Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro začátečníky PSP - aktualizace 15.4. 2009

Dutch

Recommended Posts

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Takže, když si koupim tady odsud tu baterku za 399,- http://www.psp-news.cz/psp-baterie , tak si potom budu moct flashnout psp sám? :idea: Potom už mi bude stačit si udělat na nějakou kartu tu MMC a pofrčim?:roll:

Je to lamařskej dotaz....Ale nechci nic zblbnout :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam kartu sandisk ultra 2gb a je na ni jedna ISO hra(500mb) po naformátování v PSP mi ukazuje PSP že je prazdná, ale v počitači se mě tam ta hra pořad ukazuje a navic s tou kartou nemužu nic dělat protože je chraněna proti přepsaní...nevíte o nějakym spravci dat pro psp nebo jak mam tu kartu naformatovat aby takhle neblbla?

mam kartu sandisk ultra 2gb a je na ni jedna ISO hra(500mb) po naformátování v PSP mi ukazuje PSP že je prazdná, ale v počitači se mě tam ta hra pořad ukazuje a navic s tou kartou nemužu nic dělat protože je chraněna proti přepsaní...nevíte o nějakym spravci dat pro psp nebo jak mam tu kartu naformatovat aby takhle neblbla?

sem blbej už to mam vyřešený :D zapoměl jsem v UMD disk :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Flash psp 3k - datel vydal baterku ktera UDAJNE je schopna psp 3k prepnout do serviniho modu viz :http://console-forum.net/showthread.php?t=39119

na psppnovinkach se objevilo ze bylo prolomeno preipl pro zakladni desku ta-088v3 coz je zase o kousek bliz kdo vi kdy to bude :)

Odkaz ke komentáři

ja uvazuju ze bych si koupil psp ale nevim jaky si mam vzit ?? muzete mi prosimvas poradit ktery je nejvihodnejsi??

Jestli chceš hrát UMD hry a kupovat je, tak si kup nové PSP SLim nebo PSP-3000:D

Jestli cheš hrát iso hry tak si sežeň jakékoliv starší (Slim nejvýše s deskou TA-088v2) PSP;) Nejlépu už flashnuté ať máš jistotu :D

Odkaz ke komentáři

Jsou 3 typy PSP: Fat (1000), Slim&Lite (2000) a nove PSP 3000.. ISO hry jdou hrat na nejstarsim PSP - tedy FAT (1000) a na starsich modelech Slim&Lite (ty, co nemaji desku TA-088v3). Nejlepsi je si sehnat bud uz flashnute nebo nove se strsi deskou (to poznas tak, ze bude mit firmware mensi nez 4.01).. Snad ale za chvili pujdou i na novych Slimkach i na tritisicovkah, takze si myslim, ze koupe noveho Slimka nebo PSP 3000 neni uplna blbost..

Odkaz ke komentáři

buďto od někoho třeba tady z fóra nebo třeba www.hrejte.cz, kde flashnuté poznáš tak, že má v názvu plus (např. PSP Piano Black 4.01+)

A jsi si jistý, že ho nemystifikuješ?

4.01+ neznamená, že je flashlé, ale že tam je firmware 4.01 nebo vyšší... A už vůbec to nemusí znamenat, že flashnout půjde.

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se poptat.Kámoš mi přinesl psp slim a má 4.05.Určitě musím použít Pandora's Battery a podle návodu to provést?Když jsem si dělal já před rokem svoje psp tak jsem ještě měl XP Windovs a při formátování karty podle návodu to šlo,ale dnes mám vistu a už mi to nejde.A samozřejmě musím přejít na FW 1.50 a pak podle návodu třeba na 4.01 M33.Děkuji moc za pomoc už jsem to dlouho nedělal.Díky

Odkaz ke komentáři

pokud je ten soft 4.05 uz vyroby (kamos jeste neupdatoval), tak to nepredelas protoze psp ma nehacknutou desku... CFW tam nedas... pokud kamos updatoval, tak se podivej sem

No má 4.05 od výroby,ale když jsem koukal pod baterku tak nemá desku označenou a v UMD mechanice není vidět deska.Já měl před rokem tu naprd desku která byla dlouho neprolomitelná,ale nakonec jí prolomili a já si to udělal podle návodu sám.Podle čeho jsi usoudil,že má desku nehacknutou?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu