borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 mno nevim esi to stihnu ted sem dorazil z hokeje nejaka koupacka,,domaci povinosti :) a vstavam do prace v 4:40 kdyz nevytuhnu tak se do hodky ozvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Zaky neboj, jak si tě všichni potvrdíme, tak pokaždé, když zapneš plejko, budeš tam mít aspoň 3 lidi, kteří hrajou proevo..:D A jak píše borek, hlavně večer...:wohow: Jinak borku, kuwa já vstávat 4:40, tak jdu spát v 8..:) To jseš teda borec, že takhle paříš do noci...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 To víš ta kombinace aktivního sportu a mé paní :) mě vždycky tak rozpumpujou že se mi nechce spát :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Jó Zaky nezapomeň se taky přihlásit do MEZINÁRODNÍHO TURNAJE (LIGY můj renonc :( ) a vybrat nejakou volnou repre moc k dispozici jich tam není,ale třeba taková COLUMBIE,GHANA,nebo RUSKO nejsou vubec k zahození :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Super hoši, už jsem i v narodacich, ale mam Srbsko (vypadalo nejlip) a po prvnim spilu (prohra 0:2) zjišťuju, že to není nejlepší volba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Záleží s kým :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 S hendehochem, dva špíly a druhej remízka u něj 0:0, škoda no :) Dobrý zápasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Jen si kluci musím postěžovat. Úplně u toho nervím, protože je neskutečný co ti soupeři doběhnou, jak nacentrují, jak si jen sprintem povodí celou obranu :-/ A moji hráči unaveně skoro nedoběhnou pohodovej balon, všechno se odráží k soupeři. No je to hrůza, nastavujete nějak podrobně tu taktiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 No to už jsem tu taky řešil. Já to mám i s manU. A vůbec se nedivím, že máš nervy po zápasech Hendehochem..:D Já dostal sedmičku- po každém centru gól- moje nervy..:D - s Chelsea je moc dobrý.. Já teda taktiku vždycky trošku upravuju. A co se týče centrů, tak jsem zjistil, že když centruješ od lajny do vápna, tak je lepší nedávat směr přihrávky. Prostě běžíš, přibrzdíš a dáš centr. Buď po zemi, na přední tyč nebo normální centr. No a co se týče Messiho nebo Ronalda, to tu snad ani rozebírat nebudu, nechci se hned po ránu rozčilovat..:-) Jo a Borku- mě takhle kombinace vždycky tak unaví, že zatuhnu...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 majki tak jsem rád, že nejsem sám co chce pomalu rozmlátit ovladač :D To je fakt neskutečný co ten soupeř dokáže v té samé situaci jako jsi měl ty úplně jednoduše skóruje a ty to dáš zase jenom do protihráče nebo nezakončíš vůbec :-/ Není někde video jak PES máš hrát? :D Na to, že hraju už od ročníku 98 tak mi přijde, že to vůbec neumím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Nevím jak ostatní, ale podle mě je nedůležitější správně bránit a při útoku používat ovládání druhého hráče. V tom používaní druhého hráče mi pohohlo to videjko na začátku proeva- Jinak tady máš odkaz na vlákno, kde jsou další videjka, které tam dal Sejvi už dávno- http://console-forum.net/tema/130796-pro-evolution-soccer2012/page2 Tak mě napadá, že dokud ti nejde, měli by jsme si zahrát...:D Dneska budu hrát od 16 do 17, tak se ti ozvu, jestli tam budeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Díky majki, určitě dej vědět a dáme špíl ;) To ovládání druhýho hráče slyším poprvé :-) Právě taky studuju nepoznané na videjkách z youtube. Tak jdu trénovat ať s tebou neudělám ostudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Jen trénuj..:) Jinak i ostatní by mohli přihodit nějaké své tajné tipy, ať se furt zlepšujeme...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Zaky jsem online, můžem teda zahrát, jestli máš natrénováno..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Majki, jsem v lize a čekám na tebe ;) Psal jsem ti i zprávu na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Majki díky za špíl, velmi vyrovnaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Nějaký sponzor mi dal upomínku, že prý tu mám dvojitý příspěvěk a vyhrožuje mi zákazem vstupu na console forum...:) ? jj Zaky, taky dík, trošku štěští z tvoji strany řekl bych..:) ? Škoda, že jsem neměl víc času, když tak večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Tak uz mam se ZAKYm tez odehrany 2 zapasy v lize. A musim rict, ze ma hodne dobrou obranu, i kdyz jsem nedal nekolik tutovek, proste to tam nepadalo... ;) Oba zapasy skoncili 0:0. Takze divaci meli z fotbalu kulovy... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 JJ, kluci byly to vypjaté zápasy, měl jsem i štěstí za což jsem rád ;) A sejvi teda neskutečnou smolu, dobrý šance a zákroky z říše neskutečných :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Nějaký sponzor mi dal upomínku, že prý tu mám dvojitý příspěvěk a vyhrožuje mi zákazem vstupu na console forum...:) ?jj Zaky, taky dík, trošku štěští z tvoji strany řekl bych..:) ? Škoda, že jsem neměl víc času, když tak večer... Majki, trošičku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 no hlavně co dělal ten De Gea v brance jsem vůbec nepochopil...:roll: Takové pucky nesmyslně vyrážel- to by chytil do ruky i Steve Wonder..:D Ale nebyl to z moji strany dobrý výkon, i když Berbatov 2x sám na golmana a Chicharito jednou... Bylo to takové nějaké pomalé.. nevím proč ta hra má někdy vyšší rychlost a někdy je to tak pomalé. Stává se mi to i na onlinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 no hlavně co dělal ten De Gea v brance jsem vůbec nepochopil...:roll: Takové pucky nesmyslně vyrážel- to by chytil do ruky i Steve Wonder..:DAle nebyl to z moji strany dobrý výkon, i když Berbatov 2x sám na golmana a Chicharito jednou... Bylo to takové nějaké pomalé.. nevím proč ta hra má někdy vyšší rychlost a někdy je to tak pomalé. Stává se mi to i na onlinu. Majki, mně přijde, že když máš třeba Barcelonu (mluvím o onlinu) tak jednou jsou ti hráči neskutečně pomalí a jindy zase hbytí. To je neskutečný, jednou hraješ famózně a jindy s borcem neuděláš jedinou kličku nebo akci :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 No právě. Vím, že při exhibici se dá nastavit (aspoň ve 2011 to šlo) rychlost hry. A právě mi připadá, že s některýma soupeřema je to rychlé a s některýma pomalé. Tak nevím. Jinak včera dobré zápasy Zaky. Akorát mě na....o, že v 8 lidech tě rubnu 3:1 a v plném počtu prohraju 0:1...:cry:. No co už..:D Jak jsem tak koukal, tak tabulky nám ovládl borek. A v mezinárodní se nám dokonce seřadili oba sparťané na prvních 2 příčkách.. no toto..:wohow: Kluci co s tím Lupeni7? Máte ho už někdo v kontaktech? Jestli ne, tak bych navrhoval smazat ho. Akorát zbytečně zabírá jeden manšaft. Ale přitom proevo hraje, tak nevím, proč si nás nepřidá... Jo a jinak info pro Vás- nesmíte mít tady na foru 2 příspěvky za sebou během 48 hodin, jinak dostanete upomínku. Máme tady nějakého nového ambiciozního Juniora Moderátora, který to rozdává...:D Akorát nevím, při kolika upomínkách vás odsud vyhodí..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 V prvnim prispevku aktualizace tabulky k dnesnimu dni! Jinak jsem dnes SMAZAL hrace Lupeni7 pro jeho neaktivitu, byl jeden z prvnich, ktery se prihlasil do ligy a neodehral ani JEDEN ZAPAS... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendehoch Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 to uz je nas 16 hned tabulka vypada lepe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.