toro Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete : 1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<< 2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk 3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe 4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer 4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by) 5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents) 6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte 7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache Poznámky: - je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!! - pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Já bych ještě dodal, že ne všechy ty updaty musí fungovat zrovna pro vaší verzi hry :). Každá verze má totiž svoje vlastní Media-ID, takže pokud by se vám hra nespustila tak zkoušejte jiné z www.xbuc.net . Další problém, který může nastat je že vám hry nepůjdou z HDD (pojedou jen snad 3 minuty a pak to hodí error o autorizaci) tady stačí jen hru smazat z HDD a vše pojede jak má :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkjohoh Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Ta flashka musí být naformátovaná na ntfs nebo fat32 aby to nasel me to nechce najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Ta flashka musí být naformátovaná na ntfs nebo fat32 aby to nasel me to nechce najit Ta fleška musí být naformátovaná v xboxu na FATX . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkjohoh Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Takze to normalne strcim do xboxu a dam tam nekde naformatovat flashku do tohoto formatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Takze to normalne strcim do xboxu a dam tam nekde naformatovat flashku do tohoto formatu? Ano - v CONSOLE SETTINGS - MEMORY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Braby70 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 už nic........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkjohoh Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Sakra není jiný zpúsob jak ty hry rozjet. Tu flashku mi to nehce najit ten ♥♥♥♥♥ni program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkjohoh Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Nemohl by nekdo napsat jeste podrobnejsi návod. Hodim ten soubor na flashku pak dám do xka ale hra stale nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sk1X1 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 lojkjohoh: máš tu flashku naformátovanou z xboxu? Zkusil si jinej update? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkjohoh Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 uz mi to valí vpoho vsechno. Jenom nevim kde zjistit media id hry kterou jsem stahl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sk1X1 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Jinak, pokud to dobře chápu, tak vlastně takhle můžu updatovat jakoukoliv i starší hru, aniž bych musel lézt na live? Například, kdybych měl nějakou originálku, tak bych si stáhnul takhle update? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Jinak, pokud to dobře chápu, tak vlastně takhle můžu updatovat jakoukoliv i starší hru, aniž bych musel lézt na live? Například, kdybych měl nějakou originálku, tak bych si stáhnul takhle update? Samozřejmě - i k originálkám třeba z toho důvodu nějakých bugů ve hře které update ošetřují . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Planda Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Jak zjistim media ID pro XGD3 hry? Když je nepustím v ABGX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Braby70 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Jakou musí mít kapacitu ta USB flashka? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Jakou musí mít kapacitu ta USB flashka? Dík Nejméně 1 GB aby šla naformátovat v xku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sk1X1 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Flashka, aby jsi ji mohl použít v Xboxu tak musí mít aspoň 1 GB tušim a to ohledně Media-ID by mě taky zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Jak zjistim media ID pro XGD3 hry? Když je nepustím v ABGX? Třeba ISO otevři v ISO2GOD, ten XGD3 umí a media ID ukazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirek1975 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Děkuji za návod, moc mně pomohl. Už mně jedou MW2, Black Ops i MW3 a neni potřeba ani opětovného promazání cache Ještě jednou dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spuch Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 dobry potrebuju update na Rise of Nightmares Media id 01D84AAE mikde ji nemuzu najit diky za kazde info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Nevím, co dělám špatně. Mám Black Ops - Region Free, správný title update a postupuji přesně podle návodu, i cache jsem mazal. Při spuštění hry update prostě nenaběhne. Poradí mi někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirek1975 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Stáhni si všechny dostupné updaty pro Black Ops, ne jenom ten jeden podle Media ID. Flashdisk zasuň do vypnuté konzole, pak konzoli zapni a zmaž cache HDD. Konzoli vypni, po chvilce zase zapni a vlož Black Ops.Mně to takhle funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej89 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Čau kluci, buď jsem totální i.diot, nebo nevím.... Jak naformatuju tu flashku na FATX? Nikkde když jí formátuju v Xku neni nic o FATX... Kazdopádne horizon mi flashku načte, dam tam soubor, flashkuu do xka, restartuju, smazu cache, vlozim hru a??? H.ovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Čau kluci, buď jsem totální i.diot, nebo nevím.... Jak naformatuju tu flashku na FATX? Nikkde když jí formátuju v Xku neni nic o FATX... Kazdopádne horizon mi flashku načte, dam tam soubor, flashkuu do xka, restartuju, smazu cache, vlozim hru a??? H.ovno Když jsi ji naformátoval v xku , tak jsi ji naformátoval právě na FATX . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej89 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Ok, takže jsem udělal tedy asi všechno dobře, ale nejede to.... jestě se chci zeptat na to mazání cache, koukal sem na netu, a lidi tam píšou o nějaky zkratce XX,LB,RB,XX. Já tam mam normálne možnost -Clear cache-nebo tak nejak. Fakt si nevim rady, připadam si jak blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 jde teda nejak spustit to black ops? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toro
Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete :
1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<<
2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk
3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe
4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer
4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by)
5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents)
6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte
7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache
Poznámky:
- je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!!
- pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
9
7
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 17
11
lis 29