Dzej Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 K co mate negdo tudle libovou prabicku? ja hral demo a je to pecka ale setrim na jiny hry na listzopad( CoD4, RaC, Ašašín) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
placek Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Hrál jsem to asi 15 minut a prodávám to.Hra pro náctileté a to už dávno nejsem.Ty hry co máš v závorce jsou lepší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becks Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Hrál jsem demo. Je to celkem pařba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mansda36 Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ja hral taky demo a celkem mě to dost bavilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narliza Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 co říkáte na konkurenci http://www.youtube.com/watch?v=q3BVv3ku7mE&mode=related&search= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becks Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Tony nic moc , SKATE je lepší. No určitě má líp propracovaý ovládáni. Mám i demo Tony Hawk's Proving Ground , nebo něják tak. A je to strašně stejný jak Toňáci na starši konzolce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaikai Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 už to hraju 10 hodin čistýho času a zatim mě to moc baví hral jsem i tonyho ale tohle je jaksi dospělejší herně musíš bejt trošku šikovnější než v tonym si myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higgins Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Kvuli tydle hře si budu kupovat ps3 a nejvic se na to těšim, tony narozdil od tohodle sux ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IZZA Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Hrál jsem to asi 15 minut a prodávám to.Hra pro náctileté a to už dávno nejsem.Ty hry co máš v závorce jsou lepší. Hhh kámo(sorry za oslovení pane plácek :D ;))mezi náctileté se už dávno nepočítám a hru hraju jako bych jím byl(taky to bude tím,že jsem vlastně na skejtu prožil dětství i pubertu a občas si zajezdím i teď na stará kolena:D)příště prosím o trochu víc tolerance ke hrám podobného typu.To bych taky mohl říct,že např Cod je pro vojenské fanatiky a pravda je přitom někde jinde...je to jenom o zábavě.Jenom o zábavě.Každý máme rádi hold něco jiného.Peace all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juseph Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Potvrzuju, je to moc hustá hra...zrovna ji du pařit ne mém novém ps3 který sem si kvuli tomu koupil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar91 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ja som hral len demo zatial , ale musim povedat ze bavil som sa pri tom neskutocne dobre .. a urcite ked dohram ratcheta a folklore , pouvazujem nad kupou .. urcite radsej ako CoD4 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariyo Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Přesně potvrzuji co kolegové přede mnou. Každého baví něco jiného a pokud chcete jednu z nejlepších her tohoto roku tak SK8 tam určitě patří. je to herní revoluce v oborů skejtařů. Sám jsem projel demo do detailu, že umím ovládat flipy aj. triky do puntíku. doporučuju, brzo mě čeká plná ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
placek Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Ano je to asi nejlepší hra v tomto oboru.Ale jen pro úzkou skupinu fanoušků. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariyo Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 a navíc, lidi co si myslí že je tony lepší, tak se mýlí, je to pořád na jedno brdo. triky jsou stejné, grafika nic moc a navíc z toho ani nemáte takový prožitek jak ze SKATE, vy vlastně jen mačkáte cuplíky a ostatní za vás udělá konzole, ale u SKATE celé prkno ovládáte páčkama, takže máte z hry daleko větší prožitek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumca Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Nevíte jestli ma skate multiplayer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IZZA Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Nevíte jestli ma skate multiplayer? Má muliplayer,ale jenom party play kdy hrajete na střídačku kdo udělá lepčí trik.Split screen ve hře chybí.Jinak po internetu to jde taky líbezně hrát ;) A k tématu Tony vs SKATE.To je jako srovnávat Gran turismo a burnout chlapi.Takže asi tak.Peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preso Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Hej chalani.Potreboval by som od vás pomoc!Vy ste už hru prešli?Ak hej,tak mi prosím odpovedzte na túto otázku.Čo mám robiť,keď som prešiel zatial SHINGA,prešiel som už aj tú mini súťaž v tom malom skateparku za tým obchodom,a už som prešiel aj všetkých legendárnych skejťákov,možno všetkých nie,ale teraz tam už žiadný nieje.A už mám na tej mapke iba také ikonky skate,kde mám nahrávať kombo príklad(400bodov na tej a tej tyči),a sú aj v zakázaných miestach.MAM ICH PREJSŤ ALEBO NIE? Poviem vám čo ma nasralo.Hral som,a išiel som do tej zakázanej zony urobiť to kombo na tej tyčke cez schody.A začal ma nahánat ten sekurit.A dva krat ma chytil no nenasere ? :D Bol by som rád keby ste mi poradili. DIKY PRESO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Ten Security Guard je tam jen jako záškodník. Můžeš se mu vyhnout a snažit se trick dokončit, aniž by tě chytil a pokud tě nahání, vyjeď ze zony, tam už nemůže. :) Nejlepší je počkat si na příležitost, když je na nějakém zapadlém místečku a pak trik v klidu udělat. Takže rozhodně dělej i úkoly v zakázaných zonách, tenhle chlapík je tu jen pro zpestření. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhoolender_CR Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 hojte jsou v skate trofeje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensei Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 hojte jsou v skate trofeje? Nejsou...:bash: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts