Butterflyy14 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Deep zabito :D:D:D ja nechapu proc to s nim řešíte.. evidentne to je malej rozmazlenej hajzík :D nechápu proč se nás (vás) ptá když tady porad hází bobky o tom že si koupí notebook.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Já nemyslel aby jste řešili notebook vs PC,tam mám jasno,já jsem se chtěl zeptat jestli něco na OS windows nebo konzoli...chtěl po vás někdo aby jste mi radili jestli notebook nebo PC? Ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 No víš, pokud by předělávat a vylepšovat konzoli bylo tak snadny jako třeba stolní PC, tak to budem dělat, jinak jsme dle tebe opravdu "zaseklý" někde v roce 2006, tudíž si sám odpovídáš, přeci se nezasekneš někde v roce 2006, kup si Intel Atom 1,6Ghz 10 palcu a pusť si na něm BF3 na HIGH..... ach jo. Připomínáš mi stejný diskuze typu, TDI je lepší než benzín, Turbo benzín je lepší než atmosféra atd atd, prostě srovnáváš nesrovnatelný!!! Každý má svoje PRO a PROTI, podle toho se máš rozhodnout, ale ty se na jednu stranu děsně potřebuješ s někým radit a na druhou tu ty chudáky co se snažej říct svůj názor začneš shazovat, zapni to co ti sedí na hlavě a nebudeš potřebovat sem dál psát....OMG :roll: Je vidět,že polovina z vás se zasekla někde v roce 2006 kdy vyšly konzole...např nvidia gt555 je přepínatelná,což znamená,že vydrží 9 hodin... Gt555 pusti skoro každou hru na high(nová grafika má být o 70% výkonější),takže mozňá potom i na ultra,proc toho nevyužít,a můžou za to konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Protože jsem si myslel,že jte tady normální a ne banda zabedněných konzolistů Jsi na console fóru!!!!!! Welcome :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ja byť adminom tak tu diskusiu už dávno zavriem. Už od druhej strany sa to začalo zvrhávať. Nič sa nevyriešilo iba sa pridal flame.:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Je to v sekci pokec, není proč téma uzavírat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Taky nevim proc toto vlakno ZAVIRAT. ;) Kazdy ma svuj nazor, tak at se kazdy projevi... I kdyz nektere zde publikovane prispevky jsou prinejmensi k zasmani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 svoje ps3 bych za pc nevyměnil.. a herní noťas je k hovnu.. mluvim z vlastní zkušenosti kdy se mi z " herního " pavilóna po roce a něco stalo drahý těžítko na net a filmy :D k ničemu jinýmu ho nevyužiju.. jestli řešíš zda vyměnit psko za kompa tak si sepiš třeba na papír svoje priority proč co kvůli čemu a na co chceš.. a jestli tě grafika na ps3 neuspokojuje :D xD tak to se tě jen zeptam jaké hry vlastníš popř. hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 commander keena hraje -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Nevíte někdo něco o tom HP? Mě už ten xbox nebaví,ta grafika je otřesná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 proc to tady zbytecne hrotis? Nesedi ti xko ani psko OK uz to vsichni vime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Nevíte někdo něco o tom HP? Mě už ten xbox nebaví,ta grafika je otřesná Hele udelej nam laskavost a natahni uz brka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Jó tak to bude těžký,já jsem si chtěl koupit nějaký malý pc+ notebook(tablet),ale když jsem četl,že HP chystá takovýhle notebook,tak mi to spojilo oboje,a jsem rád,protože za prodej xboxu bych nic nedostal,takhle to s ním budu muset vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 no parada všichni víme že chceš NTB tak klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 On neche NTB on chce úžasný herní tablet PC od HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 tak to je jiná... herní tablet :D ah taak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Kup si LEGO a už netrolluj!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Dell má mít alienware tablet,všude se píše s androidem,ale jelikož Dell řekl,že s androidem končí,tak to vypadá na win8 s core i5 a pořádnou dedik.kartou...vypadá to,že každej nechce konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Vis ze tvoje nazory uz nikoho ale nezajimaj..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Kup si LEGO a už netrolluj!!Kurňa to je dobré. Táto odpoveď to celé vystihuje:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Nejlepší by bylo,kdyby se do věcí kde je pouze integrovaná HD4000 dávalo třeba dvoujádro(grafika) pak by to mělo ohromnej výkon...navíc ultrabooky mají mít otočné displeje a dotyk.displej,psalo se to na živě...ještě 3G modul,12" a je to ideální zařízení pro mě na všechno,to přísahám bohu bych ten zastaralej xbox vyhodil z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 To můžeš vyhodit i teď, ale řekni mi adresu a hodinu,abych tam stál a chytil ho, Potom si to odnesu do bazaru ,a za tvůj prodaný Xbox si koupím hru na ps3 díky,, Klidně mi napiš adresu do zpráv, díky hahah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Běž si vydělat socko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 panove tada dlouho sem se tak luxusne nezasmal jako dneska po precteni tyhlety diskuze, hned se mi bude lepe pracovat :D jestli si Mappleton nedela z nas pr*el a mysli tohleto skutecne vazne, tak je velmi znepokujici co to mezi nama vyrusta za uplne pitomou generaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 tvl gook ty sis toho všiml až teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.