pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Jó a stim crackem si taky nevim rady, kam ho tam a jak ho tam.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 do slozky kde mas ten psp video creator nainstalovany...to znamena ze ty dva programy z toho zipu prekopirujes do X:\Program Files\PQDVD\PSPMovieCreator a ono se te to zepta jestli chces prepsat tyhle dva programy 2x klinknes ANO a bude to fungovat..Pokud ti program pada pri nacteni DVD mas spatne kodeky v PC..ale kde je stahnout a jak na to momentalne nevim PQDVD_PSP.exe BatchVC.exe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 To mám ty programy nahrát do PSP? Myslel sem, že maj sloužit k tomu, aby sem ten film upravil a pak ho teprv poslal do PSP. TOmu moc nerozumim, já ani přesně nevim co to sou ty kodeky, ale mrknu na to. Tak jestli by nakonec nebyl lepší ten "PSP video 9" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Ty programy musíš mít v počtači ne v psp. Ten PSP video 9 mi příjde složitější a hlavně mi ne fungoval. A ty kodeky stáhneš tady: http://www.stahuj.cz/multimedia/kodeky/codecpack/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Hele vim, že sem nejotravnější, ale nebyl by někdo tak moc ochotnej a neposlal by mi nějakej "krok po kroku" třeba na mail p.sarik@centrum.cz Trochu se bojim, že bych se tady jinak ptal třeba ještě tejden a k ničemu by to asi nebylo. :-) Dííííík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Přišlo mi na mail. že tady mám nějakou odpověď, tak sem ten link otevřel a napsalo, že příspěvek nebyl nalezen, tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 ale dyt jsem to uz psal...proste si najdi kam si ten program v pc nainstaloval a do ty slozky hod tyhle dva programy....nevim co vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 ty voe... vsak to skus normalne sam vsetky programy su urobene user friendly comu nechapes? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Ale jo, ale nevim co sou to ty kodeky, tak nevim ani jak se to(a kde) nastavuje. A taky nevim, jestli tim nemůžu něco po... v PC, když tam nějak přepíšu ty kodeky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Ale jo, ale nevim co sou to ty kodeky, tak nevim ani jak se to(a kde) nastavuje. A taky nevim, jestli tim nemůžu něco po... v PC, když tam nějak přepíšu ty kodeky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 a kdyby to šlo, tak to pošlu ještě jednou:-) né, nějak sem se uklep.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Teď mam zase já dotaz. Nevíte proč se mi vymazalo veškerý nastavaení psp? Normálně jsem ho uspal, potom jsem to chtěl znovu zapnout a hodilo to tu hlášku že je konfigurační soubor corrupted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 vis nad svym prispevkem mas napsano quote edit sipka nahoru sipka dolu a modra KRIZEK karta quote=citace edit=editovani prispevku, zmena toho co jsi napsal sipka nahoru dolu=odpinkne te to na zacatek/konec stranky krizek=smazani prispevku modra karta= upozorneni na prispevek moderatorum (adminum) a v PC opravdu nic neposeres, to bychom to sem asi nepsali :) Je videt ze v tom mas opravdu bordel, s tim crackem se neobtezuj proste pouzivej normalni verzi to programu PSP video express, pokud by jsi chtel prevadet DVD tak pozadej nekoho ze sveho okoli kdo s PC umi at ti tam prekopiruje ten crack Kodek (anglicky codec)= potrebne pro prevadeni a prehravani multimedialnich souboru v pocitaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 A nemoh si tam něco smazat nebo tak něco? Tohle je na mě vyšší dívčí, ale taky by mě to zajímalo. Já tomu nerozumim, ale jestli třeba ten soft, co si tam dal neni nějakej vadnej( jako nedotaženej), nebo tak něco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Teď mam zase já dotaz. Nevíte proč se mi vymazalo veškerý nastavaení psp? Normálně jsem ho uspal, potom jsem to chtěl znovu zapnout a hodilo to tu hlášku že je konfigurační soubor corrupted. tak to se mi jeste nestalo, asi jen nejaka nahodna chyba...s tim bych se vubec neobtezoval proste znovu vypln datum cas a nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 No jenomže se mi vymazalo i to aktivovaný WMA a Flashplayer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 No jenomže se mi vymazalo i to aktivovaný WMA a Flashplayer.jaj to je blbe mno....Ale bydlis v budejkach tam je hafec hot spotu to zas aktivujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Hele, kde se upravujou ty kodeky? Já ani nevim, co to je. Už sem se ptal, ale do zeď nikdo nic. Jo a co sou ty hot spoty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Tuhle hlášku mi to píše když v tom movie creatoru otevřu to DVD. "PSPV aplikaci PQDVD_PSP.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže."Nevim jestli to neni tim crackem, nebo těma kodekama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 mno tak to kodekama neni, to je windowsama ... a co to jsou kodeky jsem psal o 4prispevky nahoru kde jsem taky psal ze nemusis psat x prispevku najednou ze staci kdyz ho jenom upravis...proc ti nejede ten program nevim :( vyzkousej to psp video 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Jo, tak dík za radu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 No jenomže se mi vymazalo i to aktivovaný WMA a Flashplayer.jaj to je blbe mno....Ale bydlis v budejkach tam je hafec hot spotu to zas aktivujesNo tak se teď byl projet a už mám zase aktivováno.Hotspoty jsou místa kde je wifi signál a můžeš se tam s psp připojit na internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 No nějak to matlám :-) Já mám XP, tak nevim, jestli v tom neni nějakej fígl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Na internet a co všechno k tomu potřebuju? Jenom PSP a v něm aktivovanej net? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Na internet a co všechno k tomu potřebuju? Jenom PSP a v něm aktivovanej net? Tak sem stáhnul ten Video 9, nebo tak nějak, ale při instalaci se to zaseklo, že nejde nějakej soubor pro zápis, tak sem dal "přeskočit" a tak nějak se to nainstalatérovalo :-) Tak nevim, může-li to fungovat i bez tutoho souboru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts