Sheva Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 NE, nejde... EDIT: kua, zingl mě předběhl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a mohli bys te mi poradit kde stahnu nejaka temata na psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 .....google.cz..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a kde to mam potom vlozit ty temata?do jake slozky na pametovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a mohli bys te mi poradit kde stahnu nejaka temata na psp? Ty ti toho stejně moc nezměněj, pač nemáš CFW... jinak google.com a kde to mam potom vlozit ty temata?do jake slozky na pametovce? ms0:/PSP/THEME/ Opět, kdyby sis prošel topic, tak vše víš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 kua skoda ze to nejde aspon downgrade kdy by sel no nic ale dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 kua skoda ze to nejde aspon downgrade kdy by sel no nic ale dik Ne! žádnej downgrade nejde, už jsem ti na to odpovídal, tak se neptej xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 to nebyla ale otazka si to precti znova a poradne:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 To byl SPAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ok jdu na to stejnak budu vedet velke h.... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ok jdu na to stejnak budu vedet velke h.... :D Na to neni nic težkého. Stáhneš nějaké téma, to rozbalíš a dáš do ms0:/PSP/THEME/ toť vše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 sel by mi CFW kdybych si udelal upgrade z 4.01 na nakou vissi? U Slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak ho skus udělat a uvidíš :roll: dál tě to nepustí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 no ale kdyby to neslo tak bych musel cekat nejspis o neco dyl nez ted takze si kdyztak pockam na odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 sel by mi CFW kdybych si udelal upgrade z 4.01 na nakou vissi? U Slim NE! Cutom firmware nainstaluješ jenom na 3.95 a míň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 sel by mi CFW kdybych si udelal upgrade z 4.01 na nakou vissi? U Slim Jestli ten firmware máš z výroby na 4.01 tak to nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 cc a bude vubec CFW na 4.01 ta -88v3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 to nikdo neví..., ale doufám že ano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 nikdo tady neni vedma. pokud ano, tady na foru to hned najdes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Jej taky doufam ze to udelaji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 A nevite kde bych mohl sehnat nejaky dobry dema ? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 www.pspdemocenter.com O stránku do zadu,buď čti,nebo googli :google: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 jej a jak cmuchat o stranku pozdeji :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 jej diky a to je asi kravina kdybych tam do meho psp hodil http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060023! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 jej diky a to je asi kravina kdybych tam do meho psp hodil http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060023! Jestliže máš origo 4.01 tak tam nemůžeš dát CFW! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts