jack68 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) diky za tip programu zkousel jsem to ale zase nic.Jaky mam dat cluster??uz nevim co delam blbe.Diky Na kopirovani tam mam freestyle file manager Upraveno Říjen 28, 2013 uživatelem jack68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Hele já měl ten samí problém s 500GB HDD a pomohlo pouze to ,že jsem ho musel rozdělit ,tak si na něm vytvoř např. 200GB oddíl který naformátuj na fat 32 a vyzkoušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 super pomohlo diky moc.Ale nechapu jednu vec predtim kdyz jsem kopiroval na ten externi hdd tak to slo peknou rychlosti.Po formatu a rozdeleni disku mi to kopiruje pouze 180b.nevite co s tim?A vyuziti procesoru na 100 procent :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 To bohužel nevím proč máš tak malou rychlost.Já to dříve také dělal zpúsobem z PC na exterák a z exteráku do XBOXu, ale bylo to strašně zdlouhavé.Mám PC připojený do routru a xbox také.Ve windows jsem si vytvořil FTP a posílám do Xka hry rovnou z PC 10ti megovou rychlostí .Mrkni na odkaz a vyzkoušej.. http://www.svetwebu.cz/?p=1056 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 ja to prave kopiruji na externi a pak do xboxu.Protoze kdyz jsem kopiroval cokoliv na externi disk tak to slo rychle.Ale po te zmene mi to kopiruje max 180bajtu.Jsem z toho paf.Nejhorsi je ze kdyz to vratim dohromady(rozdelene partion spojim na 500gb)tak porad kopiruje pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Když to sloučíš v jeden a dáš formát NTFS , tak je stále pomalý ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 ted uz jo.Predtim nez jsem ho rozdelil podle tvoji rady tak bezel pekne rychle.Nevim co jsem tam domastil. je mozne ze jsem ho nejak znicil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 (upraveno) Tak vůbec nechápu ,proč se tomu tak stalo.Harddisků jsem dělal opravdu mnoho a nikdy se mi toto nestalo.Předpokládám ,že máš Windows 7 a děláš to přes Tento počítač/Spravovat/Uložiště/Správa disků ? Mrkni zde : http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=14&t=180639 Upraveno Říjen 29, 2013 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Ne delal jsem to pres program co mi doporucil XMOD.Ano mam WIN 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Podle tohoto postupu nic nerozděluj ,ale pouze odstraň celý oddíl z toho HDD a následně znovu vytvoř a dej format NTFS a uvidíme co bude . Pravým tlačítkem, když klikneš na ploše na ikonu tento počítač, tak z menu vyber spravovat. Tam se pak přepni na správu disků. Uvidíš tam svoje disky, vyber ten, který chceš rozdělit, klikni na něj pravým tlačítkem a z menu vyber zmenšit svazek. Nejdřív ti ukáže tabulku, kde se bude dotazovat na místo pro zmenšení, pak ti vyjede průvodce, akorát si vyplníš, kolik MB chceš zmenšit a provedeš to. Udělá se ti další disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 diky za navod.Ale stejny problem zacatek kopiruje rychle cca 10 sekund a pak se na chvili kousne a pak jde tech 180bajtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Jsem si teď vzpoměl ,že jsem jednou koupil nový externí HDD z Aukra a ten měl ten problém ,že jak píšeš začal plnou rychlostí dokud se nezaplnil buffer a pak kopíroval pomalu ,tak jsem ho hned vyreklamoval.Pán tam prodával několik ks a samozřejmě to netušil ,ale peníze v pořádku vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Hm asi muj problem. Disk mam uz asi tri roky a vse bezelo na vybornou. Po mem laborovani (rozdeleni disku a format na fat32 a pak na NTFS) asi disk nezvladl.POcitam s tim, ze disk je nepouzitelny, ze? Zadna ulitila nepomuze? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Napiš typ HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Wd5000c032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Mrkni zde : http://en.kioskea.net/forum/affich-103015-external-drive-very-slow-copying-data-to-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Diky za rady. Tak kabel vymenen jak radi ale nepomohlo. Zkousel jsem prelouskat toto ale popravde nevim co presne delat.Poradil by jste mi? 1. Control panel 2. System and Maintenance 3. Administrative tools 4. Run services shortcut Once the services program loads find the services called Background intelligent transfer service and stop it also right click on the same service and click properties then change the start value to manual or disabled this should also fix the network problem and USB copy and paste problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejv Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Zdravim. Mam problem s prepojenim notebooku s xboxom. Uz to tu niekto pisal, ale neporadili ste mu. Takze. NB s xboxom som prepajal aj s routerom, aj bez cross kablom, problem bol pri oboch pripadoch taky isty. Bud mi NB s xboxom prepoji, viem sa pozret na interny HDD v Total commanderi, ale akonahle dam kopirovat hru, rychlost je strasne mala. Alebo mi zariadenia nesparuje vobec. Potom skusam restartnut NB, restartnut xbox, menim IP v xboxe ( samozrejme ze aj v TC ) .. skusam menip ip z automatickej na manualnu .. skusam proste hocico .. niekedy mi to prepoji, ale je rychlost mala, niekedy mi to nepprepoji vobec, a zazrakom niekedy mi to sparuje a aj rychlost kopirovania je super. Mam win7, nemam ziaden antivirus, skusal som vypinat/zapinat firewall, nepomaha to. Xbox mam s RGH, s internym 750gb diskom, typ disku bohuzial neviem. Vie mi niekto poradit, v com moze byt problem ? Preco ma niekedy vobec nechce pripojit na xbox, a aj ked ma po case experimentovania a menenia vsetkeho mozneho pripoji, je rychlost kopirovania mala ?? Budem vdacny za kazdu radu, lebo ma to uz niesmierne vytaca, diky pekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4kajman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Protože se množily dotazy , tak jsem udělal podrobnější návod :Ntb nebo PC propojit s xboxem ethernetovým kabelem . Pro win xp : V PC jít do SÍTOVÁ PŘIPOJENÍ – VYBRAT POUŽÍT NÁSLEDUJÍCÍ ADRESU IP - obrázky http://2i.cz/1effa78d5e , http://2i.cz/e1005872a1 Pro win 7 : Nastavení IP adresy : START - OVLÁDACÍ PANELY - SÍŤ A INTERNET - ZOBRAZIT ÚLOHY A STAV SÍTĚ - ZMĚNIT NASTAVENÍ ADAPTÉRU ZDE : http://www.2i.cz/b5646b4192 KLIKNEŠ NA PROTOKOL IP VERZE 4 - VLASTNOSTI A NASTAVÍŠ IP ADRESU : http://2i.cz/e1005872a1 V xboxu nastavit manuál IP adresu ( V NXE ( original MS DB ) - system settings - network settings - wired network - configure network ) - poslední číslo jiné ( třeba o jedno číslo vyšší ) . Třeba 192.168.5.3 , maska 255.255.255. Zdravím, po týdnu pokusů,dnů i nocí strávených nad připojením Xboxu se na vás obracím o pomoc. Pro jistotu přidávám citaci od Tota, aby mi někdo nepřeposílal odkaz, jak se to dělá. Na začátek chci uvést, že mám doma vytvořenou síť wifi, v které mám 3x pc,tiskárnu,muntimediální centrum. Pro propojení s Xboxem jsem se snažil využít tedy i tuto síť. Po prohlédnutí fotek od Tora jsem se snažil dle obrazového návodu nastavit požadované data. A tady možná nastává můj první problém. Do IP Address jsem nastavil adresu, kterou má přidělenou PC, přes kterého se chci připojit k X. Maska je jasná.Gateway????- IP adresa, kterou má router. Když dám v Xboxu test připojení,vidí mi PC, ale ikona Wirelles není zelená. Když jdu do nastavení sítě v pc, v zobrazení mapy sítě vidím Xbox. Ale nemohu vlézt do složek. Po připojení externího disku k "X" není disk vidět. Je však vidět USB, které je stejně jako disk formátováno na xFat ve W7. Nešlo to po wifi, půjde po po kabelu. To jsem si tedy jen myslel. Problém: z důvodu umístění televize v jedné místnosti a z důvodu umístění Routeru v místnosti druhé jsem se pokusil o připojení pc co jede přes wifi s propojením "X" a to kabelem. Toro píše o úpravě v nastavení adaptéru, ale mě se tam žádné jiné nastavení sítě(přenosný nettop používám v práci,takže je tam nastavena firemní síť a domácí wifi) nezobrazí. Tím pádem nemám co upravovat. Když je to takto připojeno, nevidí mi Pc "X", ani není v mapě sítě "X" zobrazeno. Adresa, která je přidělena přes wifi se po vypnutí, nebo zapnutí "X" mění. Žádám,prosím o radu. Jak říkám, snažil jsem se postupovat dle jasného návodu(než jsem to sám zkusil),ale opravdu mi to nejde, nebo jsem větší kopyto než mi říká šéf v práci. Díky za každou užitečnou radu, Díky čau 4kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urbi007 Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Ahoj prosím o radu. Když na kopiruji hru do Xboxu a pak listuji v knihovně her tak u toh mam název ale chybí mi tam obrazek her. Jak na to děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EdieZell Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Zdravičko Děkuji za pěkný návod, všechno funguje jak má, a jede to skvěle. jenom bych se chtěl zeptat, když jsem si tam zkopiroval COD GHOST a hrani singl playeru chce data z dvd 2, tu cestu musím nastavit v tom (manage game path) pro danou hru ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spyke13 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Ahoj, potrebuji poradit. Mam HDD ktery mam naformatovany na FAT32 a xbox ho normalne vidi ale nenainstaluji na nej zadny sve veci, takze kdyz ho zase odpojim tak je prazdny. Mozna to tak ma byt ale hry stahuji a nahravam po prve a nevim co a jak :-/ ..... Dale stahl jsem Forzu ale u te nemohu nikde najit soubor iso.... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcipan Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Poradil by mi nekdo jak tohle vsechno udelat bezdratove a pokud mozno z Maca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaam Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Ahoj, tak vše dle návodu uděláno, nastaveno a stejně to nefunguje. TCM hlasi, že spojení se nezdařilo. Myslel jsem, že je problém v kabelu, ale je novej, křížovej a funkční. Nemate někdo zkušenosti s tímto problémem? Firewall jsem vypl - nic, manuál IP adresy několik - nic, přenastavení TCM - nic. Mam freestyle 3 - pravý dolní roh IP sviti, PC vyplněno a i tak nic. U FS3 jsem na hlavni obrazovce. Nic. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Zdravim,RGH mám chvíli,tak se chci zeptat na jednu věc. Je možnost stáhnout normální hru bez toho aniž by byla RGH a pak jí po stažení upravit do RGH verze? Popřípadně jak nebo přes jaký program? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.