xmy Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Kamarádovi jsem daroval slenku -30% na všechny Valve věci a on mi koupil Zombie Drivera i s DLC. :D Mám ještě jednu na Civilization V: Game of The Year, nemáte někdo zájem? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 na to Civilization V bych to chtel kolik zato chceš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Nic, jenom nějakou hru. Dej mi Steam, tam se dohodneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 http://www.steamcalculator.com/id/Hejdaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Já dostal -50% na věci od Valve :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 To jsi teda velkej kluk. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak jsem se tam také přihlásil a hned mě lapla akce Company of heroes a všechny datadisky.. ;) 125 Kč.. To de.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 už vim že přišti vanoce musim mit na karte hodne penez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Je to tak.. Ale musím říct, že to nejdůležitější jsem stihl.. COH a MOW a MOW:VIETNAM complety mám za supr cenu.. To mě vystačí na hodně dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 ja prave ne :D a to me štve ale tak co ono to bude znova ale fakt tak libove ceny sem dlouho nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Přeju naši maly komunite Steam hraču krasnej novej Rok :) a at vas neodvezou na zachytku :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retryyz Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Čau lidí, také na steamu, přidejte si mě kampaj321 - CS:S - Half-life 2 - FEAR - CS 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Prosimvas lidi co mate TF 2 ( teamFortress 2 ) co přidavaj skoro každej den v tech pačich okolo 300MB ? ja už sem to kvuli tomu odstranil protože toje hruza pomalu veči jak WoW :D ale Wewowku aspon vim co ty petche opravuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Do riti čo sa deje na steame? Nič mi nejde spustiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 tak sme zakoupil Star Wars - Battlefront II a musim řict že nic moc vybava drojdu je na prd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 :) .... bbb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Koukám, že tady to žije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 njn :D sem tak nak chtel obnovit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.