Heck Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Dema ti na ofic fw půjdou i bez CFW ;) edit: Pozdě...xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 jj diky za odpoved a nevite nakou dobrou stranku kde najdu naky dema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 www.pspdemocenter.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 dik za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 A číst neumíš? Příspěvek nad tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 cc a bude ten CFW na 4.01 na G ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Chceš říct flash desky Ta-88 v3, že? Zatím to není, nezbývá než čekat, já osobně ztratil naději :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 cc a bude ten CFW na 4.01 na G ? Vůbec nechápu co si napsal..... Jestli myslíš, že půjde CFW na FW 4.01 tak Nepude! Musíš mít 3.95 a míň.. Kdyby sis pročetl topic, tak to víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 nj omg.... čekat čekat a čekat! :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 nj omg.... čekat čekat a čekat! :( Nebo prodat a koupit nějaké zachovalé v záruce;) Tady na CF jich je hodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ale dočkám se snad? :) ja ho prodávat nechci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 abych spustil PS1 hry musim mit CFW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 pls porad te mi kdyz tam dam nejaky program treba psptube tak mi to pise (the game couldn´t not be started(80020148).nwm co s tim mam psp 2004 slim fw-4.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 abych spustil PS1 hry musim mit CFW? Ano, musíš... pls porad te mi kdyz tam dam nejaky program treba psptube tak mi to pise (the game couldn´t not be started(80020148).nwm co s tim mam psp 2004 slim fw-4.01 Musíš mi CFW, kterej ty nemáš ani nemůžeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 proc ho nemuzu mit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Protože máš FW 4.01 na kterej CFW nahrát nejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 proc ho nemuzu mit? Ten tvůj FW 4.01 je od základu nebo si dělal Update? Pokud je od základu tak ho nemůžeš mít a musíš čekat než se to prolomí, pokud si dělal update a před tím si měl míň jak 3.95 tak ti to pude;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a na 4.21 mam 2 pspcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a na 4.21 mam 2 pspcka Žádný 2 PSP ti nepomůžou xD Prostě to nejde. Musíš jenom čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 jo jasne diky a nesel by dat update treba 3.95 z 4.01? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a nesel by dat update treba 3.95 z 4.01? Co to píšeš? Psal si, že máš 4.01 tak jak chceš uděla Update (když už, tak Downgrade) na 3.95?? to prostě nejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 aha nwm srry jsem v tom zacatecnik sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 aha nwm srry jsem v tom zacatecnik sorry Kdyby sis přečetl topic, tak vše víš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 bych se nikdy nedocetl:D tak ze by nesel udelat ten Downgrade ze?to uz je moje posledni otazka:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 tak ze by nesel udelat ten Downgrade ze?to uz je moje posledni otazka:D Ne, prostě to nejde a až to někdy pude, tak se o tom tady bude psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts