Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Skate


Dzej

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Hrál jsem to asi 15 minut a prodávám to.Hra pro náctileté a to už dávno nejsem.Ty hry co máš v závorce jsou lepší.

Hhh kámo(sorry za oslovení pane plácek :D ;))mezi náctileté se už dávno nepočítám a hru hraju jako bych jím byl(taky to bude tím,že jsem vlastně na skejtu prožil dětství i pubertu a občas si zajezdím i teď na stará kolena:D)příště prosím o trochu víc tolerance ke hrám podobného typu.To bych taky mohl říct,že např Cod je pro vojenské fanatiky a pravda je přitom někde jinde...je to jenom o zábavě.Jenom o zábavě.Každý máme rádi hold něco jiného.Peace all

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně potvrzuji co kolegové přede mnou. Každého baví něco jiného a pokud chcete jednu z nejlepších her tohoto roku tak SK8 tam určitě patří. je to herní revoluce v oborů skejtařů. Sám jsem projel demo do detailu, že umím ovládat flipy aj. triky do puntíku. doporučuju, brzo mě čeká plná ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a navíc, lidi co si myslí že je tony lepší, tak se mýlí, je to pořád na jedno brdo. triky jsou stejné, grafika nic moc a navíc z toho ani nemáte takový prožitek jak ze SKATE, vy vlastně jen mačkáte cuplíky a ostatní za vás udělá konzole, ale u SKATE celé prkno ovládáte páčkama, takže máte z hry daleko větší prožitek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
Nevíte jestli ma skate multiplayer?

Má muliplayer,ale jenom party play kdy hrajete na střídačku kdo udělá lepčí trik.Split screen ve hře chybí.Jinak po internetu to jde taky líbezně hrát ;)

A k tématu Tony vs SKATE.To je jako srovnávat Gran turismo a burnout chlapi.Takže asi tak.Peace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Hej chalani.Potreboval by som od vás pomoc!Vy ste už hru prešli?Ak hej,tak mi prosím odpovedzte na túto otázku.Čo mám robiť,keď som prešiel zatial SHINGA,prešiel som už aj tú mini súťaž v tom malom skateparku za tým obchodom,a už som prešiel aj všetkých legendárnych skejťákov,možno všetkých nie,ale teraz tam už žiadný nieje.A už mám na tej mapke iba také ikonky skate,kde mám nahrávať kombo príklad(400bodov na tej a tej tyči),a sú aj v zakázaných miestach.MAM ICH PREJSŤ ALEBO NIE?

Poviem vám čo ma nasralo.Hral som,a išiel som do tej zakázanej zony urobiť to kombo na tej tyčke cez schody.A začal ma nahánat ten sekurit.A dva krat ma chytil no nenasere ? :D

Bol by som rád keby ste mi poradili.

DIKY

PRESO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Security Guard je tam jen jako záškodník. Můžeš se mu vyhnout a snažit se trick dokončit, aniž by tě chytil a pokud tě nahání, vyjeď ze zony, tam už nemůže. :) Nejlepší je počkat si na příležitost, když je na nějakém zapadlém místečku a pak trik v klidu udělat. Takže rozhodně dělej i úkoly v zakázaných zonách, tenhle chlapík je tu jen pro zpestření. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu