Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XGB3 hry hlásí chybu "Unreadable disc"

Otázka

Odesláno

Mám xbox s flashem LT 2.0, na kterém bez problému běží všechny hry až na XGB3. Zkoušela jsem Vocassín's Creed Revelations a CoD Modern Warfare 3, dokonce jsem to jak *** stahovala a vypalovala víckrát, ale pokaždé to samé-po cca 3o minutách hraní mi ta bílá krabice vyhodí hlášku "UNREADABLE DISC"

Vypalovala jsem na Emtec double layer, rychlost vypalování 2.4x, nejnovější ImgBurňákem a postupovala jsem podle návodu tady na fóru.

Takže pánové, poraďtě..

post-16222-14687158664386_thumb.jpg

Recommended Posts

• 0
Odesláno
rAy;1188766']V tom případě objednám Verbatimky a pozkouším.. Je tu ještě nějaká další možnost' date=' jak to řešit (kdyby Verbatim nepomohly) ?[/quote']

Pokud ještě nepoužíváš mechaniku Lite-On s upraveným FW pro vypalování XGD3 záloh, tak je to poslední šance na úspěch, jinak opravdu ten RGH je pro offline hráče nejlepší volba a úplně se vyhneš vypalování DVD.

• 0
Odesláno
rAy;1188726']Mám xbox s flashem LT 2.0' date=' na kterém bez problému běží všechny hry až na XGB3. Zkoušela jsem Vocassín's Creed Revelations a CoD Modern Warfare 3, dokonce jsem to jak *** stahovala a vypalovala víckrát, ale pokaždé to samé-po cca 3o minutách hraní mi ta bílá krabice vyhodí hlášku "UNREADABLE DISC"

Vypalovala jsem na Emtec double layer, rychlost vypalování 2.4x, nejnovější ImgBurňákem a postupovala jsem podle návodu tady na fóru.

Takže pánové, poraďtě..

[ATTACH=CONFIG']15187[/ATTACH]

mám lite-on s novým FW, používám verbatim, rychlost zápisu 2,4 a u MW3 mi to už dvakrát tuto chybu hodilo taky....

zkus hrát z HDD

• 0
Odesláno
mam tu stejnou chybu ukazuje mě to to stejne a vypalil sem to podle navodu rychlost 2.4 na verbatimku a hra me nejde vubec pustit pustim chvilku černo a pak se objevi tady ta tabulka jak nekdo radil RGH co to presně je ?

http://www.flashxbox.sk/reset-glitch-hack-jtag-exploit-gligli-tiros-xc2c64a-cpld-xilinxs-xecuter-coolrunner-ii-maximus-stinger-x360glitchip/#clanok

• 0
Odesláno

mero pouzivas uplne blbosti

to ze tady nekdo pise ze jde palit jen na verbatimky a ze napr forza 4 umi palit jen jedna mechanika je blost plalim to na dvd s nazvem esperanza ze zlevnenky a forzu 4 sem rozjel v pohode ten komu xgd3 hry hlasi Unrecognizeable disc. a ma LT 2.0 tak ma tichej update a aby ste ty hry rozjeli stači kdyz si stahnete horizont a sezente si flashuv v obchode 4gb flashka 199kč strcite ji do xboxu naformatujete ji date ji do pc pustite horizont a zestranyk xbox 360 updater si stahnete update vlozite na tu flasku a flasku pak date do xboxu a hra se vam spusti ale kazda stazena hra ma jine ID ja sem napr rozjel forzu 4 az na 3 update http://www.xbuc.net/ a takhle to delateu kazde hry stahnete novou hru co ma xgd3 a najdete si na ni update fixnete to do flashky presprogram horizonta flasku vlozitr do xboxu a hra vam pojede a aby ste tam tu flasku nemuseli mit furt staci si ty udpaty na flashe kopirovat do xboxu primo nakej abchx nebo co to je za blbost je pro zoufalce a na xgd3 hry stejne zatim jeste ani neni rozjizdim vsechny xgd3 hry co zatim vyšli

• 0
Odesláno
mero pouzivas uplne blbosti

to ze tady nekdo pise ze jde palit jen na verbatimky a ze napr forza 4 umi palit jen jedna mechanika je blost plalim to na dvd s nazvem esperanza ze zlevnenky a forzu 4 sem rozjel v pohode ten komu xgd3 hry hlasi Unrecognizeable disc. a ma LT 2.0 tak ma tichej update a aby ste ty hry rozjeli stači kdyz si stahnete horizont a sezente si flashuv v obchode 4gb flashka 199kč strcite ji do xboxu naformatujete ji date ji do pc pustite horizont a zestranyk xbox 360 updater si stahnete update vlozite na tu flasku a flasku pak date do xboxu a hra se vam spusti ale kazda stazena hra ma jine ID ja sem napr rozjel forzu 4 az na 3 update http://www.xbuc.net/ a takhle to delateu kazde hry stahnete novou hru co ma xgd3 a najdete si na ni update fixnete to do flashky presprogram horizonta flasku vlozitr do xboxu a hra vam pojede a aby ste tam tu flasku nemuseli mit furt staci si ty udpaty na flashe kopirovat do xboxu primo nakej abchx nebo co to je za blbost je pro zoufalce a na xgd3 hry stejne zatim jeste ani neni rozjizdim vsechny xgd3 hry co zatim vyšli

Tady je někdo chytřejší než c4eva:?

• 0
Odesláno

neslisim: Ne všichni si tady přejou být zabanováni, k čemuž tenhle tvůj neoficiální způsob pravděpodobně povede. Ví se o tom, že to tak jde, ale bylo to používaný jen jako berlička pro lidi, kteří už stejně mají flag, než vyjde LT+ 3.0. A Abgx už je...

tak jsem to prohnal Abgx 1.06, v něm všechno v pohodě ale xbox pise Unrecognizeable disc.

Zkontroluj vypálenou hru v kprobe2 hoď sem výsledky. Kde jsou ty Verbatimky vyrobený?

Jak to je stim ID?Nejak se to meni,nebo jak to ze vetsine lidi to tady nejde spustit? :)

Jaké ID myslíš? Já mám LT+ 3.0, iHAS, používám verbatim a nestalo se mi, že by jediná hra nešla spustit.

• 0
Odesláno

Na zpravne vypaleni xgd 3 her je zapotrebi

1) upravene topologicke data v iso pres abx 360 v 1.6

2) pro lepsi vypaleni vypalovacku Ihas s upravenym fw Burner Max

3) v mem pripade preferuji program na vypalovani a to CloneCD v 5.3.1.4

(ImgBurn mi haze unreable disc a v CloneCD mi hra jede)

(vypaluji na NEwerbatimky ale na Aone Plus DVD+R DL 8x pri rychlosti 4x

takze vam co hry nejedou zkuste si upravenou hru vypalit pres CloneCD a uviidte :-) dnes jsem se presvedcil ze ne vzdy tomu tak je....

• 0
Odesláno

A proboha naučte se už kontrolovat vypálené hry v kprobe2! Alespoň prvních pár kousků, nebo když vidíte, že máte problémy. Protože i když je hra vypálená a jede dobře, tak pokud kvalita vypálení není dostatečná, i to u XGD3 her může vést k banu! Už asi 5x jsem tady radil někomu, komu hry nefungovaly, aby sem hodil výsledky z kprobe2, ale dotyčný se na to vždycky vykašlal, pak je těžký radit.

http://www.ixtreme.net/open-forum/17835-how-i-burn-check-xgd3-using-imgburn-2-5-6-0-kprobe-2-a.html

Tady je návod pro vypalování v imgburn a kontrolu v kprobe2 i s tím, jaké by měly být výsledky, aby se dalo DVD považovat za dobře vypálené.

• 0
Odesláno

No tak jsem si Dlaho vzal tve rady k srdci a podle navodu jsem si presne bod po bodu nastavil imgburn a vypalil BATMANA ARKHAM CITY (s upravenyma topologickyma datama)

a po vypaleni jsem to projel v Kprobe2 a vysledky moc nemile :

Date : 16.1.2012 20:37:52

Model : 4-0-0-0 D:ATAPI iHAS124 B AL0S

Disc : DVD+R DL , RICOHJPND01C [Ricoh Company Limited]

Speed : 4x

ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1

Scanned range : 0 - 4267023

Sampling count : 250301

Errors : 0

PI Max : 76

PI Average : 10,24

PI Total : 320707

PIF Max : 18

PIF Average : 0,73

PIF Total : 22916

post-36807-14687159086593_thumb.jpg

podle jeho mam trochu vyssi skoro vse jeho nastaveni :

PI MAX should be 100 or less & PI Average should be 5 or less

PIF MAX should be 4 or less & PIF Average should be 0.20 or less

Nero Score should be no less than 90

a hlavne ze mi tu hru xbox neprehraje hodi hlasku unrecognized disc a koncim tak mi rekni v cem delam chybu ? prece jediny co mam jinak je to ze nevypaluji na Werbatimy tak to prece nemuze byt tim .

vypalim si to v clone cd a pak to projedu znovu kprobe2 a vyhodim tu potom k porovnani vysledky protoze pres clone cd mi hry jedou resp Driver San Francisco vice jsem jich nezkousel takze ted jdu na Batmana.

• 0
Odesláno

No jo, ty výsledky nejsou nejideálnější, to PI ještě jakž takž jde, ale hlavně PIF bych se bál, já mám většinou PIF average pod 0.1 a maximum 2 (a to s maximálně dvojitým výskytem v grafu). Jinak PI max kolem 50ti a average kolem 2.

Ono to pravděpodobně bude právě tím, že nemáš Verbatimky, žádný jiný media nejsou tak kvalitní jako Verbatim (made in Singapore). Zkus trochu experimentovat s rychlostma vypalování. Mě třeba vypaluje mechanika líp rychlostí 4x (zapnutý OPC) než 2,4x.

Můžes ještě taky experimentovat s nastavením mechaniky, iHAS má spoustu featurek jako Force Hypertuning, Onlyne Hypertuning, SmartBurn,... A různým lidem to jede s různým nastavením různě dobře, není na to moc univerzální návod. Taky se doporučuje, když to dělá problémy, před každým vypálením smazat OPC historii mechaniky. Všechny tyhle featurky jdou nastavovat přímo z ImgBurn.

• 0
Odesláno

no tak jsem to zkusil v tom clone cd a stejne taky to hodilo unrecognized disc tak nevim jako takhle exprimentovat a vyhazovat dvd za dvd se mi nechce kdyz je v tom tolik promenych ja mam rgh a jsem za vodou krasne si to vse spustim z hdd a nebudu nic vypalovat dokud nekdo neupresni presne nastaveni nebo lepsi postup.

jedine co jeste udelam tak je to posli mi co mas vse nastavene ty v imgburnu udelam to dle tveho nastaveni v ATAPI iHAS124 B AL0S (tu mam ja) a co mas vse u ni nastavene na enabled ?

a kde najdu v tom grafu nero score ? nastavim si mechaniku dle tve Dlaho a koupim jednu Werbatimku DVD + R DL a vypalim to tak nastavene jak posles ty a uvidime.

Vysledek v Clone CD :

Date : 16.1.2012 21:44:57

Model : 4-0-0-0 D:ATAPI iHAS124 B AL0S

Disc : DVD+R DL , RICOHJPND01C [Ricoh Company Limited]

Speed : 4x

ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1

Scanned range : 0 - 4173808

Sampling count : 244673

Errors : 0

PI Max : 58

PI Average : 10,21

PI Total : 312600

PIF Max : 9

PIF Average : 0,50

PIF Total : 15361

post-36807-14687159089312_thumb.jpg

a stejne to v xboxu nespustim .... tak jedine to nastavit a vypalit na werbatimu jak to mas nastavene ty....

koupim jen jednu na test a pak dam sem posledni vysledek na werbatimce tak snad jak to mas ty to pojede taky kazda v poradku.... kdy se asi tak dostanes k pc jeste dnes ?

• 0
Odesláno

Nero score v grafu Kprobe2 nenajdeš, to počítá program co je právě k Neru, ale kprobe2 je údajně stejně přesnější. Věřím, že s verbatim nebudeš mít žádný problém. Jak se dostanu k mýmu PC, tak si všechno nastavení opíšu a pošlu to sem. Jinak jedna Verbatim se moc nevyplatí, já kupuju po 10ti, pak je cena kolem 25Kč za jednu, ale jestli to chceš jenom na jeden test, tak chápu.

• 0
Odesláno

Takže moje nastavení:

80518245.png

Tady klikni na vyznačenou ikonu, potom vyber lite-on a můžeš nastavovat různý featurky mechaniky.

Já mám

• Force Hypertuning - DISABLED
  • Online Hypertuning - ENABLED
  • Overspeed - DISABLED
  • SmartBurn - ENABLED
  • A ještě tady můžeš vyčistit OPC historii (Clear OPC history), tak to kdyžtak udělej než začneš a potom určitě neuškodí, když powercykluješ mechaniku (vypnout PC, odpojit z elektřiny, počkat tak pul minuty, zapnout PC

Pak jdi do Tools -> Settings a tady musíš zaškrtnout akorát "Perform OPC before write". Obrázek:

36162568.png

Jinak všechno nastavení ImgBurn mám defaultní.

Pak tam strč verbatimku (až budeš kupovat, kup radši made in Singapur) a vypaluj rychlostí 4x.

P.S.: Ještě se můžeš pro jistotu ujistit, že máš nastavenej book type na DVD-ROM, což ale skoro určitě máš, jinak by jsi asi nevypálil nic funkčního. Ale pro jistotu, je to ta ikona napravo vedle té na prvním obrázku.

Tak hodně zdaru :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu