jony1203 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Čus, dá se do PSP dát nějakej lepší prohlížeč? Ten originální je příšernej, nedá se tam ani obstarávat TRAVIAN. Vždycky to napíše nějakej eror. Mám PSP fat a system je 5.50 GEN-D3 Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 http://psp.dashhacks.com/downloads/links-21-pre23-r1261-standalone skus tohle, ale jestli půjde Travian to netuším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jony1203 Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Dík, ale kde je k tomu nějakej návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Návod? Jediný co stačí, složku Links2 nakopírovat do složky GAME a spustit z jako hru, homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jony1203 Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Tak jsem to nakopíroval do GAME, je tam ikona links2, ale když to spustim tak jen zčerná obrazovka a PSP se za chvíly vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Tak to možná 5.50 GEN-D3 nepodporuje.. Skus návod co jsem ti poslal na tu operu mini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 OMFG,kdy uz pochopite ze z mobilnich browseru nejdou hrat browser hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jony1203 Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 K-Kiro- díky podívám se na to. FxR- Jak jsi na to přišel? Kámoš má nokii N8 a zrovna TRAVIAN tam chodí v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 já mám LG Optimus Black a jielikož to má flash player tak to jde taky,chapete ,ze PSP ma flash ve verzi 6? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Jestli rozchodis tu operu mini tak jsem cetl ze od verze 4 jde hrat ten tvuj Travian :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 to jako zkouši přez JAVA emulator?:D to by mohlo jit,ale teda nwm nwm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Po tom co psal že mu nejde Standalone.. Tak jsem mu posílal návod na pspkvm.. Osobně nevim jestli mu půjde opera mini, když jsem to měl v psp tak jenom kvůly Icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 certik 02/12/2011 15:30 spojazdnil som Travian na PSP ide mi to v pohode Někdo na PS-A.sk ho zprovoznil :D,zeptám se jak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 čuste , jak by som zpojazdnil youtube videa na psp ? :) nejdu mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 čuste , jak by som zpojazdnil youtube videa na psp ? :) nejdu mi :D Nijak, videa z youtubu na PSP prostě nejdou a nepůjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwatko Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Cago, a chat na facebooku zprovoznit jde?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ne taky mám dojem, že nejde. Prostě PSP na internet vůbec není vhodné, to jsi si měl radši pořídit nějaký mobil nebo tablet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ale jde ! Jen ne přes PC FuckBook formu ale přes m.ebuddy.com ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwatko Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Videa na youtubu jdou!! Stahni si Go tube na www.cztorrent.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.