marek_2080 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 jej diky a to je asi kravina kdybych tam do meho psp hodil http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060023! Ty mas v ty palici fakt asi nas*ano :roll:... Instalace cfw.4.01 M33 je možná pouze na PSP s custom firmwarem 3.52 M33-4 a vyšším. Na PSP s jinou verzí firmwaru to není možné ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 asi jo prominte ja tomu moc nerozumim ! (spis vubec). Takze kdyz mam originalni psp s 4.01 ktere tam bylo tak to ta muzu hodit ?http://psp.novinky.org/pspnews/phprs...nku=2008060023! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ne nemůžeš, žádnej CFW ani HB programy ti nepůjdou..iso hry taky ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 asi jo prominte ja tomu moc nerozumim ! (spis vubec). Takze kdyz mam originalni psp s 4.01 ktere tam bylo tak to ta muzu hodit ?http://psp.novinky.org/pspnews/phprs...nku=2008060023! NEMŮŽEŠ! Kdyby sis pročetl topic, tak vše víš a na takovéhle kraviny se neptáš! Na firmware 4.01 a výš nejde CFW! //edit : Tekk byl rychlejší...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Ne, nemuzes :roll: Jsi si jisty, ze jsi se sem registroval sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 aha......tak...dik :( :( :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 opravuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Cf mám takovou blbou otázku, dostal jsem PSP Slim & Lite s FW 4.01 TA-88v3 + God of War. A chtel bych mit CFW, pokazdy kdyz dam UMD(god of war) do PSP tak se mi objevi PSP upgrade 3.80 a pak ze bych na to hodil treba CFW 4.01 M33. Je to mozne? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Esprit: Nejde to, CFW mit nemuzes...thle deska nejde flashnout...musis cekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 není.... deska to prostě nedovolí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Xp a nevite odhadem kdy to tak bude? V tomhle ohledu sem uplna lama...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 to nevi nikdo...kdyby ses podival na stranu pred sebou, tak uvidis, ze to nikdo nevi... budeme radi, kdyz to VUBEC bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hainz Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 To Dutch: napsal jsi následující - "Sekne se mi PSP a nejde vypnout. Stačí 10 sekund držet tlačítko pro vypnutí.....v žádném případě nevyndávejte baterku !!!!!! Mě se toto stalo a tu tvoji radu jsem neznal, tak jsem tu baterku teda vyndal (nic lepšího mě nenapadlo). Nic se ale nestalo a PSP normálně najelo a je OK. Otázka tedy zní - co by se mohlo stát????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 me se u mobilu takovymto vytahovanim baterky podarilo ho podelat tak, ze uz nesel zapnout. servisak tam musel cosi prepajet aby to zas jelo => vytahovanim vznikl HW problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Hainz: Kdyby zrovna probihal zapis napr. na pametovou kartu, mohla by se poskodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Zdravim. Jednomu klukoj od nás ze školy se stalo tohle. Nemá CFW no a protože tomu nerozumí tak když se mu PSP seklo tak vyndal baterku a teďka když to prej zapne tak mu displej svítí cca 10 sekund a pak svítí už jenom kontrolka POWER. V PSP má FW 3.80 takže by to flashnout asi šlo, ale nevím jestli to pomůže a žádnýho flashera v mým okolí sem nenašel.....Co s tim pls? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 pokud mas psp ktere ma CFW ty, tak mu to flashni pomoci navodu v tutorialech jelikoz on ma original FW, tak to musi nechat preflashnout nekym kdo to umi. Pokud to da na servis, dostane psp, ktere uz nepujde flashnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Díky. Tak já mu řeknu ať si někoho sežene :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hainz Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak to koukám, že jsem měl štěstí. Příště budu chytřejší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xixaxo Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Nevíte někdo kde bych sehnal vodivou gumu pod analog? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Na dealextreme.com ma cely novy analog i kryt - ta guma by mela byt soucasti analogu ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Na dealextreme.com ma cely novy analog i kryt - ta guma by mela byt soucasti analogu ne? :) ano mnela ale kamosovi prisel jen analog.... a samotna guma se neda sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 cf nevite proc mi T.H.U 2 remix nechce nacist kartu kdyz mam sony memory stick pro duo 4G , magicgate mark2 :( a pise mi to tohle insufficient free space on mempry stick duo......... takhle to dal nejde nmz si rozehrat story mod :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 spatne vyrobena karta. proste fake ktera je zmetek. doporucuju reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Jej ale GoW mi to nacte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts