pepaman Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 TO by mě taky zajímalo, třeba když se smaže ta co je tam nově nastavená, jako v mobilu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 v nastavení themes se ta tapeta dá vypnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 Ya takhle kinder Maxi King, já věděl že sem tenhle název už někde slyšel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 Hele asi mi to nějak blbne, ale když uložim obr. a pak ho dám set as wallpaper, tak se mě to na žádnej výřez neptá a rovnou se to nastaví jako tapeta a ještě je ta tapeta od levýho i pravýho kraje asi 1,5cm odsazená.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 Už sem to " odhalil" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 cego, mam prosbu na vsechny co mi muzou help :) tak chci upgradovat na 2.71 (pls nereste proc ne rovnou na 2.81 atd) nejsem si jistej, kterej z fw mam sosnout, kvuli regionum...podle navodu bych mel mit evrposkou verzi prekvapive, ale radsi se zeptam, nez mit doma o cihlu vic...na krabici je psp-1004 k coz je eu verze ze? :) pls mohli byste mi nekdo hodit link na fw 2.71, kterej je ten spravnej? diky moc! ;) btw: psp je kupovany v sony centru na slovensku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 Už tě Antonín Hawkojc neba? Já ho mám chvíli a dobrý je to :-) Jenom nevim proč, když seberu hnedka v clasic módu nějaký ty písmena "s-k-a-t-e" atd., proč tam furt zůstávaj. Paměť mám giga, tak tomu nerozumim. Mám taky 1004 a to by měla bejt EU verze. Ale zatim mi fw 2.6 stačí, tak s tim neporadim. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 tony me bavil...ale mel sem verzi bez tech videi a hudby..takze tedka snad stahnu plnou verzi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 sice sem se ptal na neco jinyho ale neva :D no tonda me moc nebavi kvuli realite...je to prehnany...sbirat SKATE po strechach baraku me moc nechytlo..:) bejt to jako ve skutecnosti nebo aspon malinko podobny, tak to z ruky nedam...;) no ja mam taky 2.6, ale chci jit vejs kvuli swf souborum...a ted sem tady videl iso loader na 2.71, takze ho mozna testnu kvuli multaku s kamosem co ma 2.81 (nechcem kupovat dve hry)... jo a videjka a hudba me nak moc neuchvatili...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 tady odtud jsem to stahoval já a funguje to http://dl.qj.net/Firmware-2.71-PSP/pg/12/fid/8046/catid/163 . A kde si našel ten isoloader na 2.71? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 Aspoň, že nevim co sou swf soubory, to se na to teď můžu zeptat :-) A jak je to s těma písmenama, proč se tam pořád objevujou i když je seberu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 S tim tonym ti neporadim, ale swf jsou flashový animace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 TO jako, že by se mi třeba mohla vrtět tapeta? :-) To bych taky zapřemejšlel o novým 2.71, jenom sem úplně nepochopil, proč ne rovnou 2.80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Ne to zase ne, ty flashe fungujou jenom ve web browseru. A proč ne rovnou na 2.80 - protože z 2.8 nemůžeš downgradovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Neznám "web browseru" :-( Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 internetovy prohlizec. misto adresy jako napr. seznam.cz tam napises cestu k tvymu videjku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 ten odkaz na 2.71 je dead...resp. download nende.... jinak pohledej na foru Beta verze isoloaderu na 2.71 pls tak mi uz nekdo poradtee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 To nevadí, já se stejně chtěl vrátit do školky :-) Né, trochu chápu, ale fakt jenom trochu.. Nejsem moc PC znalec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Ale to neni na pc ale v PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 No, ale původ to má stejně v PC (terminologie a tak.) Moc těm prohlížečům v PSP nerozumim, mám PSP docela chvíli. Teď mě čeká do něj narvat dva filmy, tak si nejsem jistej, jestli to zvládnu. Nevim moc jak na to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Na zacatku to je vsechno pekne popsane. neni to nic slozityho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Tak sem stáhnul ten PSP Movie Creator a ten upgread, mám to v PC a teď krapet nevim co s tim.. :?: Neměl by někdo nějakej stručnej návod, jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Tak to je jednoduchý: -vpravo klikneě na open file -pak nastavíš kvalitu videa, zvuku a rozlišení -dole máš posuvník, kterym určíš odkdy kam chceš film nahrávat -no a potom už stačí stisknout Record it -když to skončí tak se tě to zeptá, jestli chceš video nahrát do psp (Transfer to psp) -nakonec stačí v psp film spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Tak to je jednoduchý:-vpravo klikneě na open file -pak nastavíš kvalitu videa, zvuku a rozlišení -dole máš posuvník, kterym určíš odkdy kam chceš film nahrávat -no a potom už stačí stisknout Record it -když to skončí tak se tě to zeptá, jestli chceš video nahrát do psp (Transfer to psp) -nakonec stačí v psp film spustit vysledne soubory se ukladaji defaultne na plochu do slozky PSP Movie by PQDVD...pokud chces zadat jinou cilovou slozku dej File/Set Output folder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 No, ale já když sem zkusil nejdřív to DVD v tom programu pustit, tak se to samo vypne (celej ten program). Moc tom nerozumim. Hlavně sem si myslel, že budu moct nějak nastavit, jestli z toho DVD tam budu chtít bonusy a odstranit další nesmyslný dabingy a všechno co zabírá místo.. Ale to sem tam taky neodhalil a ani vy to tu nepíšete. :-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts