BigMen Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Ahoj :) chci jeste s jednima týpkama vydat CD (dělám beaty) a my by sme to chtěli udělat tak že by se to CD uplo na net a nekdo by poslal sms s 10-ti korunama a jemu by se poslalo heslo a on by si to stáhnul a problem je že nevim kde tuhle službu sehnat :/ (to CD je EP max 6 tracku) Já myslim že je to dobrý za 10kč určitě si to koupi vic lidi než za 100 :D prostě si nejakej typek nedobije REDTUBE a stahne si nase EP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Nedoporučuju.. z tý SMS dostanete po odečtech nákladů provozovatele úplný minimum ceny SMS... pro fanoušky se dá jistě najít lepší způsob příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 :( mě nic jinýho nenapadlo ale víš co.. ja do toho už teď dost investloval tak bych i něco rád z5 :) a elektronickou podobou mi to prijde nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 V tom případě raději Paypal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 A jde to udělat i nějak jednoduše? jako.. já se v tom nevyznám :) ale je dulezity aby to bylo jednoduchy (hlavne pro ně) chápeš.. :) síla je v jednoduchosti a není nic lehciho než zvednout mobil a poslat SMS. Když by měli jít někam do bankomatu tak na to se 80% lidi vykašle a rači to stáhne nebo oželí Není něco co bych mohl na psat treba do googlu a precist si o možnostech? ja nevim jak to napsat :D nenapadá mě to :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Z té SMS by si nic neměl..ale naopak PP každý nemá takže nevím..Vydělat se dá na obojem ale to potřebuješ hoodně lidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Takze, sam provozuju sluzbu, kde se plati (i) pomoci SMS a ver, ze z toho mas naproste minimum (90% jde operatorum a sprostrekdovatelum te sluzby). Ja osobne mam zkusenosti s http://www.mobilniplatby.cz/ ale doporucuju http://www.smsden.com/premium-sms-platby.html jelikoz to vychazi nejvyhodneji (a taky k nim asi brzo prejdu). A tady je videt, kolik dostanes z kazdy platby u SMSden (a to je nejvyhodnejsi, co muzes mit, u mobilniplatby.cz je to jeste mnohem horsi btw): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Anonymous_ : WoW :) fakt moc dekuju :) presne tohle sem sháněl. Ulehcil jsi mi moc práce :) a co ty "prodáváš"? jestli se muzu zeptat.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Anonymous_ : WoW :) fakt moc dekuju :) presne tohle sem sháněl. Ulehcil jsi mi moc práce :) a co ty "prodáváš"? jestli se muzu zeptat.. :) V pohode :) K tomu co prodavam - mrkni mi do podpisu :) (VŠE testy) Jinak, nejlepsi platebni metoda je prevod na ucet - nic z toho ti nikdo nebere a tak z toho mas nejvic, ale zase pokud se to prevadi z jine banky, pak mas penize na uctu az za 2 dny (coz je blby pro zakaznika, pokud plati za nejake sluzby, tak to nema hned, ale musi 2 dny cekat...). PayPal take neni spatny, ale v CR to stale nema TOLIK lidi (mobil ma kazdej a navic SMSky detem, co jim plati pausal rodice, nedela problem) a hlavne pokud mas Personal ucet, tak si z toho PayPal taky bere nejake penize a za lepsi ucet se plati mesicne... A pro platbu kartou si je treba zaridit platebni branu a ta stoji nekolik tisic pri zrizeni + musis mit pomerne velky obrat (a navic stale existuje dost lidi, kteri tomu neveri). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.