borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 mno nevim esi to stihnu ted sem dorazil z hokeje nejaka koupacka,,domaci povinosti :) a vstavam do prace v 4:40 kdyz nevytuhnu tak se do hodky ozvu :D Citovat
majki.mayer Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 Zaky neboj, jak si tě všichni potvrdíme, tak pokaždé, když zapneš plejko, budeš tam mít aspoň 3 lidi, kteří hrajou proevo..:D A jak píše borek, hlavně večer...:wohow: Jinak borku, kuwa já vstávat 4:40, tak jdu spát v 8..:) To jseš teda borec, že takhle paříš do noci...:wohow: Citovat
borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 To víš ta kombinace aktivního sportu a mé paní :) mě vždycky tak rozpumpujou že se mi nechce spát :bash: Citovat
borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 Jó Zaky nezapomeň se taky přihlásit do MEZINÁRODNÍHO TURNAJE (LIGY můj renonc :( ) a vybrat nejakou volnou repre moc k dispozici jich tam není,ale třeba taková COLUMBIE,GHANA,nebo RUSKO nejsou vubec k zahození :wohow: Citovat
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 Super hoši, už jsem i v narodacich, ale mam Srbsko (vypadalo nejlip) a po prvnim spilu (prohra 0:2) zjišťuju, že to není nejlepší volba :D Citovat
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 S hendehochem, dva špíly a druhej remízka u něj 0:0, škoda no :) Dobrý zápasy Citovat
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 Jen si kluci musím postěžovat. Úplně u toho nervím, protože je neskutečný co ti soupeři doběhnou, jak nacentrují, jak si jen sprintem povodí celou obranu :-/ A moji hráči unaveně skoro nedoběhnou pohodovej balon, všechno se odráží k soupeři. No je to hrůza, nastavujete nějak podrobně tu taktiku? Citovat
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 No to už jsem tu taky řešil. Já to mám i s manU. A vůbec se nedivím, že máš nervy po zápasech Hendehochem..:D Já dostal sedmičku- po každém centru gól- moje nervy..:D - s Chelsea je moc dobrý.. Já teda taktiku vždycky trošku upravuju. A co se týče centrů, tak jsem zjistil, že když centruješ od lajny do vápna, tak je lepší nedávat směr přihrávky. Prostě běžíš, přibrzdíš a dáš centr. Buď po zemi, na přední tyč nebo normální centr. No a co se týče Messiho nebo Ronalda, to tu snad ani rozebírat nebudu, nechci se hned po ránu rozčilovat..:-) Jo a Borku- mě takhle kombinace vždycky tak unaví, že zatuhnu...:D Citovat
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 majki tak jsem rád, že nejsem sám co chce pomalu rozmlátit ovladač :D To je fakt neskutečný co ten soupeř dokáže v té samé situaci jako jsi měl ty úplně jednoduše skóruje a ty to dáš zase jenom do protihráče nebo nezakončíš vůbec :-/ Není někde video jak PES máš hrát? :D Na to, že hraju už od ročníku 98 tak mi přijde, že to vůbec neumím :-) Citovat
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Nevím jak ostatní, ale podle mě je nedůležitější správně bránit a při útoku používat ovládání druhého hráče. V tom používaní druhého hráče mi pohohlo to videjko na začátku proeva- Jinak tady máš odkaz na vlákno, kde jsou další videjka, které tam dal Sejvi už dávno- http://console-forum.net/tema/130796-pro-evolution-soccer2012/page2 Tak mě napadá, že dokud ti nejde, měli by jsme si zahrát...:D Dneska budu hrát od 16 do 17, tak se ti ozvu, jestli tam budeš. Citovat
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Díky majki, určitě dej vědět a dáme špíl ;) To ovládání druhýho hráče slyším poprvé :-) Právě taky studuju nepoznané na videjkách z youtube. Tak jdu trénovat ať s tebou neudělám ostudu :D Citovat
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Jen trénuj..:) Jinak i ostatní by mohli přihodit nějaké své tajné tipy, ať se furt zlepšujeme...:D Citovat
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Zaky jsem online, můžem teda zahrát, jestli máš natrénováno..:) Citovat
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Majki, jsem v lize a čekám na tebe ;) Psal jsem ti i zprávu na PSN. Citovat
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Majki díky za špíl, velmi vyrovnaný :) Citovat
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Nějaký sponzor mi dal upomínku, že prý tu mám dvojitý příspěvěk a vyhrožuje mi zákazem vstupu na console forum...:) ? jj Zaky, taky dík, trošku štěští z tvoji strany řekl bych..:) ? Škoda, že jsem neměl víc času, když tak večer... Citovat
sejvi Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Tak uz mam se ZAKYm tez odehrany 2 zapasy v lize. A musim rict, ze ma hodne dobrou obranu, i kdyz jsem nedal nekolik tutovek, proste to tam nepadalo... ;) Oba zapasy skoncili 0:0. Takze divaci meli z fotbalu kulovy... :D Citovat
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 JJ, kluci byly to vypjaté zápasy, měl jsem i štěstí za což jsem rád ;) A sejvi teda neskutečnou smolu, dobrý šance a zákroky z říše neskutečných :) Citovat
Zaky Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Nějaký sponzor mi dal upomínku, že prý tu mám dvojitý příspěvěk a vyhrožuje mi zákazem vstupu na console forum...:) ?jj Zaky, taky dík, trošku štěští z tvoji strany řekl bych..:) ? Škoda, že jsem neměl víc času, když tak večer... Majki, trošičku :D Citovat
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 no hlavně co dělal ten De Gea v brance jsem vůbec nepochopil...:roll: Takové pucky nesmyslně vyrážel- to by chytil do ruky i Steve Wonder..:D Ale nebyl to z moji strany dobrý výkon, i když Berbatov 2x sám na golmana a Chicharito jednou... Bylo to takové nějaké pomalé.. nevím proč ta hra má někdy vyšší rychlost a někdy je to tak pomalé. Stává se mi to i na onlinu. Citovat
Zaky Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 no hlavně co dělal ten De Gea v brance jsem vůbec nepochopil...:roll: Takové pucky nesmyslně vyrážel- to by chytil do ruky i Steve Wonder..:DAle nebyl to z moji strany dobrý výkon, i když Berbatov 2x sám na golmana a Chicharito jednou... Bylo to takové nějaké pomalé.. nevím proč ta hra má někdy vyšší rychlost a někdy je to tak pomalé. Stává se mi to i na onlinu. Majki, mně přijde, že když máš třeba Barcelonu (mluvím o onlinu) tak jednou jsou ti hráči neskutečně pomalí a jindy zase hbytí. To je neskutečný, jednou hraješ famózně a jindy s borcem neuděláš jedinou kličku nebo akci :-/ Citovat
majki.mayer Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 No právě. Vím, že při exhibici se dá nastavit (aspoň ve 2011 to šlo) rychlost hry. A právě mi připadá, že s některýma soupeřema je to rychlé a s některýma pomalé. Tak nevím. Jinak včera dobré zápasy Zaky. Akorát mě na....o, že v 8 lidech tě rubnu 3:1 a v plném počtu prohraju 0:1...:cry:. No co už..:D Jak jsem tak koukal, tak tabulky nám ovládl borek. A v mezinárodní se nám dokonce seřadili oba sparťané na prvních 2 příčkách.. no toto..:wohow: Kluci co s tím Lupeni7? Máte ho už někdo v kontaktech? Jestli ne, tak bych navrhoval smazat ho. Akorát zbytečně zabírá jeden manšaft. Ale přitom proevo hraje, tak nevím, proč si nás nepřidá... Jo a jinak info pro Vás- nesmíte mít tady na foru 2 příspěvky za sebou během 48 hodin, jinak dostanete upomínku. Máme tady nějakého nového ambiciozního Juniora Moderátora, který to rozdává...:D Akorát nevím, při kolika upomínkách vás odsud vyhodí..:wohow: Citovat
sejvi Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 V prvnim prispevku aktualizace tabulky k dnesnimu dni! Jinak jsem dnes SMAZAL hrace Lupeni7 pro jeho neaktivitu, byl jeden z prvnich, ktery se prihlasil do ligy a neodehral ani JEDEN ZAPAS... :? Citovat
hendehoch Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 to uz je nas 16 hned tabulka vypada lepe:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.