jandas99nail Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Dobrý den, co se týče konzolí, hackování a všeho okolo jsem v nich absolutní nováček a tak bych se chtěl nejdříve poradit s již zkušenějšími majitely. Pokud je toto duplicitní tak se omlouvám ale je toho tady opravdu hodně a pokud je můj dotaz (jakože asi je) hloupý prosím nekamenujte mě. :? Známý mi nabízí k prodeji xbox 360 a to s následující mechanikou. Revize Zephyer Mechanika BenQ D: 2.0.12611.0 Datum výroby 5.10.2008 Jde mi o to aby u této verze nebyli problémy s flashnutím a následným hraním i nových her. O to mi jde především (a nejsem si tím jistý jelikož je tomu podle D. výroby již přes 3roky) Prosím pokud může někdo odpovědět a poradit, byl bych mu velmi vděčný. :) Děkuji a s pozdravem Jandas Citovat
toro Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 V žádném případě nekupuj - je to časovaná bomba na RROD . Citovat
jandas99nail Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Aha ok, toho jsem se právě bál, každopádně moc děkuji. Potom tedy kdybych si koupil například tento bundle i s kinectem (http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-4gb-kinect-bundle-d188778.htm / http://www.asus.cd/spotrebni-elektronika-mp3/xbox-360-s-premium-kinect-bundle-4gb-carnival/), jak by to vypadalo s flashem? Dají se tyto nové kousky také flashnout? Četl jsem právě že nové se ještě flashnout nedají ale opravdu se v tom nevyznám... Citovat
jandas99nail Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Popřípadě jenom samotný xbox (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=82260) Toto mi přijde asi nejvýhodnější. Ještě jednou díky za případné rady :) Arkham Citovat
Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Nový xbox většinou flashnout jde, ale existují i verze, které nejdou, rozdíl bez rozbalení a zapnutí nepoznáš. Důležité ale na tom je to, že okamžitě po zásahu ztrácíš záruku, protože dochází k nevratné úpravě čipu v mechanice, která je hned na první pohled po rozebrání mechaniky viditelná. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 24, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Nový xbox většinou flashnout jde, ale existují i verze, které nejdou, rozdíl bez rozbalení a zapnutí nepoznáš. Důležité ale na tom je to, že okamžitě po zásahu ztrácíš záruku, protože dochází k nevratné úpravě čipu v mechanice, která je hned na první pohled po rozebrání mechaniky viditelná. Jen podotknu, že není nutné za každou cenu volit metodu kamikaze (vrtání čipu), ale lze zvolit nedestruktivní metodu výměny PCB v mechanice s tím, že původní zůstává nedotčena a dá se kdykoliv v případě potřeby beze stopy vrátit zpět. Citovat
Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Ano, za předpokladu že flasher desku má. Jestli si ale pamatuji, tak byla nějaká poslední várka od TX, další jsem nezaregistroval, a tak záleží jen na tom kolik kdo má zásob, si myslím :) Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 24, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Ano, za předpokladu že flasher desku má. Jestli si ale pamatuji, tak byla nějaká poslední várka od TX, další jsem nezaregistroval, a tak záleží jen na tom kolik kdo má zásob, si myslím :) Jsou ještě k sehnání, dokonce i tady na fóru :-) Citovat
jandas99nail Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Děkuji za radu, měl bych ještě jeden dotaz a to na funkčnost achievementů. Fungují i u flashnutého xboxu? Citovat
mazik Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Fungují úplně stejně jako na neflashnutém xboxu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.