pemier Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Zdravím, potřeboval bych radu s nákupem konzole. PS3 s move nebo xbox s kinect.díky předem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 FxR, časem zjistíš že ten analog je právě super takhle, je to zvláštní, ale o hodně víc pohodlné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Lets flame... Jsou i jiny kriteria pro rozhodovani. Ja jsem Microsoft hater, tak jsem uz proste xbox nemohl mit, ikdyz to je dobra konzole. A jedina PODLE ME dobra exkluzivita na xbox jsou Gearsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Co na tom MS tak nenávidíš? Že jsou zazobaní (to je pravda, ale vem si kolik věcí by neexistovalo, kdyby oni neexistovaly). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 No, MS je spíš žába na prameni. Stačí se podívat, jak se vyvíjely vidle. Ve srovnání s Applem to byl celkem debakl. Nakonec, velmi rozšířené vtipy mluví za sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Na ps3 jsem přešel taky kvůli tomu, že když jsem si chtěl koupit nějakou levnou multiplatformní hru, tak jsem ji dal vyhledat na aukru a na ps3 tam byla vždycky víckrát. I tady na fóru v bazaru frčej víc ps3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 V česku je PSkařů hodně, hlavně češi nechtěj platit gold, ale ve světě je mnohem oblíbenější xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Chtěl jsi říct v Americe. Celosvětově jsou prodeje víceméně stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Vezměte si třeba Xbox Original a PS2 - Kdo z vás měl PS2 a kdo první Xbox? Myslím že drtivá většina měla PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 nevim nezastávám se jak PS3karů tak XBOXárů každá konzole má neco do sebe... ja mam PSka (koupili mi je rodice k vanocum) kdyby bylo na mě tak bych si radši koupil xbox(asi jen ale kvůli GoW 1,2,3 a Fable 2,3) každopádně sem rád i za PS3 tohle je pak už věc názoru a gusta co by sis rád zahrál ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Fable bezi i na pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Přesněji řečeno první a třetí díl. Dvojka je Xbox 360 only. Gears of War je také na PC. Druhý a třetí díl už ne. Ale zase, Hollowiik nemusí mít vhodné PC. Pak je mu to celkem na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Prave ,ale dneska se da sehnat slusne pc okolo 6-8tisic kde ti tohle bezi a taky slusne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Podle exkluzivit no, já si radši vyberu samotné Halo 3 před celou sérii Killzone, Uncharted atd, protože mě to prostě baví víc a jsem velkej fanda no. Je to věc vkusu... šak o tom mluvím, Halo 3 je exkluzivita...já jsem si vybral ps3 jen kvuli serii Uncharted a God of War, ostatní exkluzivity mě moc nezajímají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Prave ,ale dneska se da sehnat slusne pc okolo 6-8tisic kde ti tohle bezi a taky slusne .) To je kec :) a i kdyby tak jak dlouho poběží slušně než bude potřeba upgrade, já si konzolu pořídil místo upgradu pc do kterého bych dal minimálně 12 000, takhle jsem za 4 000 vysmátej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?eid=104140 Nepocital jsem jen bednu ono se da jinak vybrat i levneji treba i pres aukro si koupis hotovou sestavu / sice treba pouzitou,ale muze byt. Jeste v zaruce a nebo koupis uplne novou,ale za hodne zajimave penize.Je hodne moznosti. Tak si nemyslim,ze by neslo sehnat slusnou sestavu. Priklad : Aukro Procesor : AMD X2 sezenes 1500 kc grafika : HD4850 DDR3 512 MB sezenes 1500-2000 kc Pameti : 4GB Pameti DDR3 - 1000 kc max. Zdroj max. 1000 kc Seasonic 500W (nove z kramu) Deska : AM3 do 1500 kc ... treba ASUS Asus M4A88T-M - AMD 880G : http://aukro.cz/asus-m4a88t-m-amd-880g-i1960408655.html A pak nejakou bednu do 1500 kc. Co se tyka zapojeni da se lekce propojit pc s TV HDMI , DVI ..atd. cena za komlplet : 7500 kc !!! A to se da nekde ubrat,nekde pridat. Zalezi na jedinci teoreticky se da se sehnat dobre pc v rozmezi : 6000 - 7000 kc a ver,ze vykon treba HD4850 bude na dnesni hry bohate stacit. A vesele pohrajes na 1080p na 40-50 snimku. A s porovnani s nekteryma hrama je to fakt rozdil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Výkonnově jo, ale optimalizace her na konzole a na pc je někde jinde, tohle je tenhle podzim ještě dostačující sestava, ale co příští rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 To je kec :) a i kdyby tak jak dlouho poběží slušně než bude potřeba upgrade, já si konzolu pořídil místo upgradu pc do kterého bych dal minimálně 12 000, takhle jsem za 4 000 vysmátej.. Přesně ! Mám 5 let starý PC - Upgradovat bych musel vše (Ram,Grafárna,Procesor) - 12000,takhle si krásně koupím Xbox za 4000 až 5500 s Livkem a krásně hraju pecky v HD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Pristi rok ? Dokud tady bude PS3 a Xbox360 tak se hry nikam ve vykonu nepohnou ani vyrobci grafik toho tolik neukazali. Fakt ver,ze kdyz nekde splasis do kompu slusnou grafiku typu HD4850 DDR3 512MB tak ti pocitac poslouzi na hodne dlouho. ( Tohle je bezkonkurecni za ty prachy vs vykon !!!) Cele co dela pc vykonem je jen o grafice a postaci na to i Amd x2 ... pred rokem jsem stavel tatkovi pc k narozeninam a akorat jsem mu dal svoji grafiku HD4850 a jede vsechno na plno FullHD 1900x1080 ... bez sekani.Nedacno jsem mu tam dal auta a jak to jede. // Jsem se pobavil ... v HD !! :D .. ono to presneji neni HD ,ale 720p a max.je to roztazeny a vyhlazovani u takovych her ani nemluve. Vykon PS3 a vykon Xbox360 je asi jako vykon HD2600 a nebo GeForce rady 7000 ... mozna je to tam pouzito.Takzvane ze vykon techto grafik bylo z dob kdy vysel Tomb Raider Underworld. PS3 grafika : Postaveno na čipu NVIDIA NV74 (Řada NVIDIA GeForce 7800 GTX) Xbox ma cip od Ati : ATI R500 Xenos http://doupe.zive.cz/ps3/xbox-360-vs-playstation-3-z-pohledu-hardwaru--kdo-bude-rychlejsi/sr-1-sc-114-a-121093 Proto kdyz to jde si radeji hru zahraju na pc ,pac take na pc jednoduse lepe vypada a az kdyz je to nejaka exlusivni hra.Tak potom si ji rad zahraju na ps3, po pripade na Xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Výkonnově jo, ale optimalizace her na konzole a na pc je někde jinde, tohle je tenhle podzim ještě dostačující sestava, ale co příští rok? Než vyjde nová generace konzolí, která nastaví laťku opět vysoko, tak bude takový počítač stačit. Většina her zase taková extrémní nároky dneska nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Myslim si,ze vam jeste dnesni pc rok 2012 pekne vydrzi az rok 2013 bude nastup nove generace a snad se konecne nekam vykon zas o kus posune. A stejne to zas nebude az takovej skok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Fajn, :) já si koupil xko hlavně kvůli forze, a sportovním hrám(fight night,mma atd..) Ale to už se tu řešilo..Už jsem si navykl na hraní na konzoli a neměnil bych... Zajímavé je, že než jsem si koupil xbox a měl jsem dostačující PC tak jsem byl celkem odpůrce konzolí.. :D K tomu HD, vždyt xbox má možnost nastavení rozlišení 1080p a to je Full HD ne?Nebo jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Nekonečné téma opakoané 1000x a jednou. Skus hledat.. Ale já preferuju xbox je proste přátelštější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 FullHD zobrazeni je jen pouze obraz ( rozliseni ) Hra samotna,ale fullHD nikdy nejede ... muze treba 1200x700 nebo 1000x700 ( jak jsou ty hodnoty) A pak je to nazoumovano a vypada to hruzostrasne,ale nekdo si aspon trochu umi poradit. Uncharted , God of war ,kdyby tohle dali na pc ... normalne by me schorela grafika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZOL3ND3R Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 čistá pravda ale hádat se nebudu. Musím uznat že si to rockyzz dává..:D mimochodem Halo je best forever..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Ale je zajímavý jak se tenhle topic chytnul... Čekal sem že s tím jeho dotazem ho pošlem někam do pryč... A ono se to takhle rozjelo.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pemier
Zdravím,
potřeboval bych radu s nákupem konzole.
PS3 s move nebo xbox s kinect.díky předem za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
14
10
7
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 29
38
lis 28
9
lis 30
3
lis 27
2
Top Posters For This Question
Quicksilver 14 posts
rockyzz 10 posts
Nanaki 7 posts
MEGIl_ 4 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 29 2011
38 posts
lis 28 2011
9 posts
lis 30 2011
3 posts
lis 27 2011
2 posts
51 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.