50 a pak podle návodu třeba na 4.01 M33.Děkuji moc za pomoc už jsem to dlouho nedělal.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 pokud je ten soft 4.05 uz vyroby (kamos jeste neupdatoval), tak to nepredelas protoze psp ma nehacknutou desku... CFW tam nedas... pokud kamos updatoval, tak se podivej sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 pokud je ten soft 4.05 uz vyroby (kamos jeste neupdatoval), tak to nepredelas protoze psp ma nehacknutou desku... CFW tam nedas... pokud kamos updatoval, tak se podivej sem No má 4.05 od výroby,ale když jsem koukal pod baterku tak nemá desku označenou a v UMD mechanice není vidět deska.Já měl před rokem tu naprd desku která byla dlouho neprolomitelná,ale nakonec jí prolomili a já si to udělal podle návodu sám.Podle čeho jsi usoudil,že má desku nehacknutou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 tak to má tvůj kamarád smůlu ... tuhle desku nijak z venku nepoznáš .. prostě nepůjde flashnout přes Pandoru.. jinak poznávací znaky: - 4.01 + z výroby - na krabici písmeno G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts