Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Brick


FandysKade

Otázka

Ahoj potřeboval bych poradit....kamarád mi dal jeho psp, že ho chce flashnout...je to PSP 2004 , 8C datecode....updatnul sem FW z 6.20 na 6.39 a hodil sem tam 6.39 ME -7 a najednou černo...zapomněl sem si zkontrolovat jestli je to nová deska a brickje tu....Může mi prosím někdo napsat návod na UNBRICK ? MMS a PANDORU mám, díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

A proč jsi proboha dělal update z 6.20 na 6.39, 6.20 se s 6.39 nemůže měřit, už jen proto že je na něm možné udělat permanentní flash a na jakémkoliv PSP, včetně těch "neflashnutelných", na 6.39 jde udělat permanentní flash jenom na fatku a starým slimku, ty máš nový slimko takže když 6.39 tak jedině dočasně, proto je 100x lepší 6.20. Každopádně ty jsi předpokládám dělal flash pomocí CIPL flasheru že? No, ať je to jak chce, zkus vyndat paměťovku a zkus jestli se nějakou náhodou nedostaneš do recovery menu. Nejspíš asi ne takže je to total brick a pokud je date code 8C, můžeš psp hodit z okna, pandora tě nezachrání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ježišmarja ty jsi ale ***, určitě jsi tam cpal verzi určenou pro stará PSP (CIPL flasher) a notabene, když tam měl 6.20, nejlepší firmware, který si na nových PSP můžeš přát, protože na ten jediný jde dát 6.20 PRO B10 Permanent permanentní (stálý) CFW. No bohužel máš smůlu hochu, PSP s data code 8C má na 99% novou desku na který pandora nefunguje, takže jsi kamarádovi nadobro oddělal PSP.

EDIT: Sakra pozdě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu