saza Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 včera jsem si předělal fsd z externího hdd do interního. použil jsem dashlaunch 2.29 a problémy s xblx nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 2 jahoda: ahoj, s timhle sem se taky trapil..nakonec mi pomohlo presne to, jak ty davas odkaz. Poupravil jsem v launch.ini radek contpatch = false restartoval, znovu spustil XM360, proskenoval a hry bezi jak maji :) druha moznost by byla vratit se k dashlaunch 2.28 nebo pockat na 2.30 Sukacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Těch souborů launch.ini je tam více, je myšlenej ten na HDD1, který vidím na ftp? Pokud to nepůjde, počkám na update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 jj..mel by to byt presne ten co je na HDD1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Těch souborů launch.ini je tam více, je myšlenej ten na HDD1, který vidím na ftp? Pokud to nepůjde, počkám na update.Jj je to ten INI. soubor co je na Hdd1 jak se vkladaji hry do conectu. Je to trivialni zalezitost. Pres FSD se pripojit k hdd, vyjmout to do pc, prepsat, smazat ten co je na hdd1 a vlozit na puvodni misto ten upraveny. Doba upravy cca 1minuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Koukam že v sharerapid download manageru už neni možnost hledání, to je velká škoda vždy jsem tam našel všechny xbla hry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 http://vyhledavani-sharerapid.cz/ tady vyhledas co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Zdravim, mam FSD 2.2 a stáhl sem Castle Crashers na share-rapidu a když jsem ho poprvé hrál bez něákýho odemikání jsem měl hru (asi) odemklou a dostal sem se dost daleko. Potom když jsem jí druhej den zapnul musel jsem hrát zase od znova protože se nic neuložilo a teď se chová jako demo a je tam stále Unlock full game. Objevil jsem XM360 dal jsem ho na flashku a zkopíroval do Xboxu kde sem ho taky spustil. V XM360 mi to psalo že Castle crashers je už odemklá XBLA hra tak jsem to pustil přímo přes ten program a stále nic, hra se chová furt jako demo. Nevíte co s tim? Edit.: Tak jsem to stáhnul i od jinud, zkusil XBLA unlocker a furt nic. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 už se to tu řešilo : otevři si v text editu soubor z HDD1 launch.ini a přepiš řádek contpatch = false Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.