Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Asi mas blbe slozky .) Ja to mam tak jak to ma byt ... normal pod normal a arcade pod arcade. Akorat u asi 3 her me schazi obal nevim jestli se to da nejak opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 No to jo už včera jak si to psal tak jsem toho spoustu natahal :) akorát kopíruju laru na hdd tak jsem zvědavej jestli to rozjedu.. EDIT: Super tak to maká! Akorát mam xbla hry mezi normálníma a ne pod xbox arcade hrama ale to je asi i lepší staci zmacknout na ovladači Y a přesunout a nastav si cestu ve fsd v setting na xbla ono až budeš mít třeba 100 arkádovek tak to tak super nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Tak ostatní hry mam už normálně pod arcade hrama, akorát ta Lara Croft se přiřadila k normálním..asi pro to že je to taková pecka :) Nevíte někdo jestli už vyšel Trials Evolution? Nikde ho nemůžu najít ke stažení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petas30 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Tady Mate skoro vše pohromadě na sharerapidu http://sharerapid.cz/stahuj/3063894/scene-xbla-with-dlc-and-xblig-games-linky.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Migl: jeste asi ne, taky na nej cekam Platform: Xbox 360 LIVE Arcade Game Status: Coming Soon Release Date:2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Kde najdu list arcade her co maji vyjit na co se tesit ? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 zkus treba gamespot.com nevim jak je to presny ale je tam slusnej vyhled dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 mimochodem ja sem si stah nakej compet pack z tlka 129gb arkadovek a dlc 655 polozek se z toho osypu nez to rozpakuju po jednom kdyby nekdo chtel muzu nahodit treba jako torrentna czt ale vcera nejak pribrzdil razantne net asi moc sosam a nekoho to prudi:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Ten DLC si stahl taky s toho share-rapid ? Mozna bych si to taky stahl.Jestli hodis linky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 ne je to komplet dohromady arkady + jejich dlc stahoval jsem to z torrentllech tam bez pozvanky nesosnes nic jesi tam nemas ucet netaham ze share rapidu kdyz uz tak rapidshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 jediny kam jsem to schopnej nahodit je czt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 To je v pohode Dlc se da v pohode stahnout jen me napadlo,ze bych to nechal tahat na disk a pak si s toho vybral hry co mam. Jinak me nebadi tahat z xbox360iso :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 jasny no ja sem zvyklej na torrenty nebo nahazu linky z rapidu do jdownloaderu no na to vybirani jsem zvedavej kazda z 655 polozek zvlast zararovana ve slozce to bude rychta to porozbalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 chipomil: je to toto? nic jineho na TL nevidim SCENE XBLA with DLC and XBLIG GAMES-MEMORiES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 jaj ....ja jsem se uz narozbaloval dost hlavne tech arcadovek :D Jak je to jeste hezky zabaleny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 jo to je presne ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Vyzkoušela jsem v XeXmenu spustit xm360v2.0d a ukazují se mi všechny hry odemčené, ale nejsou. Nefunguje mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Vyzkoušela jsem v XeXmenu spustit xm360v2.0d a ukazují se mi všechny hry odemčené, ale nejsou. Nefunguje mi to. Stahuj hry jtag xbla od tud a mas to odemcene a jiste xbox360iso.com.Je tam primo sekce xbla jtag,dale i jtag DLC atd,jtag game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 No právě to mám z xbox360iso.com a je tam, že to je prepatched a unlocked. Když to pustím, funguje jen trial. Konkrétně mě zajímají Fruit Ninga Kinect, Joe Danger, Prince of Persia. Našla jsem někoho na xbox360iso.com se stejným problémem: [TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F5F6F5]I have a problem. xm360 says that all my xbla's are unlocked but in game its trial version can anyone help me please? [/TD] [/TR] [/TABLE] a toto mu radí: [TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F5F6F5]You just need to remove or disable contpatch in the launch.ini[/TD] [/TR] [/TABLE] ... jsem nováček, takže nechápu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 najdi si bud na usb nebo na hdd tento soubor launch.ini podle toho odkud spustis fsd a zkopiruj si ho do pc otevri ho v notepadu a najdi kde bude napsano contpatch=true a zmen na contpatch=false pak to hod zpatky do xboxu nebo na flesku a mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Soubor jsem našla a změnila, ale jak ho přepíšu. V Xexmenu dám copy, paste, ale nenabídne mi to přepsání...jak tedy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ja stahuji jen od JJtheStrangler a HansPimmel(tenhle toho ma asi 400+-).S tim co popisujes jsem se nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Soubor jsem našla a změnila, ale jak ho přepíšu. V Xexmenu dám copy, paste, ale nenabídne mi to přepsání...jak tedy na to? Přepisovat to samozřejmě nejde . Musíš ten původní smazat a nakopírovat nový - pozměněný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ani nevím jak se to stalo, ale večer mi zmizel u XBLA trial a naskočily plné hry. Konzole mi záhadně začla bootovat pořád do NXE. Pak se konzole vypla a jdu pustit hru a zas tam mám trial a konzole bootuje opět do FSD. Tak jsem z toho absolutně zmatená. Nák si to se mnou zahrává. :-) . . . . Vypadá to na nákou chybu v dashlaunch 2.29: http://teamfsd.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=920 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Ani nevím jak se to stalo, ale večer mi zmizel u XBLA trial a naskočily plné hry. Konzole mi záhadně začla bootovat pořád do NXE. Pak se konzole vypla a jdu pustit hru a zas tam mám trial a konzole bootuje opět do FSD. Tak jsem z toho absolutně zmatená. Nák si to se mnou zahrává. :-). . . . Vypadá to na nákou chybu v dashlaunch 2.29: http://teamfsd.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=920 Hmm precetl jsem si to a asi budes muset dat dasch 2.28,nebo pockat na 2.30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.