Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Placeni prez SMS


BigMen

Recommended Posts

Ahoj :) chci jeste s jednima týpkama vydat CD (dělám beaty) a my by sme to chtěli udělat tak že by se to CD uplo na net a nekdo by poslal sms s 10-ti korunama a jemu by se poslalo heslo a on by si to stáhnul a problem je že nevim kde tuhle službu sehnat :/ (to CD je EP max 6 tracku) Já myslim že je to dobrý za 10kč určitě si to koupi vic lidi než za 100 :D prostě si nejakej typek nedobije REDTUBE a stahne si nase EP :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jde to udělat i nějak jednoduše? jako.. já se v tom nevyznám :) ale je dulezity aby to bylo jednoduchy (hlavne pro ně) chápeš.. :) síla je v jednoduchosti a není nic lehciho než zvednout mobil a poslat SMS. Když by měli jít někam do bankomatu tak na to se 80% lidi vykašle a rači to stáhne nebo oželí

Není něco co bych mohl na psat treba do googlu a precist si o možnostech? ja nevim jak to napsat :D nenapadá mě to :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze, sam provozuju sluzbu, kde se plati (i) pomoci SMS a ver, ze z toho mas naproste minimum (90% jde operatorum a sprostrekdovatelum te sluzby).

Ja osobne mam zkusenosti s http://www.mobilniplatby.cz/ ale doporucuju http://www.smsden.com/premium-sms-platby.html jelikoz to vychazi nejvyhodneji (a taky k nim asi brzo prejdu).

A tady je videt, kolik dostanes z kazdy platby u SMSden (a to je nejvyhodnejsi, co muzes mit, u mobilniplatby.cz je to jeste mnohem horsi btw):

20111127-r9ksh78df21hayn1t433yi7fg5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anonymous_ : WoW :) fakt moc dekuju :) presne tohle sem sháněl. Ulehcil jsi mi moc práce :) a co ty "prodáváš"? jestli se muzu zeptat.. :)

V pohode :)

K tomu co prodavam - mrkni mi do podpisu :) (VŠE testy)

Jinak, nejlepsi platebni metoda je prevod na ucet - nic z toho ti nikdo nebere a tak z toho mas nejvic, ale zase pokud se to prevadi z jine banky, pak mas penize na uctu az za 2 dny (coz je blby pro zakaznika, pokud plati za nejake sluzby, tak to nema hned, ale musi 2 dny cekat...). PayPal take neni spatny, ale v CR to stale nema TOLIK lidi (mobil ma kazdej a navic SMSky detem, co jim plati pausal rodice, nedela problem) a hlavne pokud mas Personal ucet, tak si z toho PayPal taky bere nejake penize a za lepsi ucet se plati mesicne... A pro platbu kartou si je treba zaridit platebni branu a ta stoji nekolik tisic pri zrizeni + musis mit pomerne velky obrat (a navic stale existuje dost lidi, kteri tomu neveri).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu