Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps3 3.41 jb + fifa 12


CHD

Recommended Posts

Staženou Fifu 12 si na FW 3.41 nezahraješ. Potřebuješ CFW 3.70 (který NEEXISTUJE), nebo FIX, ale toho se asi taky nedočkáš. Pochybuju, že by v nejbližší době vyšel. Takže zatím na 12-ctku zapomeň. Stáhni si Fifu 11, ta by ti měla fungovat (pokud ne, upgraduj na 3.55, tam jede 100%)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může dojít k bricku, problémy s přehříváním atp.. Už se téměř přes rok o ps3 moc nezajímám a hraji na něm jen Fifu 10, buzz sv. kvíz a GTA4. Proto se ptám, jak zprovoznit tu 12tku.. Nevíte, kde bych zjistil, jaké hry mi momentálně jedou na mém tenesy a jak tenesy updatovat?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. Už se téměř přes rok o ps3 moc nezajímám a hraji na něm jen Fifu 10, buzz sv. kvíz a GTA4.

Presne táto tvoja veta vystihuje, že o tom nevieš nič. K bricku dochádzalo u starších konzol s diskom 40 GB, 80 GB a tuším ešte 160GB. Tu na fóre o tom máme samostatnú tému kde sú aj presné seriové čísla konzol u ktorých sa to stávalo. Ale iba s CFW 3.55 Waninkoko v1. Druhá verzia v2 už bola lepšia. Najlepšia varianta je Kmeaw CFW 3.55 kde sa to nikdy nestalo a systém bol ďaleko stabilnejší a viac vychytaný.

Prehrievanie konzolí vôbec nespôsobuje CFW, ale samotná konštrukcia tohto výrobku. Je to každému známe a určite aktívny hráči by vedeli o tom rozprávať. Na teensy sa vyprdni a nahoď si tam CFW Kmeaw. Hack pre hry je viacmenej orientovaný pre CFW 3.55 lebo každý predpokladá, že na JB1 už moc ľudí nefakčí. Garantujem ti, že pokiaľ to urobíš budeš krútoť hlavou prečo si cfw nepoužil skoršie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně uvažuji přejít na legál, umožní mi to mp. Vždyť já toho zas tolik nehraju a výše zmíněné hry mám dokonce koupené. Jen se mi nechce zbavovat jb konzole, jelikož bych se nemohl již navrátit do jb(cfw). Není-liž pravda?

To jsem rád, že jsem to s tou vystihl situaci, to jsem totiž měl přesně v úmyslu!

PS: Pokud se nemýlím 3.55 je tu už poměrně dlouho, jakto že se nepovedlo prolomit jinou verzi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nie je to jednoduché. Keď si zoberieš dobu kedy bola konzola pustená na trh a čas vydania JB prešlo dlhých 5 rokov ak sa nemýlim. Navyše sa o to postaral únik informáácií od samotných technikov Sony. Potom stačil jeden chytrý hošík s nickom Geohot a prvé JB boli na svete. Teraz je situácia iná. Sony upravilo kód a pritvrdilo v PSN účtoch. Server kontroluje pri pripojení samotnú hru a plus aj firmware konzoly. Je to bežná komunikácia medzi serverom a klientom kedy konzola pre svoju identifikáciu v sieti posiela jedinečný kód ktorý má každá konzola vlastný. Pokiaľ máš originálku v mechanike je to séria čísiel, pokiaľ je cfw sú tam samé nuly. To je k tomu PSN.

Pokiaľ si prelezieš niektoré zahraničné fóra tak sa dočítaš určité útržky informácií, kde sa hovorí o cfw 3.73 a podobných projektoch ak to môžem tak to nazvať. Zvyčajne sú to len bombastické reči, ktoré nikam nevedú. Jediná taká lastovička je dongle TB(True Blue) ktorý obchádza ochranu podobne ako to robil JB. Opakuje sa situácia s pred roka, kedy vydali JB a následne prišiel CFW. Avšak najprv na tom musia zarobiť aj v tomto prípade a až potom je možné očakávať vydanie nového cfw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak na nový hry by stačili jen klíče pro přepsání SDK, ale jinak doufam že TB podlehne a půjde to i na teensy(ikdyž dump donglu už je ale funguje pouze pokud máte ten samý HW jako dongle). Momentálně něco dělá KaKaRoTo, ale zatim má pouze možnost instalovat *.pkg ale ne spustit aplikaci, podle jeho slov by souštění aplikací mělo být možné. Podle jeho metody ale nepůjde upravovat FW, takže nepůjde Peek&Poke, takže nepůjdou backup manageri. Ostatní HB jako Showtime by ale měli jít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu