DannyPel Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Zdravým všechny, prosím o radu a pomoc. Pro svého syna jsem koupil PSP 1006 s verzí CFW 5.50 Prome v4. Rád bych na něm spouštěl iso hry a tak hledám někoho, kdo by mi pomohl, případně poradil jak na to. Jsem z Karlových Varů a nemám problém dojet v rozumném dosahu kamkoli. Četl jsem toho mnoho a nerad by jsem neopatrným zásahem zkazil radost jemu i sobě. :? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Ahoj, ten firmware co tam máš je už CFW, který ti dovolí hrát ISO/CSO hry, ale možná lepší by bylo, kdyby jsi si tam dal novější verzi, protože na tom 5.50 nejdou hrát novější hry (respektive jdou, ale musí se patchovat a to je dost otravné). Novější verzi CFW uděláš tak, že nejdříve si aktualizuješ na verzi 6.60 (tu seženeš na oficiálních stránkách SONY) ten firmware stáhneš, rozbalíš a soubor EBOOT.PBP co tam vznikne dáš do PSP/GAME/UPDATE (tu složku vytvoříš) a spustíš v PSP, (pokud ti to bude psát že je tam firmware 9.90 tak zmáčkneš SELECT a volbu usb device přepneš na Flash0 a restartuješ PSP, pak ho připojíš do PC, otevřeš složku vsh/etc a tam soubor version.txt v něm změníš řádku 9.90 na 5.50, uložíš, odpojíš PSP a změníš usb device zpět na memory stick) Potom si tam dej 6.60 PRO-B10 CIPL pomocí tohoto návodu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 jak psal nade mnou CFW tam máte takže už jen stačí nakopírovat hry do složky ISo v psp a co se týče her no vější hry mi fungují mám stejný cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 jak psal nade mnou CFW tam máte takže už jen stačí nakopírovat hry do složky ISo v psp a co se týče her no vější hry mi fungují mám stejný cfw No záleží na tom, jestli už ty hry stáhneš opatchovaný nebo ne, třeba takový GOW:GoS pokud si stáhneš neopatchovanou (untouched) verzi tak ti na tom 5.50 nepůjde a budeš muset buď stáhnout jinou opatchovanou verzi nebo si ho v PSP sám opatchovat programem ISO Tool a takhle je to s většinou nových her. Takže je opravdu lepší si aktualizovat na ten 6.60 PRO B10 CIPL a nebudeš se muset o to patchování starat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 hele asi takhle sosnul sem první co mi přišlo pod ruku a jelo to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyPel Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Zdravým všechny a děkuji za rady. Každopádně jsem asi trochu natvrdlej, protože mi nejde spustit žádná hra. :cry:Udělal jsem přesně to, co psal Martin 2412 a CFW jsem bez problémů nainstaloval. Nainstaloval jsem i 6.60 PRO-B10 CIPL, ale ten po spuštění vypne PSP a už jej nahodím pouze znovu zapnutím Power. Hry mám ve tvaru rar archiv. Udělal jsem něco špatně, že mi nejdou spustit a ani se mi neobjeví v menu PSP na kartě? Píše mi to na PSP Corrupted Data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 a hry mají příponu iso nebo cso ? popřípadě vybalit z rarů a už by to měl jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyPel Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Derno - Hry po rozbalení mají příponu .cso, ale spustit stejně nejdou. V souboru na kartě jsem je vkládal jak v .rar, tak i extrahované podobě a stále nic. Nespustí se. Možná mám chybu ve způsobu uložení, možná jsem něco přehlédl, nevím. Přikládám PrtSc způsobu uložení her. Pokud není chyba v tom, tak nevím. Hra se zobrazí v menu PSP, jako prázdný čtverec s bleskem uvnitř a názvem Corrupted Data Tady je vkládám, jak jsem hru uložil: [ATTACH=CONFIG]15282[/ATTACH] Takto se zobrazuje v menu PSP: [ATTACH=CONFIG]15284[/ATTACH] Díky za rady. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 a jinou hru máte ? možná je to jen spatně stažené nebo je fakt špatná ta hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyPel Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Vrátil jsem se na začátek a zformátoval kartu, potom jsem znovu aktualizoval CFW a nahrál dle původní rady od Martina 2412 z tohoto odkazu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 na tu permanentní verzi 6.60 PRO-B10 CIPL. A hurá! Začlo to fungovat. Takže moc děkuji za všechny rady a pomoc, zřejmě jsem udělal chybu někde v instalaci. Moc Vám děkuji, udělali jste hned tři lidičky šťastnými. Mého syna jednoznačně, mne a mojí paní také. :) Děkuji pánové F. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 myslím že psp udělá synovi hodně velkou radost jako mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.