čaute lidi.potřeboval bych prosím pomoc.Dělám úkol do školy a to web v HTML, mám tam dané pár slov na levo ze kterých potom udělám odkazy-ty slova jsou:Multiplayer,Singleplayer,Maps,Characters,Survival mode,weapons. ZKOUŠEL JSEM DÁT DO STŘEDU NĚJAKÝ TEXT(napsal jsem hodně krát písmeno d,jen pro simulaci abych věděl jestli to funguje),ALE NEMŮŽU TO DÁT DO STŘEDU.PORADÍTE PROSÍM?
Konktrétně to co jsem zatím udělal ten kód v HTML vypadá takhle.Dole vidíte i velký počet písmen dddddd....abych věděl jestli to funguje,ale nefunguje.PROSÍM POMŮŽETĚ NĚKDO PROSÍM?
Otázka
lipka1slipka
čaute lidi.potřeboval bych prosím pomoc.Dělám úkol do školy a to web v HTML, mám tam dané pár slov na levo ze kterých potom udělám odkazy-ty slova jsou:Multiplayer,Singleplayer,Maps,Characters,Survival mode,weapons. ZKOUŠEL JSEM DÁT DO STŘEDU NĚJAKÝ TEXT(napsal jsem hodně krát písmeno d,jen pro simulaci abych věděl jestli to funguje),ALE NEMŮŽU TO DÁT DO STŘEDU.PORADÍTE PROSÍM?
Konktrétně to co jsem zatím udělal ten kód v HTML vypadá takhle.Dole vidíte i velký počet písmen dddddd....abych věděl jestli to funguje,ale nefunguje.PROSÍM POMŮŽETĚ NĚKDO PROSÍM?
<html>
<head>
<title>Modern Warfare 3 page.</title>
</head>
<body background="http://blastmagazine.com/wp-content/uploads/2011/06/modern_warfare_3_wallpaper_by_amirclark-d3hgrfp.png">
<table border="0" WIDTH="100%">
<tr>
<td ALIGN="CENTER"><h1><font color="66cc33">Evetrything about Modern Warfare 3.</font></h1></td>
</tr>
</table>
<table border="0">
<tr>
<td><font color="0000FF">Multiplayer</font></td>
</tr>
</table>
<table border="0">
<tr>
<td><font color="0000FF">Singleplayer</font></td>
</tr>
</table>
<table>
<tr>
<td><font color="0000FF">Maps</font></td>
</tr>
</table>
<table>
<tr>
<td><font color="0000FF">Characters</font></td>
</tr>
</table>
<table>
<tr>
<td><font color="0000FF">Survival mode<font></td>
</tr>
<table>
<table>
<tr>
<td><font color="0000FF">Weapons</font></td>
</tr>
</table>
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
</body>
</html>
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.