toro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 (upraveno) Protože se množily dotazy , tak jsem udělal podrobnější návod : Ntb nebo PC propojit s xboxem ethernetovým kabelem . Pro win xp : V PC jít do SÍTOVÁ PŘIPOJENÍ – VYBRAT POUŽÍT NÁSLEDUJÍCÍ ADRESU IP - obrázky http://2i.cz/1effa78d5e , http://2i.cz/e1005872a1 Pro win 7 : Nastavení IP adresy : START - OVLÁDACÍ PANELY - SÍŤ A INTERNET - ZOBRAZIT ÚLOHY A STAV SÍTĚ - ZMĚNIT NASTAVENÍ ADAPTÉRU ZDE : http://www.2i.cz/b5646b4192 KLIKNEŠ NA PROTOKOL IP VERZE 4 - VLASTNOSTI A NASTAVÍŠ IP ADRESU : http://2i.cz/e1005872a1 V xboxu nastavit manuál IP adresu ( V NXE ( original MS DB ) - system settings - network settings - wired network - configure network ) - poslední číslo jiné ( třeba o jedno číslo vyšší ) . Třeba 192.168.5.3 , maska 255.255.255.0 Spustit FSD Spustit TOTAL COMMANDER , kliknout na nové připojení – obrázek : http://www.2i.cz/954df2d80b Vyplnit Relace ( jakýkoli název ) Vyplnit Hostitel ( IP adresa xboxu ) v tomto příkladu 192.168.5.3 Vyplnit Jméno uživatele a heslo ( obojí musí být xbox ) . Dosti často se setkávám s tím že to někomu nefunguje proto že zapomněl zaškrtnout políčko Použít pasivní režim přenosu ( jako WWW browser ) Potvrdit OK Nyní máte vše nastaveno . Když kliknete na FTP - http://2i.cz/4abbe3c91a , tak se vám otevře na jedné straně xbox - http://2i.cz/0effa78d5e Potom si otevřete v xboxu Hdd1 a složku do které chcete hry nakopírovat . Hry vyextrahované programem iso2good se nakopírují do složky content\0000000000000000\ ………… Hry vyextrahované jinými programy se vloží do vytvořené složky GAME\název hry\.............. V xboxu se musí nastavit cesty ve FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS k použitým složkám . Potom lze hry vytvořené programem iso2good spouštět přímo v NXE – GAME LIBRARY nebo všechny ve FSD – GAME LIBRARY . Upraveno Říjen 5, 2013 uživatelem toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Kde najdu partition 3\ tohle tam vubec nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Kde najdu partition 3\ tohle tam vubec nevidim. V originál xbox HDD je partition 1,2,3 . Na flešce to tak není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Takze pres FTP pouziju iso2good ,kterej si to tam sam da ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Takze pres FTP pouziju iso2good ,kterej si to tam sam da ? Já to kopíruju TOTAL COMMANDEREM , ale program iso2good už to má asi předvolené a dává to do správné složky . Já sám s tím zkušenost nemám . Nic tím ale zkazit nemůžeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Tak to musi byt jeste v FSD nejake nastaveni,aby jsem videl ostatni slozky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Tak to musi byt jeste v FSD nejake nastaveni,aby jsem videl ostatni slozky. Manage game paths, jiný kouzlo v tom není + nastavit hloubku scannování třeba na 3 levely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Tam to me nejak nejde,ale prave rozbaluju .... Raymana a uz se me ta hra tam zobrazila. Daval jsem tam predtim puvodne Gears of War 3 Jtag verzi ...aspon se podivam kam se ta hra rozbaluje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Tam to me nejak nejde,ale prave rozbaluju .... Raymana a uz se me ta hra tam zobrazila.Daval jsem tam predtim puvodne Gears of War 3 Jtag verzi ...aspon se podivam kam se ta hra rozbaluje ... Pokud to převádíš z ISO do GOD přes ISO2GOD musíš zachovat tu adresářovou strukturu kterou to vytvoří a tu nahrát do content\0000000000000000\ ………… jak ti psal už Toro. Pak ti to normálně uvidí, ale nesmíš to už dávat do žádných dalších složek, prostě tak, jak ISO2GOD převede to tam nakopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Ja to plne chapu ... vsak jsem tu hru Gears of war 3 kopiroval do content\0000000000000000\ 4D5308AB <-- Takhle je Gears of War 3 a nejde content\0000000000000000\ 55530884 Takhle rayman a ten jede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Ahoj, mám problém. Dnes koukám a xbox nevidí ani jednu hru. Jdu do gamepath a není tam nastavená žádná složka. Tak dám přidat a už tam je to divný pač tam nemám to spodní kde je automatic/xbla/xbox game a tak.. nastavim cestu dam uložit a vrátí se mi to ale nic se nepřidá. Tutiž nevidím hry. Včera mi to jelo v pohodě. Nějaká rada? Jiná možnost kde nastavit game paths? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Máš už nainstalovaný nový FSD 2 .2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 jj. teď jsem to nainstalovat ale beztak to furt nejde. edit: příde mi že tu měl podobný problém. Jen nevím přesně jak to vyřešil. http://www.xecuter.com/forums/showthread.php?t=67119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 tady sou screeny verze a game path manageru (kde nemám tu dolní část) a když tam uložit tak se mi to vratí na předchozí strnáku bez uložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Mel jse ten samej problem s poslednim FSD. Vratil jsem tam predchozi a tam me to zase jde. Jeste muzes udelat pokus s tim, ze das nastaveni FSD do default treba jsi si tam nastavil neco co se ted mele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 můžeš mi prosím najít link na verzi které ti funguje? A jak je to s instalcí starší verze, jen přemažu složku freestyle? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Hledej FSD 2.0 RC2.1 Vymazat a nahrat by melo stacit. Pripadne pouzij DashLaunch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Oki zkusím dík. Pokud by to pomohlo znamená to že nemůžu použít nový dash nebo že to nastavím v tom starém a pak to můžu i aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Tak to nepomohlo teda. Jen mi nešla smazat složka data ve freestyle.. může být chyba tam? Jak to případně odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Laboroval jsem s tim docela dlouho a musel jsem nechat zatim starsi. Treba vyjde dalsi fix a tam to bude vyreseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 No pokud mas spusteny FSD tak to asi nepujde smazat. Musis to smaznout v Xexmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Jsem z toho zmatenej. Napišu ti pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Řešení jak smazat starší verzi FSD je takové , že se nakopíruje pod trochu změněným názvem nový FSD . Z xexmenu se spustí nová verze a stará potom jde bez problémů smazat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Super, dík moc oboum za tipy. Už to funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 A jaka verze ti tam nakonec jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.