Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

co se týče konzolí, hackování a všeho okolo jsem v nich absolutní nováček a tak bych se chtěl nejdříve poradit s již zkušenějšími majitely.

Pokud je toto duplicitní tak se omlouvám ale je toho tady opravdu hodně a pokud je můj dotaz (jakože asi je) hloupý prosím nekamenujte mě. :?

Známý mi nabízí k prodeji xbox 360 a to s následující mechanikou.

Revize Zephyer

Mechanika BenQ

D: 2.0.12611.0

Datum výroby 5.10.2008

Jde mi o to aby u této verze nebyli problémy s flashnutím a následným hraním i nových her. O to mi jde především (a nejsem si tím jistý jelikož je tomu podle D. výroby již přes 3roky)

Prosím pokud může někdo odpovědět a poradit, byl bych mu velmi vděčný. :)

Děkuji a s pozdravem Jandas

Odesláno

Aha ok, toho jsem se právě bál, každopádně moc děkuji.

Potom tedy kdybych si koupil například tento bundle i s kinectem (http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-4gb-kinect-bundle-d188778.htm / http://www.asus.cd/spotrebni-elektronika-mp3/xbox-360-s-premium-kinect-bundle-4gb-carnival/), jak by to vypadalo s flashem? Dají se tyto nové kousky také flashnout? Četl jsem právě že nové se ještě flashnout nedají ale opravdu se v tom nevyznám...

• Moderators
Odesláno
Nový xbox většinou flashnout jde, ale existují i verze, které nejdou, rozdíl bez rozbalení a zapnutí nepoznáš. Důležité ale na tom je to, že okamžitě po zásahu ztrácíš záruku, protože dochází k nevratné úpravě čipu v mechanice, která je hned na první pohled po rozebrání mechaniky viditelná.

Jen podotknu, že není nutné za každou cenu volit metodu kamikaze (vrtání čipu), ale lze zvolit nedestruktivní metodu výměny PCB v mechanice s tím, že původní zůstává nedotčena a dá se kdykoliv v případě potřeby beze stopy vrátit zpět.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu