Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 slim flash?


andymagika

Otázka

Ahojky, koupili jsme si nový XBox 360 Slim a když jsme si ho chtěli nechat flashnout, tak nám bylo řečeno, že tenhle typ nelze. Tak se chci jen optat, zda je pravda, že nějaký typ mechaniky či konzole stále nelze flashnout? A zda se nechystá nějaký posun, jinak to hold budeme muset prodat dál... Přešli jsme na něj právě proto, že u staršího samozřejmě nastal RROD, který jsme sami žádným způsobem nerozchodili a opravovat se nám to nechtělo, když to může nastat znova a právě proto jsme to zkusili s novým...:? Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nejdou slimy s Hitachi 0500 ty se montovaly okolo 03/2011 a pak nejnovejšími mechanikami Liteon D5S verze 1175 (datum vyroby cca od 08/2011 dodnes).Datum vyroby je vzadu na štítku na konzoli.Liteonu se myslim v rozumne dobe dočkáme,hitachi je asi lepší prodat.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Přehlédl jsem, že se jedná o slim, každopádně opakování je matka moudrosti, zde je shrnutí:

RGH nejde aktuálně na těchto revizích:

Xenon revize

Jasper revize CB 6752

Jasper CB 6751 (je možné za předpokladu použítí dárcovské nand 6750)

Falcon revize CB 5772

Phat konzole, které mají 2-dílné CB

Slim revize Corona

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím místní osazenstvo, mám dotaz týkající se nových Xboxů slim a protože je podobný tomu co zde již je, připojím se.

Po přečtení asi milionu topiců zde na fóru jsem nasál nějaké informace, ale když tak mě prosím opravte. Chci koupit Xbox se senzorem Kinect, u slimu výhoda přímého napájení z konzole, koupil bych tedy rovnou krabici kde je Xbox a Kinect, ale nevím jestli koupit 4GB a nebo 250 GB. Co jsem tak vyčetl dá se u slimu dokoupit HDD a zasunout do konzole? 4GB není přímo HDD ale jen interní paměť ?

Přemýšlím rovnou o RGH abych mohl hry hrát z HDD a nemusel řešit jakou mechaniku mám a při případném update nemusel znovu dělat flash. Mám ale jednu otázku, koupím li Xbox s 4GB a nechám udělat RGH, budu moct použít k Xboxu svůj externí HDD WD připojení přes USB a nebo přímo velkokapacitní USB klíčenku ? Půjdou z něj instalované hry spouštět aniž bych musel mít záložní dvd kopii v mechanice ?

Jak moc bych se měl bát u Xboxu verze slim nějaké závady? Počítám že s RGH přijdu o záruku na samotný Xbox. Rovnou bych se chtěl poptat po někom kdo by mi provedl RGH, nejlépe z okolí Karlových Varů, ale co jsem koukal do Itraderů je tu spousta zkušených lidiček kteří přijímají Xbox i poštou.

Všem předem díky za odpověď a za názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu