Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 1006 5.50 Prome v4 flash


DannyPel

Recommended Posts

Zdravým všechny,

prosím o radu a pomoc. Pro svého syna jsem koupil PSP 1006 s verzí CFW 5.50 Prome v4. Rád bych na něm spouštěl iso hry a tak hledám někoho, kdo by mi pomohl, případně poradil jak na to. Jsem z Karlových Varů a nemám problém dojet v rozumném dosahu kamkoli. Četl jsem toho mnoho a nerad by jsem neopatrným zásahem zkazil radost jemu i sobě. :?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ten firmware co tam máš je už CFW, který ti dovolí hrát ISO/CSO hry, ale možná lepší by bylo, kdyby jsi si tam dal novější verzi, protože na tom 5.50 nejdou hrát novější hry (respektive jdou, ale musí se patchovat a to je dost otravné). Novější verzi CFW uděláš tak, že nejdříve si aktualizuješ na verzi 6.60 (tu seženeš na oficiálních stránkách SONY) ten firmware stáhneš, rozbalíš a soubor EBOOT.PBP co tam vznikne dáš do PSP/GAME/UPDATE (tu složku vytvoříš) a spustíš v PSP, (pokud ti to bude psát že je tam firmware 9.90 tak zmáčkneš SELECT a volbu usb device přepneš na Flash0 a restartuješ PSP, pak ho připojíš do PC, otevřeš složku vsh/etc a tam soubor version.txt v něm změníš řádku 9.90 na 5.50, uložíš, odpojíš PSP a změníš usb device zpět na memory stick) Potom si tam dej 6.60 PRO-B10 CIPL pomocí tohoto návodu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak psal nade mnou CFW tam máte takže už jen stačí nakopírovat hry do složky ISo v psp a co se týče her no vější hry mi fungují mám stejný cfw

No záleží na tom, jestli už ty hry stáhneš opatchovaný nebo ne, třeba takový GOW:GoS pokud si stáhneš neopatchovanou (untouched) verzi tak ti na tom 5.50 nepůjde a budeš muset buď stáhnout jinou opatchovanou verzi nebo si ho v PSP sám opatchovat programem ISO Tool a takhle je to s většinou nových her. Takže je opravdu lepší si aktualizovat na ten 6.60 PRO B10 CIPL a nebudeš se muset o to patchování starat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravým všechny a děkuji za rady. Každopádně jsem asi trochu natvrdlej, protože mi nejde spustit žádná hra. :cry:Udělal jsem přesně to, co psal Martin 2412 a CFW jsem bez problémů nainstaloval. Nainstaloval jsem i 6.60 PRO-B10 CIPL, ale ten po spuštění vypne PSP a už jej nahodím pouze znovu zapnutím Power. Hry mám ve tvaru rar archiv. Udělal jsem něco špatně, že mi nejdou spustit a ani se mi neobjeví v menu PSP na kartě? Píše mi to na PSP Corrupted Data.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Derno - Hry po rozbalení mají příponu .cso, ale spustit stejně nejdou. V souboru na kartě jsem je vkládal jak v .rar, tak i extrahované podobě a stále nic. Nespustí se. Možná mám chybu ve způsobu uložení, možná jsem něco přehlédl, nevím. Přikládám PrtSc způsobu uložení her. Pokud není chyba v tom, tak nevím. Hra se zobrazí v menu PSP, jako prázdný čtverec s bleskem uvnitř a názvem Corrupted Data

Tady je vkládám, jak jsem hru uložil:

[ATTACH=CONFIG]15282[/ATTACH]

Takto se zobrazuje v menu PSP:

[ATTACH=CONFIG]15284[/ATTACH]

Díky za rady. :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrátil jsem se na začátek a zformátoval kartu, potom jsem znovu aktualizoval CFW a nahrál dle původní rady od Martina 2412 z tohoto odkazu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 na tu permanentní verzi 6.60 PRO-B10 CIPL. A hurá! Začlo to fungovat.

Takže moc děkuji za všechny rady a pomoc, zřejmě jsem udělal chybu někde v instalaci. Moc Vám děkuji, udělali jste hned tři lidičky šťastnými. Mého syna jednoznačně, mne a mojí paní také. :)

Děkuji pánové

F. P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu