marek_2080 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 a kdyz ste my psali ze mi ISO hry nejdou tak jaky si tam mam dat? Muzes si tam dat demo verze her (jedina moznost, jak hrat "hry" z karty :D), nejaky odkazy najdes tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomisek933 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 hele jak se teda da flashnout psp slim verze 4.05 pls odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Nedá, ZNAKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 hele jak se teda da flashnout psp slim verze 4.05 pls odpoved Jestli nové mělo fw 4.05, tak zatím není možné ho flashnout. Pokud jsi měl původně fw nižší než 4.00, tak by to mohlo jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Nepochopil sem to ms0:/ISO/ kdys sem si slozku udelal a pretahl do ni zararovany iso hry tak se nic nenaslo marek_2080: Ja zase nepochopil, proc tam cpes to iso zararovany :roll:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 jak nepochopil ? ms0=root (kořen) karty...takže si na kartě vytvoř složku ISO a dávej do ní hry ve formátu *.iso nebo *.cso... v *.rar ti nepůjdou ... musíš je rozbalit např přes winrar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 tohle je dost zajimavy topic jeste sice nemam flashle psp ale ted uz asi nebudu mit problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kultus Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 zdarec mel bych dotaz... v jednom eshopu prodavaji asijskou verzi PSP2000 pisou ze jediny rozdil proti evropske je ze tam jdou prehrat jenom asijske filmy do UMD co me vubec netrapi... je to ale opravdu jediny rozdil nebo o tom obchodnik nic moc nevi (coz by me ani neprekvapilo:lol:)??? v souvislosti s timhle me jeste napada jestli nebude problem naflashovat CFW kdyz je asijska ale bude mit starou desku t.j. TA-088v1/2... mate nekdo s touhle verzi zkusenosti??? diky link na ten eshop: http://www.prodejher.cz/31-Sony-PSP-konzole/3342-PSP-Slim-Lite-Playstation-Portable-BASE-PACK-Black-AS-verze.html?back=view&page=1&tab=text#tabbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 pokud ma flashnutelnou zakladovku, tak flashnout jde jak evropska verze ne regionu psp nezalezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kultus Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 diky jsem zvedav jestli budou ochotni se alespon podivat na krabici kvuli ty zakladovce :) edit: tak podle toho co jsem precetl staci kdyz nebude mit na stitku ve tretim raku "G"... snad budu mit stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jo stim problem neni. musi ti to i predvest pokud o to pozadas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kultus Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 je to eshop :!:a bohuzel ne zrovna v blizkosti meho bydliste takze ceska posta to jisti... jedine ze bys mi to prines do brna :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 lol... to je zlinska prodejna... tak to nekupuj. je neflashnutelne. Byl sem tam a zrovna toto sem mel v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kultus Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 heh tak dik mas to u mne usetril jsi mi nervy s dohadovanim se s obchodnikem...8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ahoj... potřeboval bych poradit=> Updatoval jsem CFW z CFW 3.80 M33-5 rovnou na 5.00 M33-6 a chtěl jsem znovusprovoznit program, jenž jede na kernelu 1.50, tak jsem nasvatil v recovery menu kernel zpět na 1.50, ale... přesto mi program píše chybu: 8002014C , pokoušel jsem se tedy doinstalovat addon 1.50 kernel pro 5.00 M33-6. Ale jakmile spustím instalaci addonu, recovery menu mi napíše incorect or inexist 150.PBP at root... nvm, co dělat, prosím o pomoc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 musíš si stáhnout kernel addon 1.50 a nainstalovat si ho, jinak ti to nepůjde btw: návod http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Musis mit soubor "150.PBP" na korenu karty.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ahoj... potřeboval bych poradit=>Updatoval jsem CFW z CFW 3.80 M33-5 rovnou na 5.00 M33-6 a chtěl jsem znovusprovoznit program, jenž jede na kernelu 1.50, tak jsem nasvatil v recovery menu kernel zpět na 1.50, ale... přesto mi program píše chybu: 8002014C , pokoušel jsem se tedy doinstalovat addon 1.50 kernel pro 5.00 M33-6. Ale jakmile spustím instalaci addonu, recovery menu mi napíše incorect or inexist 150.PBP at root... nvm, co dělat, prosím o pomoc :-) A mas vubec psp fat ? Protoze na slimu 1.5 kernel addon nejde . Pomuze ti jedine eloader a ten nema kompatibilitu 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 musíš si stáhnout kernel addon 1.50 a nainstalovat si ho, jinak ti to nepůjdebtw: návod http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100015 Tak to sem udělal... viz to, co sem psal nahoře, ale psalo mi to, že tam ten soubor není... (i když jsem musel trošku zapojit hlavu, páč mi to z inkriminovaných souborů nic nedělalo, tak jsem to musel maličko obejít tu instalaci a zkusit to jinak...) to sem zvládl... viz níže.. Musis mit soubor "150.PBP" na korenu karty.. ;) No, tak jsem to tak udělal... a i doinstaloval addon... A mas vubec psp fat ? Protoze na slimu 1.5 kernel addon nejde . Pomuze ti jedine eloader a ten nema kompatibilitu 100% ... ne, sem absolutní vůl a mám slimko *sarkasmus* Ale i když jsem ten kernel potřeboval pro program... který mi vlastně bez něj nešel, viz pokračování problému zde-> http://console-forum.net/showthread.php?t=46887 ... tak fakt už nevím, co dál :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunny Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 zdravim, jak je to s tim taktem PSP? v základu je tedy podtaktovanej na 222Mhz a ve VHS menu se dá taktnout na plnejch 333Mhz?? když to udělam ničí to nějak PSP nebo je to vpohodě? mam to udělat zlepší se něco?? díky za odpověď... PSP teprve poznávám blíže ale myslím že za těch pár dní jsem se toho už spoustu dozveděl a naučil hlavně díky těmto stránkám takže díky moc i zpětně všem kdo mi pomohli.... čus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 ano dá se přepnout na plných 333 MHZ.. PSP to niajk neničí a zrychlí to načítání her, programů,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 ano dá se přepnout na plných 333 MHZ.. PSP to niajk neničí a zrychlí to načítání her, programů,.. Bohužel je to samozřejmě na úkor baterky... (menší výdrž) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 mooooc good dik za radu konecne us vim kam davat videa ja to jak ... daval do vsech slozek v psp xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunny Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 ok takže to můžu ve VHS menu s klidem hodit na plnejch 333 to sem rád... at pořádně šlape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 AHOJ JEN SE CHCI PŘEPTAT NA TOTO: PSP 2000 (slim) - všechny s již továrně nastaveným fw 3.95 a nižším by měli jít flashnout přes Pandora Battery, při továrně nastaveném fw 4.01 leze flashnout PSP pouze pokud na čarovém kódu na krabici v pravém rohu ve 3. řádku není písmeno G JÁ JSEM UŽ KOUPIL DANOU KONZOLY JE FLEŠLÁ A OBSAHUJE PÍSMENO G NEROZUMÍM V ČEM JE PROBLÉM? DÍKY :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts