Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupe 3DS bundle s Mario 3D


peterSweter1468624034

Otázka

Zdravim,

procital jsem vse mozne, ale chci se zeptat. Zvazuji koupi bundle se Zeldou nebo Mariem (spise Mario, jak tady nekdo psal Zelda vypada jak rakev :)). A mam par otazek:

-Jakou flash kartu nejlepe poridit pro DShry? Znam je, ale spise me zajima obecna praxe?

-Musi se ds romky nejak patchovat nebo staci jen kopirovat?

-Kolik se pohybuje cena NES clasic jako je Mario Bros atd na tom jejich virtual shopu?

-Jakou kapacitu SD max podporuje 3DS?

-Videl jsem ten mobil ktery podporuje 3D a bylo to faj, ale slo to videt jen z jednoho uhlu, jak je na tom 3D?

Diky vsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

- Acekard AK2i, Supercard DSTwo, jakakoli DSi/3DS karta s podporou nejnovejsiho FW na 3DS (kvuli spusteni, jinak karta nenabehne)

- patchovat se muzou / nemusi -> zalezi na flashkarte jejim systemu a podpore od vyvojaru -> vetsina ale se uz nepatchuje (AK2i + AKAIO...)

- nevim, ale NES romky si muzes pak stahnout kdekoli na netu pro nesDS programek na flashkartu

- nevim, ale na netu to urcite taky najdes (hadam, ze max 4GB jelikoz vetsi SD karty se nedelaji... (pak uz to jsou SDHC)

- nevim, ale koukal jsem na x videi a i pres to, ze se to natacelo kamerou, tak jsem to tam videl... ale to uz zalezi na jednotlivci a jeho fyzickych dispozicich

A nepari - jen se tu malokdo a malokdy ukaze. Doufam, ze takhle to zatim staci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ta videa myslim -> na portalu youtube bylo x ukazek (videi) s hranim 3DS her primo na 3DS a z toho jsem ja osobne videl jak to 3DS je videt ve 3D (nekteri mi to neverili)

NES... myslim ze ano, uz je to dlouho co jsem to paril... Ale nevim jak to bude u 3DS, jelikoz ta vrchni obrazovka je trosku vetsi nez ta spodni... Ja to paril na DS Lite... :D A bylo to, ehm, hodne nostalgicky pareni :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no neviem ci ma penthaler 3ds tak ja ako majitel 3ds este raz zodpoviem na to co si sa pytal :)

- flash karty...acekard - ta ale este nema fix na novy fw, supercard dstwo (s tou skusenosti nemam ale podla offic stranky uz podporuje aj novy fw), r4i-sdhc 3ds (www.r4i-sdhc.com tato novy fw uz podporuje tiez)

- co sa tyka romiek...vsetky funguju bez patchovania okrem par vynimiek a to (laicky povedane) su vacsinou nove hry ktore este flash karta nepodporuje..zalezi od ich ochrany...moze ich flash karta spustit ale aj nemusi...cize pokial nejde tak treba najst nejaky patch ak uz je alebo pockat na novy kernel od danej flash karty..

- na 3ds eshope su zatial hry len pre dsi (z dsiware), nejake 3d hry special pre 3ds a GB/GBC hry ako virtual console...ceny si mozes pozriet tu: 3d hry - http://3dsware.nintendolife.com/games alebo 3ds virtual console - http://3dsvc.nintendolife.com/games ...staci ak kliknes na nejaku hru tak v pravo vidis jej cenu...NES hry su tam neni...resp je tam 10 hier ale len pre ambassadorov coz su ludia co si kupili 3ds do 12.8.2011 este za staru cenu...cize ty ich neuvidis...NES hry ale mozes hrat cez homebrew emulator...cez cely display urcite nebudu..jedine ak povoluje nastavenie emulatora ich roztiahnut ale o tom pochybujem pretoze ak je to robene specialne pre DS rozlisenie tak to tak ci tak ostane v takom stvorci ako ked pustis na 3ds ds hru..

- k 3ds je dodavana 2GB karta ale myslim ze podporuje do 32GB vacsie su uz SHXC a zatial nepoznam zariadenie ktore toto podporuje...

- 3d je na tom presne tak isto ako ten mobil...vidis to len ked sa to pozeras priamo...z roznych uhlov to vidis bud rozmazane alebo rozdvojene..

uz len dodam @penthaler musim ta opravit...max kapacita SD karty je 2GB...prave od hodnoty 4GB (do 32) zacina uz SDHC ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nech nezakladám novú tému :

- Má niekto informácie ako to vyzerá s Acekardom a podporou 2.2.0-4 ?

- Ak si o niekoho nechám fixnúť kartu na firmware napr. 2.2.0-4 a následne príde FW. .3.0.0-1 budem si fix previesť sám alebo budem zase musieť niekoho zháňať?

Kosmiklove : Píšeš, že predtým si mal R4i SDHC a noproblemo, nemáš ju čistou náhodou na predaj?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

@kosmiklove -> osobne jsem se setkal s 4GB SD kartou (zadne SDHC) a bohuzel jsem i ja byl dost prekvapeny...

Jen pro dukaz na internetu:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45333

proste existuji i 4GB SD karty

@casino:

- acekard na tom pracuje, takze driv nebo pozdeji se fix objevi...

- az do ted to fungovalo tak, ze pokud jsi kartu dokazal spustit (tj. neupdatoval jsi FW DSi) tak jsi spustil i fix soubor sam a nemusel jsi shanet nikoho. dle me by to melo fungovat i ted a u 3DS. Pokud ale update fw provedes driv nez fix flashkarty, tak mas holt smulu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jen k ujasneni situace.

Karty, ktere maji 4GB jiz nejsou SD a pokud jsou tak oznacovany, tak toto oznaceni nesou nepravem. Specifikace SD jasne vymezuje hranici 2GB. 4GB "SD karty" jiz tedy tuto specifikaci nesplnuji a tak normalne povazovany za SD byt nemohou a tudiz si ani nemuzes byt jisty, ze to v zarizeni, ktere podporuje pouze SD, pojede. Pokud nepojede, nelze vyvojarum nadavat - naopak, oni specifikaci dodrzeli, vyrobce karty ji nedodrzel. Je to presne jak pise kosmiklove. Od 4GB do 32GB je to oficialne dle specifikaci a standardu SDHC ;-) To jen tak na okraj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

@peterSweter tak takto...stare ds hry radsej hram na dsi (pretoze 3ds ma vacsie rozlisenie a hry tam behaju len v okne)...3d hry hram na 3ds...

dsi je starsia konzola a tam idu len ds hry...3ds je nove a tam idu nove 3d hry a je tam aj spätna kompatibilita so starsimi ds hrami...3ds ma mozno mensi display ako dsi xl ale len rozmerovo...rozlisenie je o dost vacsie...na dsi xl 3d nepojdu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

r4i 3DS,ale je možné,že koupíš klon,taky hodně kupované stejně jako r4i 3DS je i acekard 2i(neexistujou snad žádné klony),oba mají podporu pro nejnovější update 3.0,ale lépe než updatuješ 3DS na 3.0,tak updatuj nejprve svou kartu na max.fw(aby měla 100%podporu 3.0),a pak updatuj na 3.0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu